| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Geyikcell
hoşlandığınız ama elini tutamadığınız biri mi var?adını yaz boşluk bırak ,2255' gönder biz tutalım.gülme senin elinide tutarız. tutcell ************************************************** ***** selamlacell selamunaleyküm yaz yazıp 7532'ye gönderin aleykümselam cebine gelsin ************************************************** ***** muhabbetcell naber yazıp 1515'e yollayın turkcell size "iyidir senden naber desin" ************************************************** ***** cezacell ceza yaz 3969'a yolla allah cezanı versin ************************************************** ***** acıktım yaz 6001e gönder 1 adana 1 ayran cebine gelsin ************************************************** ***** üşendim yazıp bir boşluk bırak ve üşendiğin konunun ilk kelimesini yazarak 3292ye gönder.turkcell yapacak birini yolllasın senin yerine yapsın ************************************************** ****** ************************************************** ***** petcell öğretmek istediğiniz elimeleri yazıp 6578e mesaj atın evde beslediğiniz kedi ,kuş,köpek ve bilimum ewcillere konuşmayı öretelim ************************************************** **** becell bunun konumuzla alakası yok reklam olsun die gönderdik Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.349
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ben cezayı tercih ediyim ![]() harika olmuş gülmekten yıkıldım valla tşk... \\\\??? WoLfMaN \\\???? Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:36 ![]() |
Muahhahauuh ! |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selamlacell selamunaleyküm yaz yazıp 7532'ye gönderin aleykümselam cebine gelsin kontörü yerden topluyoduk zaten ![]() |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:371 ![]() ![]() ![]() ![]() |
puhauhaahazz ![]() ![]() |
|
| | #6 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.710
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:30492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | acıktım yaz 6001e gönder 1 adana 1 ayran cebine gelsin oh oh oh vlla süperrr olurr tam ellerimi bırakmışken.. şimdi boşluktayım,ölecegim derken.. tutbenidüşmeden .. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |