| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | GeSTaPo Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
| | #2 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.614
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:25867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben geldim ![]() İsim Yaş Okudugun okul veya üni. Son okudugun kitap ve şu an okudugn kitap sevdigin spor dalları Hobilerin fobileri ![]() bu kadarlık yeter ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
| | #3 | ||
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 905
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:10970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hitler mi haklıydı, Stalin mi? ![]() Alıntı:
Alıntı:
| ||
| Mesaja teşekkür eden: | GeSTaPo (06-05-08) |
| | #4 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.165
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsim:HAMZA Yaş:19 Okudugun okul veya üni: BAFRA LİSESİ MEZUN BAFRA FDD UNI HAZIRLIK ![]() Son okudugun kitap ve şu an okudugn kitap SUAN OKUDUGUM KİTAP YOK 2 AYDIRDA OKUMUYORUM ÖSS İLLETİ YETIYOR sevdigin spor dalları FUTBOL bana yeter Hobilerin fobilerin: futbol muzık gitar bateri hobilerim fobim ise tek gecerim ÖSS |
| | #5 |
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana E-DANA yı bi cıktıgım vardı bu siteye uye o yüzden üye olmustum şans yane tamamen o gitti e-dana bana kaldı herzman e-dana işte ![]() |
| | #6 |
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 708
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:12247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbolu seviyorum diyorsun.
'' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |
| | #8 |
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi takımlısın FENERBAHÇE En iyi yerli oyuncu kim GÖKHAN GÖNÜL, ARDA, VOLKAN En iyi yabancı oyuncu? c.ronalda eto En iyi teknikdirektör? ------ En sevdigin yorumcu? Y.O.K. Sevmedigin ve görünce nefret ettigin futbol yorumcusu? BİKİNİ AHMET CAKAR ![]() Avrupda sevdigin ve takip ettigin bir takım? JUVENTUS...FORZA JUVE Gelecek vaat eden bir genç yetenek? EMRE GÖKHAN UĞUR (Bize göre genç )Son olarak Fazla yabancı oyuncmu olmalı yoksa yerlilere şans tanınmalımı? Avrupa için fazla yabancı tabıkı. altarnatifin çok olması laızm o bizde yok işte bir ardanın gökhanın yarını alcak TÜRK yok halıyle yabancy almak zorıundasın |
| Mesaja teşekkür eden: | Asa (06-05-08) |
| | #9 |
| Yard. Doçent Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 500
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ee hamza öss hazırlıkları nasıl gidiyor rakip. ![]() !!GamE IS OveR!! ![]() |
| | #10 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 456
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevdiyin yazar? |
| | #11 |
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #12 |
| | #13 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 836
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fener 2-0 yeniliyo bu konu hakkında qörüşlerin ne bi febeli olarak? artık bizi tebrik edersin(= BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş |
| | #14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.034
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:123432 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sure doldu derin.. ![]() ÇAES En Büyük Asker Bizim Asker! ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |