Konu Seçenekleri
Eski 23-09-08, 01:54 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.477
Teşekkür etti: 3.550
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
11 göbek attıran şarkılar ...=D

ebet...göbek attıran şarkılar neler

rober hatemo- biiirr çok sıkıldım...ikiiii yerim çok dar ...senden çok var

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
alaskalı_eren (23-09-08), biTsEdE_giTsEk (23-09-08), RebeL (23-09-08), samira_prensess (23-09-08)
Eski 23-09-08, 02:02 Çevrimdışı   #2
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.057
Teşekkür etti: 2.438
RepForum Gücü: 126
Forum Puanı:39872
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Müslüm Gürses- İsyanım var

(yukardaki parça espiri amaçlıdır)

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
-misspasha- (23-09-08), alaskalı_eren (23-09-08), biTsEdE_giTsEk (23-09-08)
Eski 23-09-08, 02:05 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
AJda Pekkan-Can gidiyor

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (23-09-08)
Eski 23-09-08, 02:49 Çevrimdışı   #4

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.365
Teşekkür etti: 2.394
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yine Sago'dan : İstisnalar Kaideyi Bozmaz

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-09-08)
Eski 23-09-08, 03:36 Çevrimdışı   #5
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.939
Teşekkür etti: 4.140
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18119
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Řσσκΐ₤´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yine Sago'dan : İstisnalar Kaideyi Bozmaz
aynen ya ben bu parçada resmen kuduruyorum walla

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 23-09-08, 07:58 Çevrimdışı   #6
Doçent
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 3.202
Teşekkür etti: 1.417
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:20037
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
doğuş- namusumsun aşkım

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
sizlere hayırlı paylaşımlar..
A.E.O

.
Eski 23-09-08, 08:35 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Kemalistler

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.918
Teşekkür etti: 595
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:4452
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
kimin sölediği önemli değil darbuka eşliğinde olsun yeter-Kasımpaşalıyım

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Eski 23-09-08, 13:04 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.433
Teşekkür etti: 1.553
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:22949
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
-misspasha-´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

rober hatemo- biiirr çok sıkıldım...ikiiii yerim çok dar ...senden çok var
bu sarkıda gobek atılmaz delü sadece kulak temizleme, yemek karıştırma, bide şişe kapagi acma hareketi yapılır, o hareketler bu sarkıya fazla bile

göbek atmak için dım tıs dım tıslı bişi olcek yada mezdeke olcek

.
.
.

beni bir ben bilirim bir de beni yaradan
bana bir ben gerek bir de beni anlayan
Eski 23-09-08, 13:10 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.834
Teşekkür etti: 1.199
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:9801
samira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Miriam Fares - Waheshni EIh

Nancy Ajram _Ya Tab Tab her dinledigimde oynayasim geliyo

Sessizlik,
biraz...
Umut,
gercek...
Mucize,
icimde...
Rabbim,
cok sükür...
Eski 02-10-08, 15:35 Çevrimdışı   #10
Asistan

βe†erβöcek - ait Avatar
Genel Mesajlar: 280
Teşekkür etti: 152
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:854
βe†erβöcek üç beş tanıdığı olmuşβe†erβöcek üç beş tanıdığı olmuşβe†erβöcek üç beş tanıdığı olmuşβe†erβöcek üç beş tanıdığı olmuşβe†erβöcek üç beş tanıdığı olmuşβe†erβöcek üç beş tanıdığı olmuşβe†erβöcek üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ismaiL YK - bas gaza

'

Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin o'nu sevdiğinden.

Eski 21-10-08, 20:03 Çevrimdışı   #11
Stajyer
Genç Kuvvet

limon ağacı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 136
Teşekkür etti: 27
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:332
limon ağacı ara sıra gören oluyorlimon ağacı ara sıra gören oluyorlimon ağacı ara sıra gören oluyorlimon ağacı ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
serdar ortaç heyecan

Hayat pis bir

elma şekeri
tadındaydı hep....

ama çürüyen dişlerim değil,
DÜŞLERİMDi
çoğu zaman......

Konu Seçenekleri