| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]() | Geyik bölümü hakkında
neden kapandığı merak ediyorum zamanında herkesgiriyordu bildiğimkadarıyla zaten dikkat ederseniz geyik bölümü diger bölümlere nazaran daha çok mesaj geliyordu bu bölümün kapanma nedeni nedir benim bildiğim bi bölümün kapanması için gerekli neden kimsenin bu bölümegirmemesidir |
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla e_dana da cafelerde kaldırılmış, neye dayanarak kaldırıldı anlamış deilim, mod arkadaşlarımız çok seviyesiz bulmuşlar cafedeki muhabbetleri böyle bi duyumlar aldım,bence gayet seviyeli muhabbetler vardı,baya mesajda geliyordu, bırakında açılan bölümler ne zamn mesajsız kaldı kendiliğinden kalksın, buradaki müdahaleye bi anlam veremedim, çok komik buluyorum...
............ELVEDA.......... |
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:345 ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında dostum sana hak vermiyor değilim ... bu gibi akvitelerin olmaması anketi iyice sıkıcı bir hal almasına neden oluyor Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm, Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm, Başkası var gönlümde san yalan diyemem Deyip de çektin gittin ! |
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:44 ![]() |
hemşo bende sana katılıyom yaw keşke kaldırılmasaydı heç değilse biraz sohbet neyin ediyoduk.......
|
| | #5 |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaldirilan Konulari ger tasidik.. Ancak yinede Moderatör arkadaslarimiz bu konularda haklilar. Bazi Geyikler,Konusmalar, muhabbetler gercektende belli bir cizginin altina inmeye baslamisdi. Bunun disinda ellbeteki Geyik bölümünde geyik yapilacakdir ![]() Eger uyari yazilsaydi bunu genel olarak ciddiye alinmiyacagini düsündügümüz icin bu yolu daha uygun gördük. Lütfen bundan sonraki geyiklerinizi yada muhabbetlerinizi ortama ve cevreye göre uyarlayin. Nitekim cok iyi bir cafede yapacaginiz Muhabbet türü ile kösedeki cay ocaginda yapacaginiz muhabbet türü nasil ayni olmiyacaksa forumlar arasindada bu tarz farkliliklar var. Hepinize iyi forumlar Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla hewall ortada bi haksızlık olduğunu sanmıyorum,isteyen istediği yere girebilir diye düşünüyorum, kim nereye girmek isterse girer, üyeler gidipte proğramlar bölümüne mesaj yazmıyorsa bu paylaşım yapmak istemedikleri anlamına gelir ve sırf bunu sağlamak içinde cafelerin kaldırılma düşünceside yalnış bence,(artı ben bir seviyesizlik görmüyorum ortada)
............ELVEDA.......... |
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:38 ![]() |
bende arnoldere katılıyorum bir seviyesizlik yoktu bencede...bu seviyesizlik neden kaynaklanıyor bilmek isterdim konuşmalara ve muhabbetler gayet samimi ve seviyeli bir durumda oldugu bence açıktır ama diyorsanız ki diğer arkadaşların hakkı yeniyor ..zaten su aan da bişey yazan yok bence böyle seyler yapılarak e-dananın tadı kaçırılmamalı...........
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:44 ![]() |
seviyesiz kısmına katılmıyorum sonuçta orada birçok kişi bişeyler yazdı ve hepsine seviyesiz demek bence hoş bir anlatım değil........
|
| | #9 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seviyesiz denilmiş seviyesizlik nerdegöremiyorum tamam bazı yerlerde konular baya abartılmış sündükçe sündürülmüş olsada seviyesizlik göremiyorum
|
| | #10 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seviyesiz diyen oldu mu arkadaşlar ?
"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
| | #11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 670
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:80069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 6 mesaj önce e-dana gerekli aciklamayi yapmis.. Muhabbetlerin kalitesinden bahsediliyor örnegin son acilan konulardan biri kuyumcu dükkaniydi burda kastedilen seviyesiz konusmalar degil konularin basitligi.. Konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. Konu yoruma kapali |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |