DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 03-06-08, 15:30 Çevrimdışı   #1

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.676
Teşekkür etti: 4.108
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:18832
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
dikkat Gizli dosya ve klasörleri göremiyorum yardım!

gizli dosya ve klasörleri görmek için klasör seçeneklerine giriyorum.görünüme geliyorum bomboş hiçbir şey yok.dosya türlerine geliyorum yine bomboş hiçbişey yok.gizli dosyaları görünebilir hale getirebilmek için başka ne yapmam lazım?başka bir yol varsa lütfen yardım?
Eski 03-06-08, 20:05 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Gizli Dosyaları Göster Diyorum Açılmıyor!
Yukardakı Konuyu Incelemeni Öneririm

Yineliyorum ;
Alıntı:
ctrl + alt + del Yapıp
İşlemler Kısmından Kullanıcı Adını Tıklayıp Bana Caps Verebilirsen Yardımcı Olmaya Çalışayım
Eski 03-06-08, 21:29 Çevrimdışı   #3
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.743
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:52072
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çalıştır --> gpedit.msc --> kullanıcı yapılandırması --> Yönetim Şablonları --> windows bileşenleri --> windows gezgini --> Klasör secenekleri ögesini araclar menusunden kaldırır --> yapılandırılmadı veya devre dışı olmalı, kontrol et. Bu şekilde değilse çift tıklayıp yapılandırılmadıyı işaretle...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
BigBang (04-06-08), storm_fatih (03-06-08)
Eski 04-09-08, 17:15 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

askkorsani - ait Avatar
Genel Mesajlar: 854
Teşekkür etti: 131
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1958
askkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyoraskkorsani çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
çok saol

Konu Seçenekleri