| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]() | geyiği bırakıyoruz bufaloya başlıyoruz
artık millet geyikten bıktı artık bufalo var bu geyiğin yeni versiyonu ![]() ![]() |
|
| | #2 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dana ailesi olaraktan büyük başları sıradan geçirmek en doğal hakkımız "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #3 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
değil mi bende öyle düşünüyorum
|
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslanım benim beeeeeeeeee Yalnız bu buzağı muhabbeti nasıl olcak anlamadım "I am walking in the rain, because no one can't see my tears" |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya geyik bildiğimiz hayvan buzağıda bi yamuk olmasın abi bufalo falan yapsak olmaz mı ?
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yakında bi öküz muhabbeti açacam ben de... ![]() |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmaz biraz geç kaldın
|
|
| | #8 |
bu günün konusu kaz mı? yumurtadan çıkar yumurtamı kazdan?
|
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dogal ortamda yasam zincirinin tum halkalarini, kaz uretim ciftliklerinde ise sadece yumurtayi ilk basamak olarak goruruz. buzagi biraz daha buyumeli katilmak icin... ![]() eline saglik. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |