| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Kemalistler ![]() | Gilardino: “Milan’dan Ayrılmak Kaçınılmazdı"
Fiorentina’nın yeni golcüsü Alberto Gilardino, Milan’daki son günleri hakkında görüşlerini dile getirdi. ![]() Fiorentina’nın yeni transferi Milan’ın eski golcüsü Alberto Gilardino, kırmızı-siyahlı formayla geçirdiği dönemden bahsederken özellikle kulübün kendisine olan inancını kaybettiği son birkaç ayın üzerinde durdu. Gilardino yaptığı açıklamada “Ayrılmam kaçınılmazdı. Bunu anladığımda kendime hiç güvenim ve inancım yoktu, değişikliğin vakti gelmişti. Kulüp ve hocamız, zor günlerimde bana yeteri kadar destek olmadı ve Mart ayından bu yana beni artık hesaba katmadıkları izlenimini edinmeye başlamıştım. Aslında takımdan son sekiz maçta ayrılmıştım” diyerek Milan’dan kopuş sürecini anlattı. Parma’da 24 gol attıktan sonra Milan’a transfer olurken kendisinden daha fazla şeyler bekleyip beklemediği sorulan golcü futbolcu “Böyle güçlü bir takımda kendimi geliştirebileceğimi düşünmüştüm. Şampiyonlar Ligi, Kulüpler Dünya Kupası ve bir de Avrupa Süper Kupası kazandığımı asla unutmayacağım” dedi. Gilardino, Marcelo Lippi’nin Milan’a gideceği yönündeki iddialar için de “Geçmişle artık ilgilenmiyorum fakat o olsaydı muhtemelen ayrılmazdım. Almanya’da bütün dünyaya bir takımın farklı durumlarda nasıl yönetileceğini göstermişti” diye yorumda bulunarak Lippi’ye olan hayranlığını da bir anlamda dile getirmiş oldu. Bakalım Gilardino, Fiorentina’da yine eski günlerine kavuşup golleriyle Mor Menekşeleri coşturacak mı? Kaynak: Goal |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 278
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni takımında daha başarılı olacaktır.. 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
![]() |
| Tags |
| photograph |
| Konu Seçenekleri | |
| |