Konu Seçenekleri
Eski 19-06-07, 19:31 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Geyikler bekleniyor

1+2+1+1+9+10=3

Arkadaslar Oyun-bilmeceye eklemedim çünki matematikle alakası yok sadece geyik
Bu eşitlik nasıl sağlanır Bulun bakalım
Dipçik Not: tekrarlıyorum matematik ile alakası yok

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
CiiqOlatAa (19-06-07), Tweety (19-06-07)
Eski 19-06-07, 19:39 Çevrimdışı   #2

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
1+2+1+1+9+10=3

1 = temel birgun yolda yururken
2 = 2 tane genc kiz gorur
1 = genc kizlarla selamlasirken yanlarina kizlarin abisi gelir
1 = kizin abisi arkadasini arar ve oda gelir
9 = abisinin arkadasi 9 kisiyle gelir
10 = ve toplam 10 kisi ederek temeli doferler
3 = sonunda temel dayak yemis haliyle eve giderken annesiyle babasini gorur ve onlarla eve giderler
al sana geyikkkkkkkkkkkk

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
CiiqOlatAa (19-06-07), YaGMuR_CiNi (19-06-07)
Eski 19-06-07, 19:42 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
:
evet işte cevap buna benzer birşeyyyyyy
haydi bakalım
sizde uydurun
Sorunun cevabı Gelecek

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 19-06-07, 19:43 Çevrimdışı   #4

Tweety - ait Avatar
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Rebel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
:
evet işte cevap buna benzer birşeyyyyyy
haydi bakalım
sizde uydurun
Sorunun cevabı Gelecek

cok Guzel uydurrum bilin
benden bu kadar goki yaw , beyin fazla calismio

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Eski 19-06-07, 22:17 Çevrimdışı   #5
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.706
Teşekkür etti: 780
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:6100
CiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
1+2+1+1+9+10=3

1 = temel birgun yolda yururken
2 = 2 tane genc kiz gorur
1 = genc kizlarla selamlasirken yanlarina kizlarin abisi gelir
1 = kizin abisi arkadasini arar ve oda gelir
9 = abisinin arkadasi 9 kisiyle gelir
10 = ve toplam 10 kisi ederek temeli doferler
3 = sonunda temel dayak yemis haliyle eve giderken annesiyle babasini gorur ve onlarla eve giderler
al sana geyikkkkkkkkkkkk

gizim nerden aklina gelir bOyle sheyler

.

*Bu kizin cok dersi varr
Eski 20-06-07, 00:09 Çevrimdışı   #6
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
niye bu dursun degilde temel

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 20-06-07, 00:14 Çevrimdışı   #7

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
aklima ilk temel geldi bende onu yaptim
bak huso cagla kassinmayin dokerim sizin gizlilerinizi

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Eski 20-06-07, 00:16 Çevrimdışı   #8
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:27619
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
goKi buLdunMu Len cvBı

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Eski 20-06-07, 00:27 Çevrimdışı   #9
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aklima ilk temel geldi bende onu yaptim
bak huso cagla kassinmayin dokerim sizin gizlilerinizi
susma sustukca sira sana gelir

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Konu Seçenekleri