| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | çok sevgili e-dana ailesi... konuyu yanlış yerde açtıysam affınıza sığınıyorum..SORYY...! şimdi bnm 1 adet gizli dosyam bulunmakta..bn bu dosyada şahsıma ayıt şeyleri sakladığım için gün içinde görünür veya gizli yabıorum.. hatta dün bile yabtım..fakat bu gün her zaman yaptığım gibi araçlardan klosör seçeneklerini seçtim..ordan görünüm dedim ve gizli dosya göster dicektim ki bide ne görem daha doğrusu göremiom.. yani gizli dosyaları göster seceneim uçmuş nabcam bn şimdi![]() Lütfen bu garip e-dana üyesine yardım elinizi uzatın.. ![]() ![]() ![]() ÇOK ACİL..! Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. ! ![]() TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..! |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 284
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimse yohk muu?? ![]() heytt yardım eli uzatın baa ![]() ![]() Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. ! ![]() TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..! |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.501
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah yardımcın olsun kardeşim ne diim ceren bi biLen çıkar beLki Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen bşi bilme zaten cahal Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. ! ![]() TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..! |
|
| | #5 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gizli dosyalar seçeneğini açmak için ; Başlat - Çalıştır - Regedit HK Lochal Machine/software/microsoft/windows/current version/explorer/advenced/folder/hidden e girdiğinizde buradaki hidden ve showall dizinleri var bundaki bu değeri "CheckedValue"="0" yapın. Anti virüs programınızla genel bi tarama yapın birden bire seçneğin uçması virüs alametidir (: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | gKhNn' (17-03-08), kaygan_zemin (17-03-08) |
| | #6 | |
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
virüs taramasını yaptım fakat hiç bir şekilde virüs çıkmadı..2 tane virüs programım var...yardımın için teşekkür ederim.. oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. ! ![]() TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..! | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |