Konu Seçenekleri
Eski 05-06-07, 23:02 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.307
Teşekkür etti: 4.238
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:32486
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yeni Gidiyorum Buralardan....

Adamın birinin barsaklarında bir dolu kurt varmış.Bakmış kendiliğinden iyileşmesi mümkün deil.Doktora gitmeye karar vermiş.Doktor kısa bir muayene sonrası: " Yazdığım ilacı kullanın bütün kurtlarınız dökülür" demiş. Adam eczaneye gidip almış ilacı ama kurtlarda bütün olanları duymuşlar.Hemen toplantı düzenlemişler adamın barsaklarında.Toplantıda 1 kurdu nöbetçi seçmişler ve mideye yollamışlar.Ne zaman yemek gelse nöbetçi kurt aşağıya " YEMEK GELDİİİİ" diye bağırıyormuş. kurtlar da saklandıkları yerlerden çıkıp karınlarını doyuruyorlarmış. Adam ilaç içince de nöbetçi aşağıya "İLAÇ GELİYOO, KAÇIIIN" diye bağırıyormuş ve kurtlar ilaç geçip gidene kadar saklanıyorlarmış. Yine bir gün nöbetçi kurt "İlaç geldii kaçııın " diye bağırmış ama bir bakmış yaşlı bir kurt elde valizleri ortada duruyor. Bir daha bağırmış yaşlı kurttan tepki yok.Hemen yanına koşmuş: "Amca ilaç geliyo diye bağırıyorum niye kaçmıyorsun " der. Yaşlı kurt bezgin bir tavırla: "Evlat ben artık bıktım.İlaç geldi kaç,yemek geldi çık, karar verdim 9:15 B.KUYLA GİDİYORUM BURALARDAN "

Güzel Kadın....
GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM.....
Eski 05-06-07, 23:12 Çevrimdışı   #2
Dekan

romantik_dj - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.208
Teşekkür etti: 1.207
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:5938
romantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Eski 06-06-07, 00:41 Çevrimdışı   #3
Stajyer

()|\||_|r - ait Avatar
Genel Mesajlar: 105
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:146
()|\||_|r ara sıra gören oluyor()|\||_|r ara sıra gören oluyor
çok gzl
Eski 06-06-07, 18:19 Çevrimdışı   #4
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.230
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
çok iyi ya hahahaahhaaha
Eski 20-06-07, 21:16 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.317
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 21-06-07, 14:35 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Kemalistler

NewBosna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.007
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:150
NewBosna ara sıra gören oluyorNewBosna ara sıra gören oluyor
zuhahahaha