| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]() | gitarların bölesi yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süpermiş.... Sana o kadar ihtiyacım vardı ki O kadar acı çekiyorum ki, şimdi yoksun, Rüyalarımda seni görüyorum, O kadar yalnız uyanıyorum ki... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | chracter (05-09-07) |
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 46
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:113 ![]() ![]() |
ya 3. resimdeki gitar explorer kasa mı ?
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | chracter (05-09-07) |
| | #7 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üzümünü ye bağını sorma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
|
| | #11 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #13 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 Ve 5 Süpermiş Diğerlerini Kullanmam Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| Mesaja teşekkür eden: | chracter (11-11-07) |
| | #15 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 ve 5 güzelmiş düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | chracter (21-11-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |