Konu Seçenekleri
Eski 26-04-06, 16:38 Çevrimdışı   #1
Doçent

impheatus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.551
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:1188
impheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuş
yeni Göçmen kuş muhabbetleri

- Bakın arkadaşlar şu anda Ünlüler Çiftliği'nin üzerinden uçuyoruz. Heeeyy nereye laaan? Geri dönüüüün. Geç kalıyoruuuz...
- Ulan göçün de içine ettiniz ya tebrik ederim valla. Harun Kolçak görecez derken kışı burada geçirince sorucam ben size.

- Abi biz şimdi V şeklinde uçuyoruz ya, bu kanatlarımızın yarattığı hava boşluğu sayesinde daha hızlı gidiyoruz. Bu sinerji
olayı anlıyor musun?
- Ohooo be güzelim. İyice sardın geyiğe ha!! Afrika'ya kadar işimiz var seninle anlaşıldı.

- Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak. Evlendik evleneli kıçımız bi yer görmedi. Bu genç yaşta senin yüzünden göçüp gittim
valla...
- Sus be Neriman!!Bugüne bugün V'nin başı olmuş bi adamın karısısın. Yılda iki kere de dünya seyahatine çıkıyoruz işte daha
ne istiyorsun?'

- Abi şimdi ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı. Derslerde uyur musun al işte! Nerede lan bu Afrika
şimdi?

- Çökün çökün ilerde çevirme var.
- Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şöförüydün de artık leyleksin. Alışsan artık diyorum...

- Ne oldu sana ne oldu böyle? Nerde o eski taş fırın leyleği, bir anda oldun light leyleği...
- Ne mırıldanıp duruyorsun kendi kendine Namık? Ne var karını sırtında taşıyorsan?! Şurada ne kaldı Afrika'ya. Dırdırlanma
oyarım o gözlerini valla.

- W şeklinde uçmakta nereden çıktı lan? Bırakın özentiliği aslınıza dönün.

- Bir İstanbul Masalı'nın bu haftaki bölümünü de seyredip, öyle göçseydik Şekip!
- Saçmalama Nurten. Yaza dönünce tekrarını verirler nasılsa o zaman izlersin.

- Uçakla gitseydik ne olurdu sanki be abi?
- Kanadının körü olurdu. Bu kadar kişiyiz, uçak kaç paraya gelir senin haberin var mı? O zaman tam göçeriz işte...

- Kapayın ulan cep telefonunu... Uçuş süresince yasak kardeşim... Kaç kere söylicez...

- Abi ne olur bir kerede ben öne geçeyim.
- Get len. Geçen sefer bi hata ettik seni öne geçirdik, uyuya kaldın. Senin yüzünden az daha kutuplara gidiyorduk.
En arkaya hadee...

- Biraz alçaktan gidemez miyiz?! Başım dönüyor da...
- Olur, hatta istersen yürüyerek göçelim. Çok bozuldu gençlik çook... Biz böyle miydik be hey gidi hey...

- Ooops leyleği havada gördüm ya, olay bitmiştir, bu sene kesin çok gezicem...
- Bu gerzeği atın dışarı...

- Ulan keşke okuldayken Türkçe derslerine daha çok takılsaydım. V nasıl bi şeydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba?

- Abi hiç olmazsa ligin ilk yarısı bitseydi de öyle göçseydik.
- Saçmalamaaaa.. Uçmana bak...
- Bari göçerken Şükrü Saraçoğlu'nun üstünden geçemez miyiz? Kanaryamın Malatya'yla maçı var, skor kaç kaç çok merak ediyorum.

- Aaa bu da nesi? Kuş desem değil, Uçak hiç değil... Süpermen olmasın sakın...
- Yettim arkadaşlar binlerce kilometre uçmaktan yorulmuşsunuzdur siz şimdi. Atlayın bakalım sırtıma...
- Yaşasın... Süper kahramanımız... Göç-meeeeen.
Eski 26-04-06, 16:39 Çevrimdışı   #2
Doçent
seo

seo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.624
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:1034
seo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuş
Abi hiç olmazsa ligin ilk yarısı bitseydi de öyle göçseydik.
- Bari göçerken Şükrü Saraçoğlu'nun üstünden geçemez miyiz? Kanaryamın Malatya'yla maçı var, skor kaç kaç çok merak ediyorum.

bb codu bana verilen değerin üstünde
Eski 26-04-06, 17:24 Çevrimdışı   #3
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
my angel´isimli üyeden Alıntı
Abi hiç olmazsa ligin ilk yarısı bitseydi de öyle göçseydik.
evet bendende

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 26-04-06, 20:51 Çevrimdışı   #4
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
impheatus´isimli üyeden Alıntı
- Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak. Evlendik evleneli kıçımız bi yer görmedi. Bu genç yaşta senin yüzünden göçüp gittim
valla...
- Sus be Neriman!!Bugüne bugün V'nin başı olmuş bi adamın karısısın. Yılda iki kere de dünya seyahatine çıkıyoruz işte daha
ne istiyorsun?'

- Abi şimdi ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı. Derslerde uyur musun al işte! Nerede lan bu Afrika
şimdi?

- W şeklinde uçmakta nereden çıktı lan? Bırakın özentiliği aslınıza dönün.

- Abi ne olur bir kerede ben öne geçeyim.
- Get len. Geçen sefer bi hata ettik seni öne geçirdik, uyuya kaldın. Senin yüzünden az daha kutuplara gidiyorduk.
En arkaya hadee...
güzelmiş bunlar

Konu Seçenekleri