| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() | Geyiği gelenler içeriye
arkadaşlar biraz saçma olmuş fakat geyiği gelenlerin deneme tahtası olması için bu konuyu açtım. yani anlayacağınız tabiri caiz ise geyiği gelenlerin bu konu altında boşalmalarını rica ediyorum... Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geyiğim Geldi Ev Kalabalık Buraya Getirdim Mi Dicez ? :S |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 334
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5355 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sayılır Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.695
Forum Gücü: 129 Forum Puanı:52321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdi burasi kiz dolar heee Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Kahrolsun ISRAIL demeyin ! İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır. Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela.. |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5355 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 2.695
Forum Gücü: 129 Forum Puanı:52321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geyikleri seviyolar ya Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Kahrolsun ISRAIL demeyin ! İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır. Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela.. |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5355 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fatih sana bundan sonra sıtorom diyebilir miyim?
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onu En Son Dıyen Bıdaha s Ile Başlayan Kelime Kullanamadı ![]() ![]() |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5355 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman sıtrom derim
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi ya ![]() sıtorom :p güzel oldu he ![]() sıtorom - sıtorom - sıtorom - sıtorom ![]() ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #11 |
sıtorom oraya sıtorom buraya he he he Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok Sevecen Insanlarsınız Siz ![]() ![]() Mesaj Alınmadıysa Açıklamayı MSN'den Yapabilirim |
|
| | #13 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() sıtorom 'cum ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... | |
|
| | #14 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıcak su var mı ?
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 881
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boşalma yerımı burası Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Deşarj Yeri Eet Aydın ![]() |
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 947
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kız doLar demişSiniz ama hiç kız göremedim ![]() iLk adımı atıom watana miLLete hayırLı oLSun ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
deşarz demıyo olum bosalma dıyo Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #19 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bacanak ilk sen gerçekleştir o fiili işlemi Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #20 |
yok bacanak olmaz,sanırım ıcını bosaltma anlamında kullanmıs Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |