DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Eğitim  Müzik Eğitimi  Gitar

Konu Seçenekleri
Eski 27-08-07, 21:43 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 449
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6922
chracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
gitarların bölesi yok

Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!!
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
MiSsCaT (29-11-07), Proserpina (20-11-07), YıLdız_GöZlÜm (04-09-07)
Eski 27-08-07, 22:08 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

^'^Metalist^'^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 660
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2477
^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor
süpermiş....

Sana o kadar ihtiyacım vardı ki
O kadar acı çekiyorum ki, şimdi yoksun,
Rüyalarımda seni görüyorum,
O kadar yalnız uyanıyorum ki...

Mesaja teşekkür eden:
chracter (05-09-07)
Eski 28-08-07, 22:04 Çevrimdışı   #3
Stajyer

Death_Knight - ait Avatar
Genel Mesajlar: 141
Teşekkür etti: 46
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:113
Death_Knight ara sıra gören oluyorDeath_Knight ara sıra gören oluyor
ya 3. resimdeki gitar explorer kasa mı ?

Save all your prayers..I think we lost today..There's no morning after..And no one's around to blame!
Mesaja teşekkür eden:
chracter (05-09-07)
Eski 28-08-07, 22:06 Çevrimdışı   #4
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.718
Teşekkür etti: 741
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:8073
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
süper harika saol
Mesaja teşekkür eden:
chracter (05-09-07)
Eski 28-08-07, 22:07 Çevrimdışı   #5
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
1&2 süpermis..Sagol (:

Mesaja teşekkür eden:
chracter (05-09-07)
Eski 28-08-07, 22:18 Çevrimdışı   #6
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
xdilarax Herkese mesafeli
ayy harika yha aüper bişi
Mesaja teşekkür eden:
chracter (05-09-07)
Eski 28-08-07, 22:23 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 449
Forum Puanı:6922
chracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
Death_Knight´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
üzümünü ye bağını sorma

Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!!
Eski 28-08-07, 22:25 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.906
Teşekkür etti: 1.926
RepForum Gücü: 90
Forum Puanı:36818
PigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çhok gzlmiş 3. gitara bayıldımm

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Mesaja teşekkür eden:
chracter (05-09-07)
Eski 28-08-07, 22:25 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

djmust - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.814
Teşekkür etti: 879
Forum Puanı:5891
djmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
offffff süper yaahhhh

Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaja teşekkür eden:
chracter (05-09-07)
Eski 03-09-07, 22:17 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Müzik grubu

soğan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.075
Teşekkür etti: 615
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2962
soğan çevresinde seviliyorsoğan çevresinde seviliyorsoğan çevresinde seviliyorsoğan çevresinde seviliyorsoğan çevresinde seviliyorsoğan çevresinde seviliyorsoğan çevresinde seviliyorsoğan çevresinde seviliyorsoğan çevresinde seviliyorsoğan çevresinde seviliyorsoğan çevresinde seviliyor
süper bunlar,2.ye bayıldım

Çocuklar Öldürülmesin Şeker de Yiyebilsinler...
Mesaja teşekkür eden:
chracter (05-09-07)
Eski 04-09-07, 15:53 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
Alıntı:
Death_Knight´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
maalesef değil hatta alakası yok desem yeridir.

ayrıca bunlar gitar değil.süs işte.bi çoğu tonları adam gibi yansıtmaz bile
Eski 04-09-07, 20:32 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sonuncusu daha bi güzel sanki

Yok imza falan!!!
Mesaja teşekkür eden:
chracter (05-09-07)
Eski 11-11-07, 14:39 Çevrimdışı   #13
Asistan
Müzik grubu

bLaCk_jaCkaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 491
Teşekkür etti: 115
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1127
bLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
4 Ve 5 Süpermiş Diğerlerini Kullanmam

Tek Millet Tek Devlet Tek bayrak Tek Dil
Türkiye Türk'lerindir
Ne mutlu Türk'üm diyene
Mesaja teşekkür eden:
chracter (11-11-07)
Eski 20-11-07, 15:45 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.862
Teşekkür etti: 319
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:993
_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş
çok güselmiş...bizim fırata lasımm

sen bana bakma ben senin baktığın yerdeyimmm
Mesaja teşekkür eden:
chracter (21-11-07)
Eski 20-11-07, 18:47 Çevrimdışı   #15
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
4 ve 5 güzelmiş

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
chracter (21-11-07)
Eski 27-11-07, 19:01 Çevrimdışı   #16
Stajyer

H€@RTTH€OC€@N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 39
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
H€@RTTH€OC€@N Herkese mesafeli
üf üf harika bunlar
Mesaja teşekkür eden:
chracter (27-11-07)
Eski 27-11-07, 19:20 Çevrimdışı   #17
Asistan

46numara - ait Avatar
Genel Mesajlar: 332
Teşekkür etti: 74
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:556
46numara ara sıra gören oluyor46numara ara sıra gören oluyor46numara ara sıra gören oluyor46numara ara sıra gören oluyor46numara ara sıra gören oluyor46numara ara sıra gören oluyor
ayy çok güzelmiş paylaşım için teşekkürler...............................

İMZA KALEMLE ATILIR..........
Mesaja teşekkür eden:
chracter (27-11-07)
Eski 28-11-07, 00:54 Çevrimdışı   #18
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.383
Teşekkür etti: 2.657
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48125
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
4 benim olsun (:
Tesekkürler..
Mesaja teşekkür eden:
chracter (30-11-07)
Eski 29-11-07, 04:24 Çevrimdışı   #19
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.699
Teşekkür etti: 4.390
RepForum Gücü: 166
Forum Puanı:75086
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:

tşk

'Deniz Ülkesi

|6|

'

Artık özel bir cehenneme koydular beni
Kimse duyamaz, kimse bilemez,
Mesaja teşekkür eden:
chracter (30-11-07)

Konu Seçenekleri