| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Gıda maddesi alırken son kullanma tarihine bakıyor musunuz? | |||
| Evet | | 13 | 65,00% |
| Hayır | | 7 | 35,00% |
| Oylayanlar: 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sürekli bakarim, bir mal aliminda fiyat ve markadan sonra en dikkat ettigim konudur. özellikle yillarca durabilenlerden kaciniyorum. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | pavel (15-12-07) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yurt disinda yasayan için cogu kez gereksiz bi durum cunki satici sizden once kontrol ediyor son kullanma tarihini ama turk bakkalindan bisey alcaksam ilk i$ son kullanma tarihine bakmak oluyor ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #4 |
![]()
Teşekkür etti: 18.829
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:90838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakmıyorum hele çikolata, şekerlere hiç bakmıyorum, hemen yiyorum Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #5 | |
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abla senin demene gerek yok bakmadigini, kilolarindan belli zaten | |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arıtık Türkiyedeki bir çok markettede aynı uygulama var (: buyüzden çok hassas gıdalar haricinde son kullanma tarihine bakmıyorum/uz. Marketine, Marketçi'lerine güven Türkiye ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.940
Forum Gücü: 138 Forum Puanı:50215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle bakarim...yetmez .. görebilcegim bir gida ise rengine, tipine, kokusuna , yumusakligina dahi bakarim.. cok huylanirim zamani gecmis gida maddelerinden, yurtdisinda yasamama ragmen bircok kez bozulmus peynir, yada küflenmis ekmek yedim cünkü , yurtdisinda yasamayi nimetten sananlara gönderme olsun Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #9 |
![]()
Teşekkür etti: 18.829
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:90838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arsızlar sizi Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim ilk dikkat ettiğim şeydir. Sık sık ta uyarırım bu tip gıda ve ürünlere rastladığım Market ve Bakkalları. ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Su ana Kadar O Kadar da Dıkkat Etmedım Dogrusu Ama Nedeni ise Aldıgım Yere Guvenıyorum.. ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #12 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (15-12-07) |
| | #13 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla yüzüme teşekkür edip minnet dolu bakıyolar ![]() Arkamdan olanlar hakkında hiç fikrim yok ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (15-12-07) |
| | #14 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (15-12-07) |
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalnızca gıda maddelerinde değil satın aldığım her türlü üründe bakarım.. . . sustum.. |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:89319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakarim Genelde Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alirken türkiyede bakiyorum ![]() burdada yemeden önce bakiyorum Yorgun... |
|
| | #18 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | avrupada pek dikkat etmem yanlış olma olasılığı çok azdır. ülkemde tarihi yeni olup aldıgım üründen zehirlendiğimi hatırlıyorum düşünün artık ne kadar şansa yaşadıgımızı.tarihine baktığım gibi koklarım, rengine, şekline çok dikkat ederim. etmek zorundayız |
|
| | #19 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:84 ![]() ![]() |
bazen bakıyorum
|
|
| | #20 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
son kullanma tarihine bakarım çok önemli bir konu
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |