| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | Gideceğiniz yada gitmek sitediiniz tatiL yerLeri...
BaşLıı görüosunuz yazın bakaLım... Ben fethiyeye gitmek istioruumm gidicemdeee bu yazz . 3 2 1 kayıt (: Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özel olarak gitmek istediğim bir yer yok sadece denizi olsun yeter ![]() |
|
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hmm ben gidicegim yerleri yazim (: Ankara , Kirsehir , Kayseri , Yozgat , Nevsehir [kapadokya] derin.. ![]()
|
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.061
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:22366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ağustosta sideye gideceğim.. |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben canakkale ve bursa ya gitmek istiyom insallah seneye bi aksilik cikmazsa gitcemde ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Altınoluk - Akçay civarı ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izmir - Alacati / Urla
![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
|
| | #8 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.017
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:80059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | minsk ukrain atina ispanya olursa nice! gitmek istediğim diyorsan o kadar çok varki ! aç bir dünya haritası incele bakalım biraz (: ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
didim-fetiye.. bide yeni zellandayı görmeyi istiorum umarım ileride olur ... |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 968
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meksika,ispanya,portekiz,inşallah bir gün giderim bu yerlere ![]() gittim hayaller yandı kül yok,duman yok hiç bişey yok burda bahar yok burası kış güneş hiç doğmayacak... |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 112
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bu yaz yazlıktaım çandarlıda ama ankaraya gitmek isterdim kuzenin yanına
Özledim seni.. |
|
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adana mersin oralara 2 kuzenim,n yanına izmir istanbul dier iki kuzen bursa düğün eskişehir teyzem falan var bide bilecik ordada dayım gil var baya gezcem bide babamla antalyaya giderim heralde.... bu kadarcık
![]() |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 170
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mısır
The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karadenisin her köşesi....wenedik
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 170
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadıköy The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keops Piramidi-Mısır çok merak ediyorum ama gidemiyeceğim ama denize girerim bol antalyalıyız ne de olsa Mısır bu senede yattı " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #17 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.710
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:30492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aLaçatı ve atina (: tam ellerimi bırakmışken.. şimdi boşluktayım,ölecegim derken.. tutbenidüşmeden .. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |