Konu Seçenekleri
Eski 09-08-06, 19:00 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

sweetgirl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.335
Teşekkür etti: 218
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3653
sweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler biri
iyi Git.......git kendini çok

Git.......git kendini çok sevdirmeden
Aslında.. Her şey ne kadar kolay gelir insana.. Çoğu zaman gözlerimiz dolar, boğazımızda düğümler oluşur,söyleyemeyiz içimizden geçenleri…
Git.. git demek elimde olsa kolayca derdim herhalde.ama git demek benim elimde değil,kaderimde.. Sevmeyi bilmeden olmuyor,gideceği yere yol yetmiyor. Yağmurlar yağsa da , fırtınalar kopsa da hayatının ortasında, tutunacak dal aradığın anda, bulduğun çıraysa tutunmana yetmez. Umut o çırayı da yakar; kor eder hayatını.. Geriye dönüp baktığında kimse olmayacaksa ; bırak canın yansın, alevler içinde kavrulan ruhun olsun. Bu sefer acı çeken bedenin değil benliğin olsun…
Hadi şimdi git gidebiliyorsan..
Zerre kadar pişmanlık duymuyorum ; eğer ki gidersen…
Git, kendini çok sevdirmeden. Canımı acıtmadan, bir kez daha yaşamıma son vereyim… anlamsız dünyanın anlamsız bakışlarına dur diyeyim gitte…
Git… çek git yaşamımdan… ağlayarak elveda demek istiyorum ve bir kez daha acıtmak istiyorum canımı… hadi çek git şimdi… hiç sevmediysen çek git, daha fazla vermeyeyim hayallerimi, düşlerimi sana. Bana kalan tek şeyi de alma benden. Hayallerimin noktası olmaktan vazgeç. Seninle bitmesin düşlerim, bir sabahta sensiz uyanayım rüyamda…
Git… git kendini çok sevdirmeden…
senden cok farklı
Eski 09-08-06, 19:05 Çevrimdışı   #2
Doçent
Sanatkârlar grubu

DesingBy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5918
DesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
o gitsede her gidişinde sende bir parçanı götürür

güzel bir şiir tebrik ederim

Kalbimdeki kırıktan damlattığın sevgi artık bi okyanus, ama ben yüzme bilmem. ellerimi asla bırakma...
Eski 09-08-06, 19:15 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

sweetgirl - ait Avatar
sweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler biri
uzulme

hayatın bana attıgı acımasız tokatsın sen gıttın ızın ve acın kaldı:(

tesekkurler......
---------------------------

bosver gıtsın
Eski 09-08-06, 21:45 Çevrimdışı   #4
Doçent

jojua - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.498
Teşekkür etti: 142
Forum Puanı:5728
jojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ahh canım ya şiirlerinde hep yüreğinin bir aprçasının acıdığı hissine kapılmaktan kendimi alamıyorum.boşver giden gitsin belki de en doğru olanı...
o zaman yapacak tek bişey kalıyor geçmişe kalıınnnn bir sünger çekmek.
başaranlara ne mutlu şimdi mutlulardır,başaramayanlarsa birgün başarırlar umarım

bu nasıl dengedir dostlar
kimileri kuru ekmeğe muhtaç
kimilerinin karnı tok gönlü aç
birilerinin hastaneye gidecek parası yok
birilerinin başında beş doktor beşi de tok
bu nasıl dengedir dostlar...
Mesaja teşekkür eden:
sweetgirl (20-09-06)
Eski 09-08-06, 22:06 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.914
Teşekkür etti: 653
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6887
Kariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
jojua´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ahh canım ya şiirlerinde hep yüreğinin bir aprçasının acıdığı hissine kapılmaktan kendimi alamıyorum.boşver giden gitsin belki de en doğru olanı...
o zaman yapacak tek bişey kalıyor geçmişe kalıınnnn bir sünger çekmek.
başaranlara ne mutlu şimdi mutlulardır,başaramayanlarsa birgün başarırlar umarım
waLLa yorumun on(10) numara oLmuş da

geçmişe sünger çekmek dedigin gibi koLay oLsaydı keşke

sweetgirL çok saoL çok güzeL oLmuş
Mesaja teşekkür eden:
sweetgirl (20-09-06)
Eski 09-08-06, 22:15 Çevrimdışı   #6
Doçent

jojua - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.498
Teşekkür etti: 142
Forum Puanı:5728
jojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
gerçekten çok kolay mustafa ben başarabilenlerdenim
umarım senin de karşına o gücü verecek fevkalade biri çıkar

bu nasıl dengedir dostlar
kimileri kuru ekmeğe muhtaç
kimilerinin karnı tok gönlü aç
birilerinin hastaneye gidecek parası yok
birilerinin başında beş doktor beşi de tok
bu nasıl dengedir dostlar...
Eski 09-08-06, 22:18 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.914
Teşekkür etti: 653
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6887
Kariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
saoL umarım ama zor gibi neyse
Mesaja teşekkür eden:
sweetgirl (20-09-06)
Eski 09-08-06, 22:55 Çevrimdışı   #8
Asistan

phatmos - ait Avatar
Genel Mesajlar: 488
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:308
phatmos ara sıra gören oluyorphatmos ara sıra gören oluyorphatmos ara sıra gören oluyorphatmos ara sıra gören oluyor
ellerine ve kalbine sağlık tek kelimeyle çok güzel olmuş teşekkürler

Konuşmak susmanın kokusudur.
Ya sus git, ya konuş gel, ortalarda kalma.
Yalan korkaklığın tortusudur.
Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma.
Eski 11-08-06, 16:03 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

sweetgirl - ait Avatar
herkese tesekkur

Konu Seçenekleri