| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | gladiyatör filimi hakkında...
mrb türkçe dublajlı filimler bölümünde olan gladiyatör filiminin bölümlerini indirdim , buraya çıkar dedim 1 ve 2 ci part bölümünde hata verdi ne yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim...
|
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Indırırken Rar Arsıwınde Sorun Olmustut Dosyaları Cıkart Deyin We Karsınıza Acılcak Ekranda Bozuk Dosyaları Koru Butonunu Tıklayın Sanslıysanız Cıkarır Olmassa Tekrar Inndırmenızı Tawsıye Ederm |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Berent (10-12-07) |
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 29
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | olmadııı
panoya kopyala diye bişi çıkıyor birdaha dewam etmiyorr |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rar Arsivinde Sorun War Demektir Benımde Basıma Geldı Tekrar Indırınce Sorun Olmamıstı Diğer Arkadaslar Baska Alternatifler Sunar Sanırım Ama Benım Dedıgımın Dısında Bişey Oldugunu Sanmıyorum Kolay Gelsin |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Berent (10-12-07) |
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
1 we 2 yi silip yeniden indirmi diyosun yani ok bide öyle deneyim teşekkürler
|
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Çok TeŞekkÜr Fatİh İndİrdİgİm Rarli Dosyalara Dİkkatle Bakinca Bozuk Olan 1 We 2 Nİn Boyutunun Az Oldugunu Fak Ettİm Yenİden İndİrdİm Onlarin 97 Kb Oldugunu Fark Ettİm Anlican Problem ÇÖzÜldÜ...
|
|
| | #7 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorunun Çözüldüğüne Sewindim =) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |