| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: sizce | |||
| gitmek | | 12 | 37,50% |
| kalmak | | 20 | 62,50% |
| Oylayanlar: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elbette ki geride kalmak en zoru. Giden, yeniliği kafaya koymuştur zaten, kalan yaşadığı şoku atlatınca ![]() Geride kaldığın ilk gün, kolunda ki kırığın acısını hissetmediğin güne eşdeğerdedir.Sonra sabah olur, birkaç saat uyuyabildiysen, o sancıyla uyanırsın ve o soru "niye?" İkinci gün, ilk günü de aratır, şükür üçüncü gün umut ölmeye başlar, sessizce çekersin "geride kalmışlığın acısını" İlk haftanın sonunda "geride kalan" anlar bir şeyleri, hop der, dur orda sevgili aklım ![]() Konduramaz! ve 8. gün umut intihar eder, giden gitmiştir işte, yoktur dönüşü bu işin, anlasana aptaldır kurulan cümlelerin teması. Arada rüyaydı, ortak dostlardan gelen haberlerdi derken biraz daha ezilir kalp, sonra silkelenir, geride kaldıysam ölmedim ya ![]() Çivi bulunur bazen, acilen. Yeni fotoğraflar çekilmeli der insan, yeni kokular solunmalı, aman dikkat "geride kalan" sın, dikkat! Gidene göre birkaç anıdır acı, gittim, ordan biliyorum ![]() Kalan iflah olmaz.Alışır, kanatır, acıtır, kabuk bağlatır; o iz hep kalır ![]() Geride kaldım, ordan biliyorum iNCELİKLER YÜZÜNDEN! Konu Artemis tarafından (10-03-08 Saat 23:38 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | ALoNe CoVBoY (10-03-08), DR_GoKiSsS (10-03-08), Maçakızı (10-03-08), metalik_manyak (18-06-08), YaGMuR_CiNi (10-03-08) |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 950
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinliiiiiikle kalmak zor..... |
|
| | #4 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.082
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her ikiside.... giderken arkana ve bıraktıklara na bakarak ve özlemle anarak... kalınca da gidenlerin arkasından bakakalmak sessiz bir çığlık olmak... CEZALI ÜYE |
|
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.666
Forum Gücü: 253 Forum Puanı:95623 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanırım hiç biri gitmek zor değil kalmak ise hiç değil... bence ikisini ortasında bi yer bulmak lazım (= o ince ayrıntıyı kaçırmayıp görebilrsen bulursun (= |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ailenin yanından ayrılıyorsan gitmek ( yerine göre kalmakta olabilir )gerisi sadece falan filandan ibaret... ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (18-06-08) |
| | #7 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaLmak... "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.516
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İkiside zor değil...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:810 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kalmak zor ya
|
|
| | #10 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben gittim pişman oldum kendim ettim kendim buldum dedim geri dönemedim arkama bakamadım... gittim adımımı attım başka yola hemen pişman oldum durduramadım kendimi... ama dayanamadım ona aşıktım ve geri döndüm.. oda bıraktığım yerde beklemiş... |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:12251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikisi de zor değil
Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (11-03-08) |
| | #12 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kalmak zor (: kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.404
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence kalmak ! Çünkü giden kendisi istemiştir gitmeyi ![]() Giden "gidiyor" olduğu için insan kendisini üzecek duyguları yaşatmamalı kendine,güçlü olup umursamamayı öğrenmeli, bunu başarabilseydik zor olmazdı "kalan" olmak. Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 443
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:825 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitmek daha zor Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kalmak daha zor Yorgun... |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:6412 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence kalmak en zoru çünkü giden ardındakini geçmişe gömüp ileri doğru bi adım atmıştır zaten
|
|
| | #20 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.289
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:35210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikisininde kendine göre zor tarafı var istemeyerek gidiyorsan gitmek daha zor kalan o hatıralarla kalacagı için kalmakta zor ama bana göre gitmek kalmaktan daha zor ama seduna sen git yeterki git kalmak bana zor gelmeyecek valla yeterki beni bırak git Tuhaf bir umuttum sadece.. Her gece yastık aLtı ağLayan Masum bir buLuttum öyLece.. Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan Suskun bir sorundum sadece Beyazın her tonunu siyahLara boyayan... Ve adına "HAYAT" dediler bunun |
|
| Mesaja teşekkür eden: | seduna (18-03-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |