| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gıcık ŞEyler.. ! Hayatta en gıcık olduğunuz şeyleri yazın herşey olabilir serbesttsiniz.. Gıcık bir dialog Gıcık bir insan Gıcık Bir hayvan Gıcık bir davranış.. HEPSi... bekliom cvpları hade bakem derin.. ![]()
|
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edebiyat hocası boğuvericem bigün
O bir sığır...!! ![]() |
|
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derin.. ![]()
|
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.459
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:93162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kendini fasulye gibi nimetten sanan o kiza gicik oluyorum |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben otobüs beklemeye gıcık oluyommmmmmm
... |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:12641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayatta en gıcık olduğum şey kendim. Allahım ben niye böyleyim ya! |
|
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5067 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatta en gıcık olduğum sey Matamatik we Birisinin beni bekletmesi bide Amerika war tabi... |
|
| | #8 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gıcık bir dialog senden ayrılıyorum ama sebebini sorma Gıcık bir insan hüseyin hoca Gıcık Bir hayvan sinek Gıcık bir davranış.. bananecilik -------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gıcık bir dialog: - Naber? - Superim sen? - Basim agriyo.. - Benimde agriyo - Gıcık bir insan: Suursuz olan biri, Grup halinde bi yere gidildiginde alakasiz konulari gundeme getirip milletin sinirini bozan kisi.. Gıcık bir hayvan: Sivri sinek vizz vizz vizz Gıcık bir davranış: Ne yaparsan yap olayi ters yonden algilamak icin ozel bi caba gosteren ve kavga + tartisma ortami hazirlamak.. Gıcık bir durum: Sicak bi gece, odada bir suru sivri sinek viziltisi ve yolunu kaybetmis gelmek istemeyen bi uyku.. BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:89 ![]() | yolda yanlz yürümek en gıcık olduum şey |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 526
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gıcık soz sorun sende degıl bende gıcık pozisyon derste ensene vuran gunes gıcık bocek kulagına gırmeye calısan tacizci sinek gıcık insanlar parası olupta otlakcılık yapanlarr |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |