Konu Seçenekleri
Eski 16-09-08, 01:42 Çevrimdışı   #1
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.939
Teşekkür etti: 4.140
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18119
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
isaret Git... ( kendi şiirim uzun süre sona )

Git...
Git;ey gözleri deniz kokan yarim
Zaten hiç benim olmamışsın ki...

Git...
Git;ardına bile bakmadan
Halimi kimseye sormadan
Yaşanmışlığı hatırlamadan
Ve ardından tek bir iz bile bırakmadan...

Git...
Git;ey yüreği umman kadar geniş sevgili
Zaten o yüreği ben tek dolduramam ki...

Git...
Git;yüreğime çekilmez acılar weren
Beni bilinmez diyarlara ittiren
Gözlerime gülmeyi,kalbime mutluluğu çok gören
Ve bunca yaşanmışlığı biran da siliveren...

Git...
Git;ey sözleri yüreğime nağme nağme işleyen sevgili
Zaten sen o nağmelerinle yüreğimi hançerledin ki...

Git...
Git;beni ve ailemi unut
Gözyaşlarım olmasın sana umut
Bana yaşattıklarını aklında iyi tut
Hatanı anlayınca kalbinide kurut

İnanabiliyormusun???
Şimdi ben sana git diyorum.
Ve bunu bütün kalbimle istiyorum.
Bir gün ağlayarak geri döneceksin,
İşte o günü Allah'tan diliyorum...

Şimdi sana hoşçakal demiyorum
Çünkü sen hoşçakalmayıda haketmiyorsun...

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi)
Řσσκΐ₤ (16-09-08), Begonya (16-09-08), FauLtLesS (18-09-08), gKhNn' (17-09-08), HaZaL (16-09-08), interlude (16-09-08), LaPerla (16-09-08), poor_youth (16-09-08), samira_prensess (23-09-08), scabiyersto (16-09-08), Snorland (16-09-08), ThE AdMiRaL (16-09-08), Tweety (16-09-08), »Asi GüL« (23-09-08)
Eski 16-09-08, 01:44 Çevrimdışı   #2
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
arkadaşlar ilk çalışmam
kusurlarımı tam olarak bilmiorum
ama umarım begenirsiniz
tamamı bana ait

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 16-09-08, 01:45 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kanky :S Çok hoş olmuş (=

Emeğine, yüreğine sağlık (=

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (16-09-08)
Eski 16-09-08, 01:45 Çevrimdışı   #4

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.365
Teşekkür etti: 2.394
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tebrikler Eren.

Başarılı.

Bizimle Paylaştığın İçin Ayrı Teşekkürler..

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (16-09-08)
Eski 16-09-08, 01:56 Çevrimdışı   #5
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.309
Teşekkür etti: 1.473
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11268
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Konuyu gorunce hemen tikladim=) yeniden siirlerine donmen harika... yazmaya devam etmelisin cok begendim calismani.

karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor...
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (16-09-08)
Eski 16-09-08, 02:22 Çevrimdışı   #6
Dekan
Figüranlar

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
scabiyersto´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kanky :S Çok hoş olmuş (=

Emeğine, yüreğine sağlık (=
Alıntı:
Řσσκΐ₤´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrikler Eren.

Başarılı.

Bizimle Paylaştığın İçin Ayrı Teşekkürler..
Alıntı:
poor_youth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konuyu gorunce hemen tikladim=) yeniden siirlerine donmen harika... yazmaya devam etmelisin cok begendim calismani.
düşünceleriniz için çok tşk ederim arkadaşlar begendiğinize sewindim saolun
inşallah dewamıda gelcek

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (16-09-08)
Eski 16-09-08, 02:22 Çevrimdışı   #7

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Son resmi çok sevdim (:

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (16-09-08)
Eski 16-09-08, 02:24 Çevrimiçi   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.728
Teşekkür etti: 16.303
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203347
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Eren ilk önce şiir için bir kaç kelam edeyim

Git git git dedikçe isyan edesim geldi.
Kolay değil git demek gitmesine katlanabilmek
Finale doğru nefret yükselmiş dizelerinden
Güzel ve akıcı olmuş uslubun.
Yüreğine sağlık

Gelelim Foto çalışmalarına hoş fotolar seçmişsin
Şiirle uyumlular ilk çalışman olduğundan tavsiyede vereyim
Yazı renklerin fotolardan çok farklı olmasın yakın tonlar daha hoş durur
Ellerinede sağlık

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (16-09-08)
Eski 16-09-08, 02:25 Çevrimdışı   #9
Dekan
Figüranlar

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eren ilk önce şiir için bir kaç kelam edeyim

Git git git dedikçe isyan edesim geldi.
Kolay değil git demek gitmesine katlanabilmek
Finale doğru nefret yükselmiş dizelerinden
Güzel ve akıcı olmuş uslubun.
Yüreğine sağlık

Gelelim Foto çalışmalarına hoş fotolar seçmişsin
Şiirle uyumlular ilk çalışman olduğundan tavsiyede vereyim
Yazı renklerin fotolardan çok farklı olmasın yakın tonlar daha hoş durur
Ellerinede sağlık
eywallah abim tşk ederim bu içten yorumların için
dediklerine dikkat etcem emin olabilirsin

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (16-09-08)
Eski 16-09-08, 02:30 Çevrimdışı   #10
Profesör

LaPerla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.086
Teşekkür etti: 1.951
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:17537
LaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gözlerime gülmeyi,kalbime mutluluğu çok gören...
bunlari cok görende kalmasin zaten giittsinn..
Canim benimmm yüreginee emeginee ellerine saglikkk cok güzel olmuusss

.
.
Konuşmak susmanın kokusudur.
Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma.
Yalan korkaklığın tortusudur.
Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma.
Ö.A.

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor

Özdemir Asaf
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (16-09-08)
Eski 16-09-08, 03:04 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

Begonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.652
Teşekkür etti: 2.888
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:43879
Begonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
emeyine saglik eren guzel olmuslar ozellikle 2 ci hosuma gitti
devamini bekleriz ins.

Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın

"Yandım"
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (16-09-08)
Eski 16-09-08, 05:30 Çevrimiçi   #12
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son resmi çok sevdim (:
kesilikle katiliyorum..son resim cok güzel (:

**ha bi de

Zaten hiç benim olmamışsın ki...(:

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (16-09-08)
Eski 16-09-08, 19:55 Çevrimiçi   #13
Grup Lideri
Spor grubu

ThE AdMiRaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.834
Teşekkür etti: 1.509
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:8658
ThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
hepsi ayrı çaba ayrı emek verilmiş bende hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim kardeşim çok harikalar

By_Blok

!
!
!
ThE AdMiRaL
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (16-09-08)
Eski 16-09-08, 20:03 Çevrimdışı   #14
Dekan
Figüranlar

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
By_Blok´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hepsi ayrı çaba ayrı emek verilmiş bende hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim kardeşim çok harikalar
eywallah musam
asıl ben hepinize we bu içten yorumlarınıza tşk ederim

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 16-09-08, 23:47 Çevrimdışı   #15

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.797
Teşekkür etti: 6.130
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80600
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çok hoş çalışmalar şiirde öyle emeğine yüreğine sağlık

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (17-09-08)
Eski 18-09-08, 17:10 Çevrimiçi   #16

Bölümünde uzman

FauLtLesS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.572
Teşekkür etti: 2.080
Forum Puanı:23228
FauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bence cok hoş
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (18-09-08)
Eski 21-12-08, 00:10 Çevrimdışı   #17
Stajyer

park_yasak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 146
Teşekkür etti: 34
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:91
park_yasak ara sıra gören oluyor
Hakikaten çok anlamlı... Yüreğine sağlık..

VAZGEÇTİM BUGÜN HER ŞEYDEN
HALSİZ ŞU KALBİM
HEM SUÇSUZ..
HEM GÜÇSÜZ..
HEM HÂLSİZ..
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (24-12-08)
Eski 24-12-08, 21:37 Çevrimdışı   #18
Dekan
Figüranlar

Ruhsal Durumum:
tşkler arkadaşlar saolun

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"

Konu Seçenekleri