Konu Seçenekleri
Eski 28-06-08, 13:55 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
isaret 'Gezegen'i Bengü kaptı

Serdar Ortaç'ın "tam bir yaz bombası" diye tanımladığı 'Gezegen' isimli şarkı, Bengü'nun oldu.

Serdar Ortaç'ın "Hit bir beste yaptım ama kadın şarkısı olduğu için albümüme koyamadım. İddia ediyorum ki, tam bir yaz bombası" diye tanımladığı 'Gezegen' isimli şarkı, seksi popçu Bengü'nun oldu. Bengü'nün önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak albümüne adını veren Serdar Ortaç bestesine pek çok ünlü talip olmuştu.

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .

Konu Seçenekleri