DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Gıda maddesi alırken son kullanma tarihine bakıyor musunuz?
Evet 13 65,00%
Hayır 7 35,00%
Oylayanlar: 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 15-12-07, 22:48 Çevrimdışı   #1
Profesör
Genel Mesajlar: 3.683
Teşekkür etti: 3.112
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36862
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gıda maddesi alırken son kullanma tarihine bakıyor musunuz?

çoğu zaman evet...
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (15-12-07)
Eski 15-12-07, 22:58 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.426
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sürekli bakarim, bir mal aliminda fiyat ve markadan sonra en dikkat ettigim konudur.

özellikle yillarca durabilenlerden kaciniyorum.
Mesaja teşekkür eden:
pavel (15-12-07)
Eski 15-12-07, 23:00 Çevrimdışı   #3
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yurt disinda yasayan için cogu kez gereksiz bi durum cunki satici sizden once kontrol ediyor son kullanma tarihini

ama turk bakkalindan bisey alcaksam ilk i$ son kullanma tarihine bakmak oluyor ((:

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Mesaja teşekkür eden:
pavel (15-12-07)
Eski 15-12-07, 23:04 Çevrimdışı   #4

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.293
Teşekkür etti: 18.829
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:90838
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bakmıyorum hele çikolata, şekerlere hiç bakmıyorum, hemen yiyorum

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Mesaja teşekkür eden:
pavel (15-12-07)
Eski 15-12-07, 23:06 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.426
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
hellin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bakmıyorum hele çikolata, şekerlere hiç bakmıyorum, hemen yiyorum
anketi acan arkadas kusura bakmasin biraz konu disi olacak ama demeden edemicem

abla senin demene gerek yok bakmadigini, kilolarindan belli zaten
Mesaja teşekkür eden:
pavel (15-12-07)
Eski 15-12-07, 23:06 Çevrimdışı   #6

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Arıtık Türkiyedeki bir çok markettede aynı uygulama var (: buyüzden çok hassas gıdalar haricinde son kullanma tarihine bakmıyorum/uz.

Marketine, Marketçi'lerine güven Türkiye

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Mesaja teşekkür eden:
pavel (15-12-07)
Eski 15-12-07, 23:07 Çevrimdışı   #7
Rektör
Genel Mesajlar: 10.070
Teşekkür etti: 9.940
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:50215
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kesinlikle bakarim...yetmez .. görebilcegim bir gida ise rengine, tipine, kokusuna , yumusakligina dahi bakarim.. cok huylanirim zamani gecmis gida maddelerinden, yurtdisinda yasamama ragmen bircok kez bozulmus peynir, yada küflenmis ekmek yedim cünkü, yurtdisinda yasamayi nimetten sananlara gönderme olsun

.
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya;
Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı
...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
pavel (15-12-07), Snorland (15-12-07)
Eski 15-12-07, 23:08 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genel Mesajlar: 9.179
Teşekkür etti: 15.459
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Avrupada evet kontrol ediyolar ama ben yine de dikkat ederim , onemli bir nokta

Helin sana bisey demiyorum uçan kertenkelem
Mesaja teşekkür eden:
pavel (15-12-07)
Eski 15-12-07, 23:17 Çevrimdışı   #9

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.293
Teşekkür etti: 18.829
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:90838
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Arsızlar sizi

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 15-12-07, 23:25 Çevrimiçi   #10
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.728
Teşekkür etti: 16.303
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203347
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Benim ilk dikkat ettiğim şeydir.
Sık sık ta uyarırım bu tip gıda ve ürünlere rastladığım Market ve Bakkalları.

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 15-12-07, 23:30 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben Su ana Kadar O Kadar da Dıkkat Etmedım Dogrusu Ama Nedeni ise Aldıgım Yere Guvenıyorum..

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 15-12-07, 23:31 Çevrimdışı   #12
Rektör

нѕуη - ait Avatar
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim ilk dikkat ettiğim şeydir.
Sık sık ta uyarırım bu tip gıda ve ürünlere rastladığım Market ve Bakkalları.
adamlar kesin seni gordukce uyus oluyodur

Kâfirun Suresi

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (15-12-07)
Eski 15-12-07, 23:33 Çevrimiçi   #13
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.728
Teşekkür etti: 16.303
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203347
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Valla yüzüme teşekkür edip minnet dolu bakıyolar

Arkamdan olanlar hakkında hiç fikrim yok

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (15-12-07)
Eski 15-12-07, 23:36 Çevrimdışı   #14
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla yüzüme teşekkür edip minnet dolu bakıyolar

Arkamdan olanlar hakkında hiç fikrim yok
yok cirak diyodur patron dikkat gidaci herif yine geldi oda guler yuzlu davran o gidince geri koyariz reyonlara mallari

Kâfirun Suresi

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (15-12-07)
Eski 16-12-07, 01:14 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yalnızca gıda maddelerinde değil satın aldığım her türlü üründe bakarım..

.
.
.

sustum..
Eski 16-12-07, 01:34 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.561
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:89319
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bakarim Genelde

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Eski 16-12-07, 12:11 Çevrimdışı   #17
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
alirken türkiyede bakiyorum

burdada yemeden önce bakiyorum

Yorgun...
Eski 16-12-07, 12:34 Çevrimdışı   #18
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
avrupada pek dikkat etmem yanlış olma olasılığı çok azdır. ülkemde tarihi yeni olup aldıgım üründen zehirlendiğimi hatırlıyorum düşünün artık ne kadar şansa yaşadıgımızı.tarihine baktığım gibi koklarım, rengine, şekline çok dikkat ederim. etmek zorundayız
Eski 17-12-07, 14:30 Çevrimdışı   #19
Stajyer
Huzur Pınarı

fantastik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 119
Teşekkür etti: 43
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:84
fantastik ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bazen bakıyorum
Eski 17-12-07, 14:31 Çevrimdışı   #20
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.602
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
son kullanma tarihine bakarım çok önemli bir konu

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr

Konu Seçenekleri