| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | godfather ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir .. Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman. Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya. |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 138
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir .. Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman. Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #3 |
![]()
Teşekkür etti: 4.108
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:18832 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler hepside çok güzel......... |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 208
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super ötesi harika üstü ![]() saolasın.. |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 772
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşlar ........
|
|
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:7 ![]() |
paylaşım için teşekkürler..bir GODFATHER hayranı olarak senle gurur duydum... devamını bekliorum arkadaşım... ![]() bi teşekkürü hakettin.. |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baba şuana kadar yapılmış en iyi gangster filmi üstüne daha iyisinin geleceğini sanmıyorum paylaşım için saol |
|
| | #8 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nirde nirde müziği nirde gotfather ın olmadı ama müziğinide isteriz saol güzel resimler
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #9 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 138
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir .. Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman. Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya. | |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 174
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:776 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için tşkler
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |