| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz | |||
| Söz vermiştin bana, yanı başımda yaşlanmaya... | | 3 | 11,11% |
| Sen, sen, sen... Şerefsiz, beni sırtımdan vurdun... | | 8 | 29,63% |
| Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan... | | 2 | 7,41% |
| Seni sevmekle büyük hata yaptım elveda tatlım... | | 2 | 7,41% |
| Son bir sigara içelim, öyle git gideceksen... | | 0 | 0% |
| Hadi yoluna eyvallah, mutlu ol gülüm insallah... | | 3 | 11,11% |
| Unut beni de her yalan gibi unut... | | 7 | 25,93% |
| Bilirsin sensiz ben hiç yaşamam ki ölürüm hasretinle... | | 2 | 7,41% |
| Oylayanlar: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.969
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unut beni de her yalan gibi unut... |
|
| | #3 | |||||||||
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seeeen yoluna, beeeen yoluma, cok mutluyum artik sen tak kimi istersen koluna (just fun)Taniyan varmidir bilmem. Bir Türkü var düsmez dilimden Ne alaka demeyin, öylesine hep bu türkü gecer gönlümden. Aslinda bu giden icin degilde ayrilmak zorunda kalanlarindir ama böyle gitmek filan denince aklimdan bu türkü cikmaz. (: Unutursun Mihribanim Musa Eroglu
Selda Bagcan
Gülay
neyse cok oldu bu idare edin | |||||||||
| ||||||||||
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer giden sevgili gerçekten sevdiğim ise... Döneceksin Diye Söz Ver - Yüksek Sadakat |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 945
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:8191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deniz Arcak
![]() hayatta ya tozu dumanı yutarsın yada tozu dumana katarsın ...seçim senin! ♂ + ♀ = ? |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kapıma bir gün ipe ipe geleceksin en anlamlısı olurdu ![]() ![]() Unut beni de her yalan gibi unut... diyorum ![]() Konu sawasuar tarafından (15-06-07 Saat 16:54 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan... ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
söz vermiştin bana.yanı başımda yaşlanmaya..
|
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlar arasinda Sen, sen, sen... Şerefsiz, beni sırtımdan vurdun... Yorgun... |
|
| | #10 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence söz vermiştin bana şarkısı sevgilimle bi tartışmamızda ayrılık kararı almıştık hep bu şarkıyı dinledim tabi sora geri barıştıkkk ![]() ![]() SÖZ VERMİŞTİN Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın bedeli bu Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem Böyle intikam olmaz Çok mu fazla bu sitem Ağır değil mi bu ceza Söyle kim çok gördü seni bana Böyle yalnız kalınmaz Paylaşılmıyor hüzün Paylaşamam yolu yok bunun Anlatamam sözü yok bunun Çekilecek başa geldikçe dertler Bir zaman bir yerde Buluşuruz yolu yok bunun Kavuşuruz yolu yok bunun Görülecek günü geldikçe Her bir bahane avutur elbet Her bir günahın eceli bu Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem Böyle intikam olmaz DİNİMİZİN BİR İNANCIDIR ALLAH'A FEDADIR...! |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söz vermiştin bana, yanı başımda yaşlanmaya...
|
|
| | #13 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sana gitme demiyeceğim... Ama,gitme lavinia... Sevdalanmışsak kolay mı öyle saçma sapan Serdar Ortaç ve türevi şarkılar söylemek... Konu Makarenko tarafından (15-06-07 Saat 20:44 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen, sen, sen... Şerefsiz, beni sırtımdan vurdun... DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
|
| | #16 |
![]()
Teşekkür etti: 18.829
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi yoluna eyvallah,mutlu ol gülüm inşallah...
Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #17 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:12641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz bunları söyleyedurun, ben bu gece son'u söylemeyi tercih ederim. Söylediğimi dinleyen seçsin seçenekleri. |
|
| | #18 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.499
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:8288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunları dinlemem ki ben ama :-) ...bazı bir rüzgar gibi eser AYRILIK yeli giden sevgilinin ardından.... Bunun üzerine tanımam Haluk Levent-Ayrılık ![]() saat çok geçti,kafamız bir hoştu son vapura yetişemedik yollar boştu ama belki düştü doya doya gülüşemedik |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (15-06-07) |
| | #19 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.196
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8645 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan... Galiyev |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seçeneklerden dinlediğim yok ..bence şu olabilir .. düş sokağı sakinleri ..a hoşçakal sevgilim .. http://www.badongo.com/file/3437300 ''bir ömrümü yalnızca sevgi vererek geçirebilirdim ''.. şişedeki balık ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | tutbenidüşmeden (15-06-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |