| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
| Rektör ![]() | Goethe'den.. Neden sana acı çektiriyorum, sevgilim? - Neden hep, ya sana acı çektirmek, yada kendi kendimi aldatmakla geçiyor günler. Biz birbirimizin hiçbirşeyi olmayacaktık; ama herşeyi olduk. Seninle böyle düpedüz konuşuyorum, çünkü sen her bakımdan anlarsın. Şu var ki ben, herşeyi olduğu gibi görüyor ve bunun için de çığırımdan çıkıyorum. İyi uyu meleğim ve uyan! Seni artık görmeyeceğim yalnız biliyorsun ya ben kalbimi ah , hepsi saçma, ne soylesem hepsi boş. Yıldızları nasıl seyrediyorsam bundan böyle sana da öyle bakacağım demek! Hele, bir düşün bunu... ![]() Alıntı:
![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi) | ..SeRSeM.. (20-06-08), arSU (20-06-08), Bυя¢U (27-06-08), cicimix (20-06-08), Maçakızı (20-06-08), Oxoskva (20-06-08), RüyaM (27-06-08), SaKaRiN..! (03-12-08), SaSKiNnN (20-06-08), spes (06-09-08) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 218
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaay aştık olayı Goethe takılıyoruz he.. ![]() Sen bu gidişle dünyayı aşarsın canum.. ![]() Teşekkürler matmazel.. Marifet iltifata tâbidir. İltifatsız marifet zâyidir. - Bu defa durum karışık, bana çalacak bir şey bulamazsın artık... - AŞK varsa şarkıda vardır... . |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 98
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1582 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aşmışız kendimizi ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.174
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:29428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wowwwwwwwwwww ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:144 ![]() ![]() ![]() |
süperr ![]() eCZa deposu oLdu mide kronik aşık sistematiZe iÇimi kemirdi miCky Fare ________________________________ |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 159
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | guzel olmus yivvvrim Hosgeldin Melegim!! 12 кαѕιм... ![]() |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 224
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:3059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gecmis gecmiste kalmistir birak yalnis bilsin eline saglik bebem GeLdi GeLdi Jr. Baar`im Beros`um Kuzum Balim Geldi 12 Kasım`da ![]() |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 593
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok dikkatimi çekmiştr yaaf bu adam hep çok garip yani çoğu insanın garip karşılıcağı ilişkileri duyguları var ![]() bu bi mektuptan alınmış sanırım ve mektubu yazdığı kadın evli ve 3 çocuklu buna rağmen çok seviolar birbirlerini ![]() çok güzel anlatmış ama ![]() teşekkürler laviş hoş çalışma olmuş kuzucuk zamanı bir kenara atsak isimlerimizi unutsak çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(: |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 283
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:10599 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | espiri yapicaktm basligi okynca ama sozlern guzelligi etkiledi bni yaw Nefestir ruhum benim... |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 114
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hııım Vay Be (= "...Şeklim Uymaz Boşluğuna..." Yanlış yapsam da ben.. Mutsuz olsam da.. Yalnız kalsam da ben.. Bilirim alışır insan zamanla.. |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 618
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzelmiş "Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin! Ve dahi" Kır topraktan çömlekleri zaten tedirgin halim (Ve dahi) Bir benimdir bendim ve bir kendim ortadayım Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim… |
|
| | #12 |
![]()
Teşekkür etti: 4.702
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | $iirde, Resimde Cok Güzel.. Emegine Saglik Fistik Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 22
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:9 ![]() ![]() |
Kesinlikle süper |
|
| | #14 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ah Goethe ah.. ne severim bu adami ![]() schatzim Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() ![]() |
"Biz birbirimizin hiçbirşeyi olmayacaktık; ama herşeyi olduk." eline sağlık... |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz birbirimizin hiçbirşeyi olmayacaktık; ama herşeyi olduk. Seninle böyle düpedüz konuşuyorum, çünkü sen her bakımdan anlarsın. Şu var ki ben, herşeyi olduğu gibi görüyor ve bunun için de çığırımdan çıkıyorum. cok güzelmis bu kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |