| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | Gitti gidiyor http://urun.gittigidiyor.com/FANTAST...22029#aciklama Güler misin ? Ağlar mısın ? Bu konu varmıydı hiç bi fikrim yok garibime gitti açtım. kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | puhahahah ![]() arkadaşm hiç bişi demiyom sana açık arttırma bile az ''off kocakafalı dünya'' |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.517
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben oldum suan ne yapacağımı bilmiyorum, nerdeyim ben (; |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 3.112
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36862 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam kendini pazarlamayı bilmiş muhteşem deha diyecek söz bulamıyorum... |
|
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.255
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | al konuya benzer bişi Satılık Defans Oyuncusu Carlos Halil ![]() http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=8790157 Milliyeti Türkiye Bu sayede yabancı kotasını etkilemez Yaş 37 Roberto Carlos'un Abisi Sayılır Boy 1,65 Cm Roberto Carlos İle Aynı Karakter Disiplinli Maç Esnasında Agresif Tavırlar Var Ama Takımı Etkileyemez Mevki Sağ Bek Sağın Her Tarafında Oynar Ayak Sağ Ayak Sol Ayağı Yürümek ve Koşmak için Kullanır. Form İstikrarlıdır Kondüsyon Üst Düzey En Büyük Özelliği Yüksek Tempo Oynamasıdır. Savunma Üst Düzey Toplu ve Topsuz Alanlarda Her Türlü savunma vardır 2li Mücadele Bezdirici Rakipleri Bezdirir. Pas Kabiliyeti Vasat Oyun Kurma Düşük Kanatlar Üst Düzey Özellikle Sağ Kanatta Harikalar Yaratır. Teknik Çok Düşük Daha Çok Fiziğini Kullanır. Golcülük Üst Düzey Fırsatçıdır Yetenek Hız, Top Sürme, Kanat, Kafa Goller 5 Gol (2007-2008 Sezonu) Halı Saha Tevfik Lav Tesisleri Asist 4 (2007-2008) Halı Saha Tevfik Lav Tesisleri Kartlar Sarı: 0 - Kırmızı: 0 (2007-2008) Forma No Fark Etmez Tutuğu Takım Fenerbahçe FB Taraftar Kart ve Fenerium İndirim Kartı Sahibidir. Tecrübe Çok İyi Yılların Verdiği Deneyim Duran Toplar Vasat Liderlik Vasat Ebatlar Profilden 85-120-85 Cepheden 85-85-85 Mesleği Kuaför Kafa Çapı Büyük Küçük Boy Piknik Tüpü Kadardır BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok ilginçler ya Kafa Çapı Büyük Küçük Boy Piknik Tüpü Kadardır ![]() ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.349
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:35874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #9 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adam isi bilio ![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #10 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:12641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de ilan versem mi ya? Süper yetenekli tartışmacı, yazacak gazete ve makale arıyor diye?? Para veren çıkar mı?
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |