| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: kişiliğimiz elbiselerimizi etkiler mi? | |||
| evet, direk şekilde etkiler. | | 22 | 53,66% |
| hayır, alakası yok. | | 8 | 19,51% |
| insanlar ekonomik durumlarına göre giyinirler. | | 10 | 24,39% |
diğer. (mesajla belirtirseniz )
| | 1 | 2,44% |
| Oylayanlar: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | giyim tarzı ve kişilik sizce insanların elbiseleri kişiliklerini direkt olarak yansıtır mı? yüksek okulda iletişim dersinde böyle bir tartışma olmuştu da aklıma geldi sizinde fikirlerinizi merak ettim. ![]() Konu sawasuar tarafından (22-04-07 Saat 13:39 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direk etki eder ama maddi olanaklarada bağlı
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence etkiler...ekonomik durumu kötü olsa bile kendi tarzında bütçesine uygun şeler alması zor olmasa gereq İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sawasuar (22-04-07) |
| | #5 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:505 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insanlar erkonomik durumlarına göre giyinirler .. ama önemli olan yakıştırmaktır ;marka önemli değil kesinlikle bana göre ,kendinize yakışanı giyiniyorsanız temiz ve uyumlu bir şekilde işte ozman kişiliğinizi ele verir diye düşünüyorum.kendine saygısı olan insanlar temiz giyinirler bu kesinlikle böyledir. gözyaşlarımızın rengi aynı... |
|
| | #6 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında etkiler ya çünkü düşünün karşıdan bir kadın geliyo renkli karmakarışık birşeyler giymiş. Sizce o onun dışa dönük biri olduğunu göstermezmi ayrıcada cana yakın olduğunu? Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
| | #7 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:505 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaaa ne demessin ozman rüküş diyolar dışadönükmüş aaa diyen hiç yok gözyaşlarımızın rengi aynı... |
|
| | #8 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o senin düşüncen
Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() Konu ForgeR~Emo tarafından (22-04-07 Saat 14:06 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Insanlar ekonomik durumlarına göre giyinirler. - Alma gucun varsa tabiki sevdigin muzik tarzi hayat felsefen filan derken bunlar giyim tarzina yansir.. Para yoksa biraz zor giyinirsin BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 341
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bi çok etken var evet kişiler tarzına göre giyinirler neden? çünkü bunun adı tarz giyiniş şekline tarz denir..Arkadas çevresinde de giyinis önemlidir açıçası maddi olanaklar günümüzde etki etmiyor çünkü artık her giysinin bi benzeri ( çakma da denir ) çok daha ucuza bulunur. eskiden insanlar kıyafeti diktirirlermis bi yere gitmeden ( düğün, kına vb.) 1-2 ay öncesinden söle bi durumda var; mesela bere takana rapçi falan alakası yok her insana göre aksesuvar farklı anlamlar ifade eder bu yüzden adı tarzdır.düsük bel pantolon giyip kafasına bere takıpta rap sevmeyen rock hastası arkdslarımda var yani alakası olmadığı durumlarda varmıs.. bna gelincede drek etkiliyor ... beynimde ki dünyada; tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya kalbimdekinde ise; karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler... ... ... Alican DEMİR |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 923
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede direk olarak etkiler hatta otomatikman ne bir tür mütikten bile hoslandigini tahmin edebilirsiniz ehue
|
|
| | #12 |
![]()
Teşekkür etti: 18.829
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle doğru orantılıdır kişilik ve giyim tarzı.
Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #14 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.515
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | realist bir taraftan bakacak olur isek... şöyle eğer maddi açıdan düzgün ise normal ise.. evet yansıtır çünkü seçim var... yani giidpte bir terziden kendi isteğine göre diktirebilir ve moda evinde alabilir yada bir büyük mağazadan istediğini secebilir... ama diğer türlü maddi imkanları kısıtlı olan birinin kişiliğini yansıtacağını zannetmiyorum... ) Sonuç olarak hem evet hem hayır Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk olarak , giyim tarzı insanın kişiliğini yansıtır diyenlere katılmadığımı belirtmek isterim !!..giyim tarzı tabiki maddi olanaklara göre değişiklik gösterebilir ![]() ...bence giyim tarzı insanın kültürel gelişimiyle ilgilidir !!...eğer gerçekten kişiliği yansıtsaydı ![]() ...o halde çıplakken gördüğümüz insanların kişiliklerini çözmekte epey zorlanırdık sanırım ![]() .... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sawasuar (22-04-07) |
| | #16 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | )))))))) insan çıplakken birşey giymiş mi oluyor bu ne saçma sapan bişey böyle )))) öldüm gülmekten ))) adı üstüne çıplak biz giiymden bahsediyoruz )) Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #17 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
artık kesin eminimmm ..sen okuduğunu da anlamıyorsun ![]() :...komik duruma düşürüyorsun kendini ![]() ....tekrar oku ..yavaş yavaş ..sindire sindire ![]() | |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sana gülmek hoşuma gidiyor napayım ) alışkanlık oldu herhalde ) Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #19 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewet tabiiki etkiler
"bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maddi olanaklar cercevesinde etkiler O bir sığır...!! ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |