Konu Seçenekleri
Eski 07-11-07, 03:27 Çevrimiçi   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.413
Teşekkür etti: 5.239
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103098
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gizli Yüz

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
мєяνє (13-04-08), Itır (16-12-07), MeLLoO (11-11-07), Proserpina (07-11-07), srknakr (18-12-07)
Eski 07-11-07, 04:04 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.699
Teşekkür etti: 4.390
RepForum Gücü: 166
Forum Puanı:75086
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
çok güzellll

'Deniz Ülkesi

|6|

'

Artık özel bir cehenneme koydular beni
Kimse duyamaz, kimse bilemez,
Eski 11-11-07, 19:38 Çevrimdışı   #3
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Müthiş resim.

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Eski 17-12-07, 21:04 Çevrimdışı   #4
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 336
Teşekkür etti: 19
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:719
iced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyor
güzel

giden gider kalan kalır
ölen bilir hayat nedir...
Eski 18-12-07, 13:10 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.906
Teşekkür etti: 1.926
RepForum Gücü: 90
Forum Puanı:36818
PigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben anlayadım
gizli bi yüzmü war orda

gzl miş

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Eski 18-12-07, 13:12 Çevrimdışı   #6
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.602
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
evet bende gördüm çok güzel

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 18-12-07, 13:12 Çevrimdışı   #7
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.236
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bende pek anlayamadım sanki

Eski 10-04-08, 17:12 Çevrimdışı   #8
Stajyer

tugce123 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 71
Teşekkür etti: 85
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:239
tugce123 ara sıra gören oluyortugce123 ara sıra gören oluyortugce123 ara sıra gören oluyor
ayy gördüm bende yha çok güzelmiş

Hatırlamak Bu Anı Geçmişte Yaşamaksa,Düşünmek Lazım Hatırlamaya Değermi Geçmişteki Yanlızlık...

Konu Seçenekleri