Konu Seçenekleri
Eski 28-03-07, 15:09 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Gıcık ŞEyler.. !

Hayatta en gıcık olduğunuz şeyleri yazın herşey olabilir serbesttsiniz..
Gıcık bir dialog
Gıcık bir insan
Gıcık Bir hayvan
Gıcık bir davranış..
HEPSi... bekliom cvpları hade bakem

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 28-03-07, 23:07 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
edebiyat hocası boğuvericem bigün

O bir sığır...!!
Eski 28-03-07, 23:27 Çevrimdışı   #3

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
cemre015´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
edebiyat hocası boğuvericem bigün

amman sakina

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 28-03-07, 23:46 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 9.179
Teşekkür etti: 15.459
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben kendini fasulye gibi nimetten sanan o kiza gicik oluyorum
Eski 28-03-07, 23:49 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

Dr.No - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.646
Teşekkür etti: 596
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3373
Dr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biri
ben otobüs beklemeye gıcık oluyommmmmmm

...
Eski 29-03-07, 12:11 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.790
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:12641
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Hayatta en gıcık olduğum şey kendim.
Allahım ben niye böyleyim ya!

Başar Demirsoy.
Eski 29-03-07, 14:54 Çevrimdışı   #7
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Hayatta en gıcık olduğum sey Matamatik we Birisinin beni bekletmesi bide Amerika war tabi...
Eski 29-03-07, 14:56 Çevrimdışı   #8
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
Gıcık bir dialog senden ayrılıyorum ama sebebini sorma
Gıcık bir insan hüseyin hoca
Gıcık Bir hayvan sinek
Gıcık bir davranış.. bananecilik

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 29-03-07, 15:51 Çevrimdışı   #9
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Gıcık bir dialog:
- Naber?
- Superim sen?
- Basim agriyo..
- Benimde agriyo
-
Gıcık bir insan: Suursuz olan biri, Grup halinde bi yere gidildiginde alakasiz konulari gundeme getirip milletin sinirini bozan kisi..
Gıcık bir hayvan: Sivri sinek vizz vizz vizz
Gıcık bir davranış: Ne yaparsan yap olayi ters yonden algilamak icin ozel bi caba gosteren ve kavga + tartisma ortami hazirlamak..
Gıcık bir durum: Sicak bi gece, odada bir suru sivri sinek viziltisi ve yolunu kaybetmis gelmek istemeyen bi uyku..

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 29-03-07, 20:18 Çevrimdışı   #10
Stajyer

PiNT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 75
Teşekkür etti: 30
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:89
PiNT ara sıra gören oluyor
yolda yanlz yürümek en gıcık olduum şey
Eski 06-04-07, 00:20 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 776
Teşekkür etti: 526
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1646
raif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyor
gıcık soz sorun sende degıl bende
gıcık pozisyon derste ensene vuran gunes
gıcık bocek kulagına gırmeye calısan tacizci sinek
gıcık insanlar parası olupta otlakcılık yapanlarr

Konu Seçenekleri