| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Git.......git kendini çok sevdirmeden _________________Aslında.. Her şey ne kadar kolay gelir insana.. Çoğu zaman gözlerimiz dolar, boğazımızda düğümler oluşur,söyleyemeyiz içimizden geçenleri… Git.. git demek elimde olsa kolayca derdim herhalde.ama git demek benim elimde değil,kaderimde.. Sevmeyi bilmeden olmuyor,gideceği yere yol yetmiyor. Yağmurlar yağsa da , fırtınalar kopsa da hayatının ortasında, tutunacak dal aradığın anda, bulduğun çıraysa tutunmana yetmez. Umut o çırayı da yakar; kor eder hayatını.. Geriye dönüp baktığında kimse olmayacaksa ; bırak canın yansın, alevler içinde kavrulan ruhun olsun. Bu sefer acı çeken bedenin değil benliğin olsun… Hadi şimdi git gidebiliyorsan.. Zerre kadar pişmanlık duymuyorum ; eğer ki gidersen… Git, kendini çok sevdirmeden. Canımı acıtmadan, bir kez daha yaşamıma son vereyim… anlamsız dünyanın anlamsız bakışlarına dur diyeyim gitte… Git… çek git yaşamımdan… ağlayarak elveda demek istiyorum ve bir kez daha acıtmak istiyorum canımı… hadi çek git şimdi… hiç sevmediysen çek git, daha fazla vermeyeyim hayallerimi, düşlerimi sana. Bana kalan tek şeyi de alma benden. Hayallerimin noktası olmaktan vazgeç. Seninle bitmesin düşlerim, bir sabahta sensiz uyanayım rüyamda… Git… git kendini çok sevdirmeden… sen benim farkımı farketmedin, ama artık farketsende farketmez cunki benim farkımı farkedenler senden cok farklı |
|
| | #2 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o gitsede her gidişinde sende bir parçanı götürür güzel bir şiir tebrik ederim |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 218
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatın bana attıgı acımasız tokatsın sen gıttın ızın ve acın kaldı:( tesekkurler...... --------------------------- bosver gıtsın |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahh canım ya şiirlerinde hep yüreğinin bir aprçasının acıdığı hissine kapılmaktan kendimi alamıyorum.boşver giden gitsin belki de en doğru olanı... o zaman yapacak tek bişey kalıyor geçmişe kalıınnnn bir sünger çekmek. başaranlara ne mutlu şimdi mutlulardır,başaramayanlarsa birgün başarırlar umarım bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sweetgirl (20-09-06) |
| | #5 | |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 653
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
numara oLmuş dageçmişe sünger çekmek dedigin gibi koLay oLsaydı keşke sweetgirL çok saoL çok güzeL oLmuş | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sweetgirl (20-09-06) |
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçekten çok kolay mustafa ben başarabilenlerdenim umarım senin de karşına o gücü verecek fevkalade biri çıkar bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:308 ![]() ![]() ![]() ![]() | ellerine ve kalbine sağlık tek kelimeyle çok güzel olmuş teşekkürler Ya sus git, ya konuş gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 218
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese tesekkur |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |