| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]() | pc ye format atıcam ama içinde foto olan klasörümü bi türlü bulamadım.gizli dosya d biriminde yer alıor.cevaplarınızı bekliorum... Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok Konu linqin_parq tarafından (19-08-08 Saat 22:49 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gizli Dosyaları Goster De Resımlerıne Bak (= Zaten Sen c:'ye Format Atıcaksın d:'dekı Dosyaya Dokunmana Gerek Yok Kanka =) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (26-08-08) |
| | #3 | |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 420
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ki zateb d'de bulamadım o klasörü![]() Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok | |
|
| | #4 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başlat / Ara / Tüm Dosya Ve Klasörde *.jpg Yaz Arattır Bılgısayarındakı Butun Resımlerı Bulur ( jpg uzantılı dosyaları bulur, senin resimlerinde jpg'dir zaten ) Arama Tamamladığında Gizli Dosyalarıda Arattır. Butun Resımlerın Karsında Olcak. Aradıgın Resımlerden Herhangi Birini Bulursan Zaten Klasörünü Bulursun Yedeklersin Falan Filan Işte =)) Konu storm_fatih tarafından (19-08-08 Saat 23:49 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
veyada denetim masası - klasör seçenekleri - sekmelerde görünüm var ordan gizli dosya ve klasörleri göster diyebilirsin eğer salt okunur yaptıysan gizli dosyayı biraz daha aşağı tarafta korunan işletim sistemi dosyalarını göster ( önerilen ) die bişe yazıo onun işaretinide kaldır sonra bütün gizli dosyalar ortaya çıkar o şekildede arayabilirsin ama storm_fatih ardaşın sölediği daha kolay |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |