Konu Seçenekleri
Eski 20-06-07, 12:56 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.307
Teşekkür etti: 4.238
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:32486
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yeni Gilan şehrinde Türkçe resmi dil oldu.....

Bugün toplanan Gilan Belediye Meclisi’nde gündeme gelen Türkçe’nin resmi dil olması önerisi, toplantıda hazır bulunan 24 üyenin evet oyuyla kabul edildi.

Toplantıya başkanlık eden Gilan Belediye Başkanı Cemal Huseyini’nin belediyenin kullandığı resmi diller arasında Türkçe’nin de yer alması önerisine meclis üyelerinden hiç kimsenin karşı oy kullanmadığını ifade etti.

Kosova Demokratik Türk Partisi Gilan şubesinin yaptığı başvuruyu toplantı gündemine alan Gilan Belediye Meclisi, olumlu oy kullanarak

tükçeye destek verdi....

Birleşmiş Milletler Kosova Misyonu (UNMİK), Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Kosova Misyonu ve bölgede KFOR bünyesinde görev yapan ABD askeri temsilcilerinin de hazır bulunduğu meclis toplantısında alınan karar alkışla karşılandı.

Gilan Türkleri adına bu önemli kararı selamlayan Gilan Belediyesi Topluluklar Komitesi Başkanı Kemal Şahin, çoğunluktaki Arnavut halkıyla iç içe yaşayan ve Kosova’nın nihai statüsüyle ilgili kaderini paylaşan Türklere verilen destekten dolayı teşekkürlerini

belirtti. Şahin Kosova’da yaşayan toplulukların tüm haklarının ilerletilmesinin Kosova’da çağdaş ve çok uluslu bir toplumun kurulmasına katkı sağladığına vurgu yaptı.

karar belediye meclisinden alındı...

Belediye meclisi toplantısında alınan karar Gilan Türklerini de mutlu etti. Gilanlı Necemettin Emruş, kararının Türkler açısından önemli bir başarı olduğunu belirterek, "Arnavutlarla ilişkilerimiz çok iyidir. Bu yüzden Türkçe’nin belediyede resmi dil olması önerisinin geçmesinde zorluk çekmedik" şeklinde konuştu.

Gilan’da Türkçe’nin resmiyet kazanmasıyla Kosova’da Türkçe’nin resmi dil olduğu şehirlerin sayısı dörde çıktı. Yakın bir zamanda Türklerin yaşadığı Priştine ve Vıçıtırında da Türkçe’ye resmi dil statüsü verilmesi bekleniyor.

Güzel Kadın....
GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM.....
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
amorous_nope (22-06-07), anti_kontrol (20-06-07), cash_mowing (23-06-07), ELDAR (21-06-07), Itouch (20-06-07)
Eski 20-06-07, 13:51 Çevrimdışı   #2
Stajyer
Kemalistler

anti_kontrol - ait Avatar
Genel Mesajlar: 87
Teşekkür etti: 357
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:115
anti_kontrol ara sıra gören oluyoranti_kontrol ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
sevindirici bir durum paylaşım için teşekkürler

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
Karl Marx
Eski 20-06-07, 23:09 Çevrimdışı   #3
Asistan

Itouch - ait Avatar
Genel Mesajlar: 299
Teşekkür etti: 201
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:529
Itouch ara sıra gören oluyorItouch ara sıra gören oluyorItouch ara sıra gören oluyorItouch ara sıra gören oluyorItouch ara sıra gören oluyorItouch ara sıra gören oluyor
güzel bi haber..teşekkürler
Eski 21-06-07, 18:04 Çevrimdışı   #4
Asistan
Kemalistler

brn_sbl55 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 481
Teşekkür etti: 226
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1456
brn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuşbrn_sbl55 üç beş tanıdığı olmuş
böyle güzel şeyler olunca mutlu oluyorum...
Eski 21-06-07, 23:50 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.063
Teşekkür etti: 99
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:387
ELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyor
1 gün bütün dünya Türkçe konuşacak.

Eski 22-06-07, 03:16 Çevrimdışı   #6
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güzel bir haber...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 22-06-07, 19:35 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.317
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
en güzel ve tek güzel dil TÜRKÇE'dir

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 23-06-07, 19:47 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 805
Teşekkür etti: 247
Forum Puanı:371
cash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyor
saol...
Eski 23-06-07, 20:45 Çevrimdışı   #9
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.230
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
guzewl bir habermiş sevindirici
Eski 25-06-07, 14:46 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genel Mesajlar: 2.368
Teşekkür etti: 729
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6852
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Bu Gilan şehri tam olarak nerede ?
Eski 25-06-07, 15:25 Çevrimdışı   #11
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Türkçe ReSmi dil olur inşallah ingilizcenin saltanatını bş nevze kırıcaz...

Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır.
Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter.
Eski 25-06-07, 16:34 Çevrimdışı   #12
Asistan
Düşünürler grubu

agbar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 331
Teşekkür etti: 426
Forum Puanı:1512
agbar üç beş tanıdığı olmuşagbar üç beş tanıdığı olmuşagbar üç beş tanıdığı olmuşagbar üç beş tanıdığı olmuşagbar üç beş tanıdığı olmuşagbar üç beş tanıdığı olmuşagbar üç beş tanıdığı olmuşagbar üç beş tanıdığı olmuşagbar üç beş tanıdığı olmuşagbar üç beş tanıdığı olmuşagbar üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bu cok seyi kanitliyor...tesekkurler

Konu Seçenekleri