Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 03-07-06, 15:32 Çevrimdışı   #1
Doçent
Sanatkârlar grubu

DesingBy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5918
DesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Geyik bölümü hakkında

neden kapandığı merak ediyorum
zamanında herkesgiriyordu bildiğimkadarıyla zaten dikkat ederseniz geyik bölümü diger bölümlere nazaran daha çok mesaj geliyordu bu bölümün kapanma nedeni nedir
benim bildiğim bi bölümün kapanması için gerekli neden kimsenin bu bölümegirmemesidir

Kalbimdeki kırıktan damlattığın sevgi artık bi okyanus, ama ben yüzme bilmem. ellerimi asla bırakma...

Eski 03-07-06, 16:05 Çevrimdışı   #2
Profesör

ArnoldeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.048
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:2386
ArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyor
walla e_dana da cafelerde kaldırılmış, neye dayanarak kaldırıldı anlamış deilim, mod arkadaşlarımız çok seviyesiz bulmuşlar cafedeki muhabbetleri böyle bi duyumlar aldım,bence gayet seviyeli muhabbetler vardı,baya mesajda geliyordu, bırakında açılan bölümler ne zamn mesajsız kaldı kendiliğinden kalksın, buradaki müdahaleye bi anlam veremedim, çok komik buluyorum...

............ELVEDA..........

Eski 03-07-06, 16:12 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

vanhelsing-42 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.698
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:345
vanhelsing-42 ara sıra gören oluyorvanhelsing-42 ara sıra gören oluyorvanhelsing-42 ara sıra gören oluyorvanhelsing-42 ara sıra gören oluyor
aslında dostum sana hak vermiyor değilim ... bu gibi akvitelerin olmaması anketi iyice sıkıcı bir hal almasına neden oluyor

Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm, Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem
Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm, Başkası var gönlümde san yalan diyemem
Deyip de çektin gittin !

Eski 03-07-06, 16:24 Çevrimdışı   #4
Stajyer

contantine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 127
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:44
contantine Herkese mesafeli
hemşo bende sana katılıyom yaw keşke kaldırılmasaydı heç değilse biraz sohbet neyin ediyoduk.......

Eski 03-07-06, 16:52 Çevrimdışı   #5

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 892
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kaldirilan Konulari ger tasidik.. Ancak yinede Moderatör arkadaslarimiz bu konularda haklilar. Bazi Geyikler,Konusmalar, muhabbetler gercektende belli bir cizginin altina inmeye baslamisdi. Bunun disinda ellbeteki Geyik bölümünde geyik yapilacakdir
Eger uyari yazilsaydi bunu genel olarak ciddiye alinmiyacagini düsündügümüz icin bu yolu daha uygun gördük. Lütfen bundan sonraki geyiklerinizi yada muhabbetlerinizi ortama ve cevreye göre uyarlayin. Nitekim cok iyi bir cafede yapacaginiz Muhabbet türü ile kösedeki cay ocaginda yapacaginiz muhabbet türü nasil ayni olmiyacaksa forumlar arasindada bu tarz farkliliklar var.
Hepinize iyi forumlar

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz

Eski 03-07-06, 17:00 Çevrimdışı   #6
Profesör

ArnoldeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.048
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:2386
ArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyor
walla hewall ortada bi haksızlık olduğunu sanmıyorum,isteyen istediği yere girebilir diye düşünüyorum, kim nereye girmek isterse girer, üyeler gidipte proğramlar bölümüne mesaj yazmıyorsa bu paylaşım yapmak istemedikleri anlamına gelir ve sırf bunu sağlamak içinde cafelerin kaldırılma düşünceside yalnış bence,(artı ben bir seviyesizlik görmüyorum ortada)

............ELVEDA..........

Eski 03-07-06, 17:08 Çevrimdışı   #7
Stajyer

montecristo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 65
Forum Puanı:38
montecristo Herkese mesafeli
kötü

bende arnoldere katılıyorum bir seviyesizlik yoktu bencede...bu seviyesizlik neden kaynaklanıyor bilmek isterdim konuşmalara ve muhabbetler gayet samimi ve seviyeli bir durumda oldugu bence açıktır ama diyorsanız ki diğer arkadaşların hakkı yeniyor ..zaten su aan da bişey yazan yok bence böyle seyler yapılarak e-dananın tadı kaçırılmamalı...........

Eski 03-07-06, 17:12 Çevrimdışı   #8
Stajyer

contantine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 127
Forum Puanı:44
contantine Herkese mesafeli
seviyesiz kısmına katılmıyorum sonuçta orada birçok kişi bişeyler yazdı ve hepsine seviyesiz demek bence hoş bir anlatım değil........

Eski 03-07-06, 17:16 Çevrimdışı   #9
Doçent
Sanatkârlar grubu

DesingBy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5918
DesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
seviyesiz denilmiş seviyesizlik nerdegöremiyorum tamam bazı yerlerde konular baya abartılmış sündükçe sündürülmüş olsada seviyesizlik göremiyorum

Kalbimdeki kırıktan damlattığın sevgi artık bi okyanus, ama ben yüzme bilmem. ellerimi asla bırakma...

Eski 03-07-06, 17:20 Çevrimdışı   #10
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
seviyesiz diyen oldu mu arkadaşlar ?

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."

Eski 03-07-06, 17:22 Çevrimdışı   #11

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.957
Teşekkür etti: 670
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:80069
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
6 mesaj önce e-dana gerekli aciklamayi yapmis..
Muhabbetlerin kalitesinden bahsediliyor örnegin son acilan konulardan biri kuyumcu dükkaniydi
burda kastedilen seviyesiz konusmalar degil konularin basitligi..
Konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.
Konu yoruma kapali

Kapalı konu

Konu Seçenekleri