| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Figüranlar ![]() | Git... Git;ey gözleri deniz kokan yarim Zaten hiç benim olmamışsın ki... ![]() Git... Git;ardına bile bakmadan Halimi kimseye sormadan Yaşanmışlığı hatırlamadan Ve ardından tek bir iz bile bırakmadan... Git... Git;ey yüreği umman kadar geniş sevgili Zaten o yüreği ben tek dolduramam ki... ![]() Git... Git;yüreğime çekilmez acılar weren Beni bilinmez diyarlara ittiren Gözlerime gülmeyi,kalbime mutluluğu çok gören Ve bunca yaşanmışlığı biran da siliveren... Git... Git;ey sözleri yüreğime nağme nağme işleyen sevgili Zaten sen o nağmelerinle yüreğimi hançerledin ki... ![]() Git... Git;beni ve ailemi unut Gözyaşlarım olmasın sana umut Bana yaşattıklarını aklında iyi tut Hatanı anlayınca kalbinide kurut İnanabiliyormusun??? Şimdi ben sana git diyorum. Ve bunu bütün kalbimle istiyorum. Bir gün ağlayarak geri döneceksin, İşte o günü Allah'tan diliyorum... ![]() Şimdi sana hoşçakal demiyorum Çünkü sen hoşçakalmayıda haketmiyorsun... "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi) | Řσσκΐ₤ (16-09-08), Begonya (16-09-08), FauLtLesS (18-09-08), gKhNn' (17-09-08), HaZaL (16-09-08), interlude (16-09-08), LaPerla (16-09-08), poor_youth (16-09-08), samira_prensess (23-09-08), scabiyersto (16-09-08), Snorland (16-09-08), ThE AdMiRaL (16-09-08), Tweety (16-09-08), »Asi GüL« (23-09-08) |
| | #2 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar ilk çalışmam kusurlarımı tam olarak bilmiorum ama umarım begenirsiniz tamamı bana ait "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kanky :S Çok hoş olmuş (= Emeğine, yüreğine sağlık (= بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (16-09-08) |
| | #4 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 2.394
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler Eren. Başarılı. ![]() Bizimle Paylaştığın İçin Ayrı Teşekkürler.. FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8] ![]() > Pozitif Olana Dek Negatifim ! |
|
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.473
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konuyu gorunce hemen tikladim=) yeniden siirlerine donmen harika... yazmaya devam etmelisin cok begendim calismani.
karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #6 | ||
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
inşallah dewamıda gelcek ![]() "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" | ||
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (16-09-08) |
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son resmi çok sevdim (: derin.. ![]()
|
|
| | #8 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eren ilk önce şiir için bir kaç kelam edeyim ![]() Git git git dedikçe isyan edesim geldi. Kolay değil git demek gitmesine katlanabilmek Finale doğru nefret yükselmiş dizelerinden Güzel ve akıcı olmuş uslubun. Yüreğine sağlık ![]() Gelelim Foto çalışmalarına hoş fotolar seçmişsin Şiirle uyumlular ilk çalışman olduğundan tavsiyede vereyim ![]() Yazı renklerin fotolardan çok farklı olmasın yakın tonlar daha hoş durur ![]() Ellerinede sağlık ![]() ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #9 | |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dediklerine dikkat etcem emin olabilirsin "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (16-09-08) |
| | #10 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.951
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:17537 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözlerime gülmeyi,kalbime mutluluğu çok gören... bunlari cok görende kalmasin zaten giittsinn.. Canim benimmm yüreginee emeginee ellerine saglikkk cok güzel olmuusss . Konuşmak susmanın kokusudur. Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. Ö.A. Kendi bahçesinde dal olamayanın biri Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor Özdemir Asaf |
|
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.888
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:43879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emeyine saglik eren guzel olmuslar ozellikle 2 ci hosuma gitti devamini bekleriz ins. Cennetlik duygularla cehennem oldun kaldın "Yandım" |
|
| | #12 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesilikle katiliyorum..son resim cok güzel (: **ha bi de Zaten hiç benim olmamışsın ki...(: Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #13 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:8658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi ayrı çaba ayrı emek verilmiş bende hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim kardeşim çok harikalar By_Blok ! ! ! ThE AdMiRaL |
|
| | #14 | |
| Dekan Figüranlar ![]()
![]() asıl ben hepinize we bu içten yorumlarınıza tşk ederim "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" | |
|
| | #15 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 6.130
Forum Gücü: 197 Forum Puanı:80600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok hoş çalışmalar şiirde öyle emeğine yüreğine sağlık Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (17-09-08) |
| | #16 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 2.080
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:23228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence cok hoş |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (18-09-08) |
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 34
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:91 ![]() |
Hakikaten çok anlamlı... Yüreğine sağlık..
VAZGEÇTİM BUGÜN HER ŞEYDEN HALSİZ ŞU KALBİM HEM SUÇSUZ.. HEM GÜÇSÜZ.. HEM HÂLSİZ.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (24-12-08) |
| | #18 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşkler arkadaşlar saolun
"bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |