DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: sizce
gitmek 12 37,50%
kalmak 20 62,50%
Oylayanlar: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 10-03-08, 22:39 Çevrimiçi   #1
Asistan

seduna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 227
Teşekkür etti: 115
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:810
seduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuş
Gitmek mi zor kalmak mı....

Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
Artemis (10-03-08), Bεяsŧŷ (18-06-08), DüşüM (17-06-08), HeLL's AnGeL (11-03-08), Oo.SoSuMo.oO (18-03-08), RüyaM (18-03-08), seLLuk@ (11-03-08), ufuk_08 (11-03-08), zerren (25-03-08), ŞiYaR (11-03-08)
Eski 10-03-08, 23:36 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Elbette ki geride kalmak en zoru.

Giden, yeniliği kafaya koymuştur zaten, kalan yaşadığı şoku atlatınca

Geride kaldığın ilk gün, kolunda ki kırığın acısını hissetmediğin güne eşdeğerdedir.Sonra sabah olur, birkaç saat uyuyabildiysen, o sancıyla uyanırsın ve o soru "niye?"

İkinci gün, ilk günü de aratır, şükür üçüncü gün umut ölmeye başlar, sessizce çekersin "geride kalmışlığın acısını"
İlk haftanın sonunda "geride kalan" anlar bir şeyleri, hop der, dur orda sevgili aklım
Konduramaz!
ve 8. gün umut intihar eder, giden gitmiştir işte, yoktur dönüşü bu işin, anlasana aptaldır kurulan cümlelerin teması.
Arada rüyaydı, ortak dostlardan gelen haberlerdi derken biraz daha ezilir kalp, sonra silkelenir, geride kaldıysam ölmedim ya
Çivi bulunur bazen, acilen.
Yeni fotoğraflar çekilmeli der insan, yeni kokular solunmalı, aman dikkat "geride kalan" sın, dikkat!
Gidene göre birkaç anıdır acı, gittim, ordan biliyorum
Kalan iflah olmaz.Alışır, kanatır, acıtır, kabuk bağlatır; o iz hep kalır
Geride kaldım, ordan biliyorum

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Konu Artemis tarafından (10-03-08 Saat 23:38 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
ALoNe CoVBoY (10-03-08), DR_GoKiSsS (10-03-08), Maçakızı (10-03-08), metalik_manyak (18-06-08), YaGMuR_CiNi (10-03-08)
Eski 10-03-08, 23:41 Çevrimiçi   #3
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.933
Teşekkür etti: 950
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15967
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kesinliiiiiikle kalmak zor.....

NO WoMaN No CrY

Eski 10-03-08, 23:43 Çevrimdışı   #4
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.645
Teşekkür etti: 3.082
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35310
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
her ikiside....
giderken arkana ve bıraktıklara na bakarak ve özlemle anarak...
kalınca da gidenlerin arkasından bakakalmak sessiz bir çığlık olmak...

CEZALI ÜYE
Eski 10-03-08, 23:54 Çevrimdışı   #5

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.171
Teşekkür etti: 4.666
RepForum Gücü: 253
Forum Puanı:95623
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sanırım hiç biri

gitmek zor değil kalmak ise hiç değil...

bence ikisini ortasında bi yer bulmak lazım (=

o ince ayrıntıyı kaçırmayıp görebilrsen bulursun (=
Eski 11-03-08, 13:33 Çevrimdışı   #6

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.190
Teşekkür etti: 3.605
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ailenin yanından ayrılıyorsan gitmek ( yerine göre kalmakta olabilir )

gerisi sadece falan filandan ibaret...

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (18-06-08)
Eski 11-03-08, 13:35 Çevrimdışı   #7
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kaLmak...

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Eski 11-03-08, 13:37 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 12.516
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57362
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
İkiside zor değil...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 11-03-08, 13:44 Çevrimiçi   #9
Asistan

seduna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 227
Teşekkür etti: 115
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:810
seduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuşseduna üç beş tanıdığı olmuş
kalmak zor ya
Eski 11-03-08, 13:49 Çevrimdışı   #10
Asistan
Kemalistler

c.c.D - ait Avatar
Genel Mesajlar: 352
Teşekkür etti: 92
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2110
c.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ben gittim pişman oldum
kendim ettim kendim buldum dedim
geri dönemedim arkama bakamadım...
gittim adımımı attım başka yola hemen pişman oldum durduramadım kendimi...
ama dayanamadım ona aşıktım ve geri döndüm..
oda bıraktığım yerde beklemiş...

artık bizimde bi arama motorumuz var...
www.attabot.com
Eski 11-03-08, 13:59 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.430
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:12251
nesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ikisi de zor değil

Bir mutluluk gemisiydim sanki;
Mutluluk yüklü bir gemide
Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin
Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına
Adı mutluluk gemisiydi...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (11-03-08)
Eski 11-03-08, 15:16 Çevrimdışı   #12
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
Alıntı:
Freedom Warrior´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kesinliiiiiikle kalmak zor.....
katılıyorum

şafak 456
Eski 11-03-08, 17:28 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
kalmak zor (:

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 11-03-08, 17:33 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.025
Teşekkür etti: 4.404
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77698
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bence kalmak !

Çünkü giden kendisi istemiştir gitmeyi

Giden "gidiyor" olduğu için insan kendisini üzecek duyguları yaşatmamalı kendine,güçlü olup umursamamayı öğrenmeli, bunu başarabilseydik zor olmazdı "kalan" olmak.

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Eski 11-03-08, 18:29 Çevrimiçi   #15
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 851
Teşekkür etti: 443
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:825
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Gitmek daha zor

Hürriyet Hepimize Yetmiyor ,
Hürriyet Hepimize Yetebilir !

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!!

"Allah'ı ararsan gönlünde ara
Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre
Eski 11-03-08, 22:13 Çevrimdışı   #16
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kalmak daha zor

Yorgun...
Eski 11-03-08, 22:17 Çevrimdışı   #17
Stajyer

drama_yoLu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 141
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:6412
drama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
bence kalmak en zoru çünkü giden ardındakini geçmişe gömüp ileri doğru bi adım atmıştır zaten
Eski 18-03-08, 19:23 Çevrimdışı   #18
Stajyer

nehrin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 128
Teşekkür etti: 32
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:298
nehrin ara sıra gören oluyornehrin ara sıra gören oluyornehrin ara sıra gören oluyor
kalmak daha zor olsa gerek(=
Mesaja teşekkür eden:
seduna (18-03-08)
Eski 18-03-08, 19:26 Çevrimdışı   #19
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Gidememek

.

Afra tafra off pofff (:
Mesaja teşekkür eden:
seduna (18-03-08)
Eski 18-03-08, 19:41 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.656
Teşekkür etti: 2.289
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:35210
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ikisininde kendine göre zor tarafı var
istemeyerek gidiyorsan gitmek daha zor
kalan o hatıralarla kalacagı için kalmakta zor
ama bana göre gitmek kalmaktan daha zor

ama seduna sen git yeterki git kalmak bana zor gelmeyecek valla yeterki beni bırak git

Tuhaf bir umuttum sadece..

Her gece yastık aLtı ağLayan
Masum bir buLuttum öyLece..

Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan
Suskun bir sorundum sadece
Beyazın her tonunu siyahLara boyayan...

Ve adına "HAYAT" dediler bunun
Mesaja teşekkür eden:
seduna (18-03-08)

Konu Seçenekleri