Konu Seçenekleri
Eski 20-03-07, 21:34 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 671
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:723
˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor
havali glancable cause i am :p hdii bakalmm bu da ben.. =)

ewett arkadaslar buda bndeniz =) sahsen kendimim...

Konu ˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ tarafından (20-03-07 Saat 21:54 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
-misspasha- (16-07-07), alaskalı_eren (27-03-07), tab07 (30-04-07)
Eski 20-03-07, 21:36 Çevrimdışı   #2
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
dananın karızmatık elemanlarından biri
Mesaja teşekkür eden:
Eski 20-03-07, 21:37 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.061
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7438
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
resimlerini bizlerle paylaştığın için tişkür ederim...!
..
Mesaja teşekkür eden:
Eski 20-03-07, 21:44 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor
ayy ayy cnlarimm benimm cok tesekkur ederim..bu guzel yorumlariniz icin!!hepinize kucak dolusu sewgiler!!

Konu ˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ tarafından (20-03-07 Saat 21:51 ) de değiştirilmiştir..
Eski 20-03-07, 22:06 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

^'^Metalist^'^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 660
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2477
^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor^'^Metalist^'^ çevresinde seviliyor
karizmaaaa seniii

Sana o kadar ihtiyacım vardı ki
O kadar acı çekiyorum ki, şimdi yoksun,
Rüyalarımda seni görüyorum,
O kadar yalnız uyanıyorum ki...

Mesaja teşekkür eden:
Eski 20-03-07, 22:21 Çevrimdışı   #6

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
resimler bayağı kariamatik......
e hoş geldin sende..............
Mesaja teşekkür eden:
Eski 20-03-07, 22:27 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Tekrar tekrar tesekkurler arkadaslar....bu arada resimlerde pek belli degil ama gozlerimde koyu yesildir arkadaslar =)
Eski 21-03-07, 07:29 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
medeni cesaretinden dolayi tsk
Mesaja teşekkür eden:
Eski 21-03-07, 14:13 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genel Mesajlar: 9.179
Teşekkür etti: 15.459
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
waauuuww cok hoss
Mesaja teşekkür eden:
Eski 21-03-07, 15:01 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

cok cok cok tesekkurler arkadaslar...hepinize kucak dolusu sevgiler!!!
Eski 21-03-07, 17:24 Çevrimdışı   #11
Doçent

DoĞuŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.218
Teşekkür etti: 1.548
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17537
DoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Karizmasın
Tşk paylaşıtığın için..

пьяный
'' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam ''
Mesaja teşekkür eden:
Eski 23-03-07, 16:32 Çevrimdışı   #12
Doçent
Kemalistler

WorthLess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.077
Teşekkür etti: 1.668
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5012
WorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
paylaşım için teşekkürler güzel çıkmışsın
Mesaja teşekkür eden:
Eski 23-03-07, 17:45 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 805
Teşekkür etti: 247
Forum Puanı:371
cash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyor
karızma cıqmısın bea
Mesaja teşekkür eden:
Eski 23-03-07, 18:38 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Arkadaslar hepinize ayrı ayrı tesekkurler...Bütün bunlar sizlerin karizmasi,sizlerin ruh guzelliği...forever e-dana..!!
Eski 26-03-07, 23:07 Çevrimdışı   #15
Rektör
Genel Mesajlar: 10.070
Teşekkür etti: 9.940
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:50215
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ikinci resimdeki ni ve avatardakini ( ki sanirim ayni resim ) tarkan a benzettim ..

tesekkürler.. cok tatlisin
Mesaja teşekkür eden:
Eski 27-03-07, 11:44 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

ben tesekkur ederim yesil..o senin tatlilignn =)
Eski 27-03-07, 13:24 Çevrimdışı   #17
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.939
Teşekkür etti: 4.140
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18119
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
paylaşım içn tşk ederim serdar kardeşim maşallah sitemize bi karizma daha gelmiş oldu sayende

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
Eski 27-03-07, 13:42 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

bu guzel yorumların icin cok tesekkur ederim guzel kardesim...
Eski 29-03-07, 12:26 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

kahkaha

Alıntı:
yεsiL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ikinci resimdeki ni ve avatardakini ( ki sanirim ayni resim ) tarkan a benzettim ..
tesekkürler.. cok tatlisin
=) tarkann diosun..anket yapiormm bnde herkes birine benzetio =) tarkan,emre altug,popstar taner ve popstar selcuk war seceneklerde ..smdi tarkan a bir oy daha yazicam bakalim en cok kime benzicemm..ama bn artik kendime benzemek istiormm yauu
Eski 29-03-07, 12:35 Çevrimdışı   #20
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.790
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:12641
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Aramıza hoşgeldin kardeşim. Yüzyüze tanışmak dileiyle..

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden:

Konu Seçenekleri