| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]() | Gezelim Görelim..
Aslinda bu fikir Görsel calismalar konu basliginda ki Sehir fotolarini görünce aklima geldi.. Hemen hemen herkes Türkiye`nin ve dünyanin bir cok sehrinden katiliyoruz e-danaya.. Ve sehir fotograflarini sergiliyoruz forumumuzda, ben yetkililere nacizane bir fikir sunmak istiyorum .. Mesela, ana sayfada 3 tane konu basligi var Sesler ve Renklerle alakali, bu sayiyi bire indirgesekte, sehir fotolarini anasayfada sergilesek, her hafta bir sehrin fotosunu sergilesek ve ufak anektodlarla o sehri tanitsak, tipki gezelim görelim tarzinda bir baslik olsa, hem anasayfa hareketlilik kazanir hemde ufak degisiklikler hepimize iyi gelebilir.. Mesela ben üye oldugum günden beri anasayfada Günün Resminden baska bir hareketlilik göremiyorum, ve sesler ve renklere dair 3 baslik bana cok geliyor, Forumda cok fazla bilgilenebilecegimiz konu var bunlari foruma girince görebiliyoruz, anasayfa da sadece sesler ve renklerle alakali basliklar var forum sadece bu konulara sabitmis gibi görünüyor.. Amacim sadece ufak fikirler sunarak daha renkli ve güzel bir foruma sahip olabilmek, memnun degilmiyim? hayir cok cok memnunum ben forumdan, hani daha fazla üye arttirmakta degil amacim cünki cok fazla ve güzel insan bulunmakta zaten forumda, ve cok fazla güzel konu var, mesela bir hafta meydan bölümünde ki tartismalardan basliklar konsa, yada ne bileyim, ders notlariyla ilgili bir baslik konsa, yani basliklar degis-tokus yöntemiyle sunulursa daha hos olur düsüncesindeyim.. Yani özetle, tek bir konudan yola cikarak, Anasayfada tek bir konunun basliklari degil de daha fazla konuyla ilgili basliklar olsun.. Nacizane fikrimi sunmak istedim.. Saygilar sunarim.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel Bir Düsünce Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| Mesaja teşekkür eden: | LauB (20-10-07) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | guzel fikirde burdaki uyelerden kaci anasayfaya bakiyorki ? ornegin ben direk foruma giriyorum anasayfaya ise ara sira bakiyorum Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.586
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:18427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anasayfada bu forumun bir bütünü degil mi? hatta basi, ben anasayfaya bakmadan foruma girmiyorum, mesajlari oradan takip ediyorum, gelen mesajlar profil görüntümün hemen altinda, yeni mesajlari böyle okuyorum, belkide degisiklik olmadigi icin kimse bakmiyordur ne dersin? Mesaja bakma sayisi cok fakat yorum yapan iki kisi, buda güzel, sitem yapmayi sevmem fakat bazi durumlarda sitem yapmak ise yariyor bunuda görüyorum.. Sanirim insanlar oldugu gibi yasamaktan memnun degisiklik yapmayi ve degisiklik görmeyi pek sevmiyor.. |
|
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaratıcı zeka cesaretle , yüreklilikle bir başka deyişle girişimcilikle işler. Yaratıcı zekanın bu kadar üst düzeyde olduğu bir toplumda o hevesin eksikliği bahsini haklı cıkarıyor. Fikir güzel. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | LauB (20-10-07) |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.586
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:18427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anasayfada ki degisiklikler gözümden kacmadi.. ![]() Yönetime tesekkür ederim fikrime sicak baktiklari icin.. ![]() ayrica yorum yapip bana destek verenlerede tesekkürler.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | A.BuğrA (21-10-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |