| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Gıcık Olduğunuz Smile-lar-ler O kadar çoklar ki eminim kıl olduklarınız vardır aralarında Hem öğrenelimde onları kullanırız gıcıklığına ![]() benm sunlar ![]() ![]() ![]() Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! Konu RebeL tarafından (25-07-07 Saat 20:22 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 720
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() bunların ikisi.. bol bol kullanman dileğiylee Gökhan abicim..... )
|
|
| | #3 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.550
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() benim en sinir olduğum.... . ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... | |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | simdilik bu 2si rebelcim ![]() ![]() ![]() sen bize giciklik etcende bizim basimiz kelmi ![]() Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa bu smile-lar mı ler mi Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 3.550
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ler... . ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lar yaaaaa dur sana gıcık olduun smileli yapayım Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #8 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() özellikle sonuncusuna kıl kapıorm düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 654
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() bunlara sinir oluyom |
|
| | #10 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.196
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8645 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | >>> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uzayıp gidiyor... Galiyev |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 159
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mesajın başındakinden nefret ediorm!şu ampul var ya ondan işte.
|
|
| | #12 |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu vallaa Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #13 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 780
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:6100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() booooo :S iigrencc
* Bu kizin cok dersi varr |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bundan ![]() |
|
| | #15 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.255
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #16 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ama çok kullanırım. İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #17 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevdiklerimi yazsam daha cabuk biter Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 4.530
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :( (.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ; jump;![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :cici :Bunlar ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Msndeki dislerini gosteren smile. sunu da sevmiyorum: kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | (: Buna Gıcık Olurum.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |