| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]() | ![]() Bugün toplanan Gilan Belediye Meclisi’nde gündeme gelen Türkçe’nin resmi dil olması önerisi, toplantıda hazır bulunan 24 üyenin evet oyuyla kabul edildi. Toplantıya başkanlık eden Gilan Belediye Başkanı Cemal Huseyini’nin belediyenin kullandığı resmi diller arasında Türkçe’nin de yer alması önerisine meclis üyelerinden hiç kimsenin karşı oy kullanmadığını ifade etti. Kosova Demokratik Türk Partisi Gilan şubesinin yaptığı başvuruyu toplantı gündemine alan Gilan Belediye Meclisi, olumlu oy kullanarak tükçeye destek verdi.... Birleşmiş Milletler Kosova Misyonu (UNMİK), Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Kosova Misyonu ve bölgede KFOR bünyesinde görev yapan ABD askeri temsilcilerinin de hazır bulunduğu meclis toplantısında alınan karar alkışla karşılandı. Gilan Türkleri adına bu önemli kararı selamlayan Gilan Belediyesi Topluluklar Komitesi Başkanı Kemal Şahin, çoğunluktaki Arnavut halkıyla iç içe yaşayan ve Kosova’nın nihai statüsüyle ilgili kaderini paylaşan Türklere verilen destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Şahin Kosova’da yaşayan toplulukların tüm haklarının ilerletilmesinin Kosova’da çağdaş ve çok uluslu bir toplumun kurulmasına katkı sağladığına vurgu yaptı. karar belediye meclisinden alındı... Belediye meclisi toplantısında alınan karar Gilan Türklerini de mutlu etti. Gilanlı Necemettin Emruş, kararının Türkler açısından önemli bir başarı olduğunu belirterek, "Arnavutlarla ilişkilerimiz çok iyidir. Bu yüzden Türkçe’nin belediyede resmi dil olması önerisinin geçmesinde zorluk çekmedik" şeklinde konuştu. Gilan’da Türkçe’nin resmiyet kazanmasıyla Kosova’da Türkçe’nin resmi dil olduğu şehirlerin sayısı dörde çıktı. Yakın bir zamanda Türklerin yaşadığı Priştine ve Vıçıtırında da Türkçe’ye resmi dil statüsü verilmesi bekleniyor. ![]() Güzel Kadın.... GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM..... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | amorous_nope (22-06-07), anti_kontrol (20-06-07), cash_mowing (23-06-07), ELDAR (21-06-07), Itouch (20-06-07) |
| | #2 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 357
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:115 ![]() ![]() ![]() |
sevindirici bir durum paylaşım için teşekkürler
Karl Marx |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 201
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bi haber..teşekkürler
|
|
| | #4 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 226
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle güzel şeyler olunca mutlu oluyorum... ![]() ![]() |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 99
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:387 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 gün bütün dünya Türkçe konuşacak. ![]() ![]() |
|
| | #6 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir haber...
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en güzel ve tek güzel dil TÜRKÇE'dir
|
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:371 ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol...
|
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzewl bir habermiş sevindirici
|
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 729
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Gilan şehri tam olarak nerede ? |
|
| | #11 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5067 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkçe ReSmi dil olur inşallah ingilizcenin saltanatını bş nevze kırıcaz... Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #12 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 426
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1512 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu cok seyi kanitliyor...tesekkurler
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |