DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz
Söz vermiştin bana, yanı başımda yaşlanmaya... 3 11,11%
Sen, sen, sen... Şerefsiz, beni sırtımdan vurdun... 8 29,63%
Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan... 2 7,41%
Seni sevmekle büyük hata yaptım elveda tatlım... 2 7,41%
Son bir sigara içelim, öyle git gideceksen... 0 0%
Hadi yoluna eyvallah, mutlu ol gülüm insallah... 3 11,11%
Unut beni de her yalan gibi unut... 7 25,93%
Bilirsin sensiz ben hiç yaşamam ki ölürüm hasretinle... 2 7,41%
Oylayanlar: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 15-06-07, 16:22 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
iyi Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz

"Diğer" "hepsi" ve "hiçbiri" şıkları yoktur

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
sawasuar (15-06-07)
Eski 15-06-07, 16:25 Çevrimdışı   #2
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.313
Teşekkür etti: 4.969
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Unut beni de her yalan gibi unut...

....
Eski 15-06-07, 16:36 Çevrimiçi   #3
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.426
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
seeeen yoluna, beeeen yoluma, cok mutluyum artik sen tak kimi istersen koluna (just fun)

Taniyan varmidir bilmem.
Bir Türkü var düsmez dilimden

Ne alaka demeyin, öylesine hep bu türkü gecer gönlümden.

Aslinda bu giden icin degilde ayrilmak zorunda kalanlarindir ama böyle gitmek filan denince aklimdan bu türkü cikmaz. (:

Unutursun Mihribanim

Musa Eroglu
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Selda Bagcan
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Gülay
YouTube Video

neyse cok oldu bu idare edin
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
And (15-06-07), MrTcN1905 (16-06-07)
Eski 15-06-07, 16:37 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.515
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Eğer giden sevgili gerçekten sevdiğim ise...

Döneceksin Diye Söz Ver - Yüksek Sadakat
Eski 15-06-07, 16:44 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

RapBoys - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.076
Teşekkür etti: 945
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:8191
RapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaRapBoys buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Deniz Arcak

hayatta ya tozu dumanı yutarsın yada tozu dumana katarsın ...seçim senin!

♂ + ♀ = ?

Eski 15-06-07, 16:44 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
kapıma bir gün ipe ipe geleceksin en anlamlısı olurdu

Unut beni de her yalan gibi unut... diyorum

Konu sawasuar tarafından (15-06-07 Saat 16:54 ) de değiştirilmiştir..
Eski 15-06-07, 16:44 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.728
Teşekkür etti: 16.303
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan...

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 15-06-07, 16:45 Çevrimiçi   #8
Asistan

angelll - ait Avatar
Genel Mesajlar: 253
Teşekkür etti: 44
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:320
angelll ara sıra gören oluyorangelll ara sıra gören oluyorangelll ara sıra gören oluyorangelll ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
söz vermiştin bana.yanı başımda yaşlanmaya..
Eski 15-06-07, 17:01 Çevrimdışı   #9
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bunlar arasinda

Sen, sen, sen... Şerefsiz, beni sırtımdan vurdun...

Yorgun...
Eski 15-06-07, 18:11 Çevrimdışı   #10
Asistan
Kemalistler

c.c.D - ait Avatar
Genel Mesajlar: 355
Teşekkür etti: 92
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2110
c.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
bence söz vermiştin bana şarkısı sevgilimle bi tartışmamızda ayrılık kararı almıştık hep bu şarkıyı dinledim tabi sora geri barıştıkkk
SÖZ VERMİŞTİN
Söz vermiştin bana
Yanıbaşımda yaşlanmaya
Söz vermiştik bu dünyaya
Ne olursak olsaydık
Kaç yıl geçti bak hala
Son bakışın miras bana
Saklı duruyor ne fayda
Bıraksaydın solsaydık
Hangi bahane avutur bilmem
Hangi günahın bedeli bu
Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem
Böyle intikam olmaz
Çok mu fazla bu sitem
Ağır değil mi bu ceza
Söyle kim çok gördü seni bana
Böyle yalnız kalınmaz
Paylaşılmıyor hüzün
Paylaşamam yolu yok bunun
Anlatamam sözü yok bunun
Çekilecek başa geldikçe dertler
Bir zaman bir yerde
Buluşuruz yolu yok bunun
Kavuşuruz yolu yok bunun
Görülecek günü geldikçe
Her bir bahane avutur elbet
Her bir günahın eceli bu
Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem
Böyle intikam olmaz

KURBAN BİR KATLİAM DEĞİLDİR!
DİNİMİZİN BİR İNANCIDIR ALLAH'A FEDADIR...!
Eski 15-06-07, 18:17 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.317
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Söz vermiştin bana, yanı başımda yaşlanmaya...
Eski 15-06-07, 18:18 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
1 gidene kal demem asla

2 ezdirmem kendimi aşka

3 düşman olup ayrılmak yakışmaz

sana son sözüm

İyi şanslar
Mesaja teşekkür eden:
LaViNia (16-06-07)
Eski 15-06-07, 20:42 Çevrimdışı   #13
Asistan
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 283
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:858
Makarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuş
Sana gitme demiyeceğim...

Ama,gitme lavinia...

Sevdalanmışsak kolay mı öyle saçma sapan Serdar Ortaç ve türevi şarkılar söylemek...

Konu Makarenko tarafından (15-06-07 Saat 20:44 ) de değiştirilmiştir..
Eski 15-06-07, 20:44 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.543
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6269
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Sen, sen, sen... Şerefsiz, beni sırtımdan vurdun...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Eski 15-06-07, 20:45 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.136
Teşekkür etti: 3.414
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:58829
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
solεil´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Unut beni de her yalan gibi unut...
bencede bu sarki

Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor
Her gün hayvan değil insan ölüyor
Her gün hayvan değil çocuk ölüyor
Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!!

1 Ocak 2008

Eski 15-06-07, 20:46 Çevrimdışı   #16

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.293
Teşekkür etti: 18.829
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Hadi yoluna eyvallah,mutlu ol gülüm inşallah...

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 15-06-07, 20:47 Çevrimdışı   #17
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.790
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:12641
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Siz bunları söyleyedurun, ben bu gece son'u söylemeyi tercih ederim.

Söylediğimi dinleyen seçsin seçenekleri.

Başar Demirsoy.
Eski 15-06-07, 20:55 Çevrimdışı   #18
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.098
Teşekkür etti: 2.499
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:8288
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
bunları dinlemem ki ben ama :-)

...bazı bir rüzgar gibi eser AYRILIK yeli
giden sevgilinin ardından....

Bunun üzerine tanımam Haluk Levent-Ayrılık

saat çok geçti,kafamız bir hoştu
son vapura yetişemedik
yollar boştu ama belki düştü
doya doya gülüşemedik
Mesaja teşekkür eden:
troçki (15-06-07)
Eski 15-06-07, 20:56 Çevrimdışı   #19
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.639
Teşekkür etti: 3.196
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8645
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan...

Galiyev
Eski 15-06-07, 21:02 Çevrimdışı   #20
Rektör
Genel Mesajlar: 8.445
Teşekkür etti: 6.507
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:16538
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
seçeneklerden dinlediğim yok ..

bence şu olabilir ..

düş sokağı sakinleri ..a hoşçakal sevgilim ..

http://www.badongo.com/file/3437300

''bir ömrümü yalnızca sevgi vererek geçirebilirdim ''..

şişedeki balık

Mesaja teşekkür eden:
tutbenidüşmeden (15-06-07)

Konu Seçenekleri