Konu Seçenekleri
Eski 04-09-06, 16:14 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

&**maNga**& - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.039
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:713
&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor
dikkat göğsünde ay yıldız olan inek...!!!

Göğsünde ay yıldız olan inek
--------------------------------------------------------------------------------

Kütahya'da 'yıldız' isimli ineğin karın bölgesindeki ay yıldız şekli görenleri şaşkına çeviriyor. İneğin sahibi ise bu özel ineği satmamaya kararlı...

GiTtİnDe BeNdE BiTtİm
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
ForgeR~Emo (06-01-07), RoMeO (11-09-06), smartgirl (11-09-06), ubudiyet (13-09-06)
Eski 04-09-06, 16:23 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Spor grubu

ThE AdMiRaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.833
Teşekkür etti: 1.509
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:8658
ThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
vay be gerçekten ilginç.

By_Blok

!
!
!
ThE AdMiRaL
Eski 04-09-06, 16:33 Çevrimdışı   #3
Asistan
Huzur Pınarı

lastottoman - ait Avatar
Genel Mesajlar: 349
Teşekkür etti: 18
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:212
lastottoman ara sıra gören oluyorlastottoman ara sıra gören oluyorlastottoman ara sıra gören oluyor
ciddin yaw müthiş
Eski 04-09-06, 16:33 Çevrimdışı   #4
Stajyer

revivo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 59
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:-59
revivo Buralarda pek sevilmiyor
Seni Seviyorum

Aylar önce bir gün seninle konuşurken konuşma sırasında ebedi aşk ucunda ölüm varsa o en hararetli anında öleceksen var demiştin.

Aylar önce bir gün seninle konuşurken konuşma sırasında ebedi aşk ucunda ölüm varsa o en hararetli anında öleceksen var demiştin. Sanki benim tepkimi öğrenmek içindi. Kim bilir.. Sen bana açıkça sormamıştın ama ben sormanı beklemeden kısa bir sessizlikten sonra gözlerine bakarak, ben senin yanında olduğum her saniye her an ölüme varım demiştim, hatırlıyor musun?.. Seni bilmem ama ben bu cümleyle ebedi aşkı sende bulduğumu haykırıyordum, yüreğimin atışlarına karışan sessiz bir çığlıkla. Neden bilmem ama bu ebedi aşkı gözlerimle bakışlarımla davranışlarımla sevgimle anlatmaya çalışıyorken kelimelere dökemedim bir türlü.. Büyünün bozulmasından korktum belki de. Ya sen?.. ya sen... Ebedi aşkı buldun mu? Bende yada benden öncekilerde? Yanlş anlama sakin sorgulayıp yargılamıyorum seni. Bir hesaplaşmada değil bu, bu sorunun cevabini verip vermemekte özgürsün. Karar senin. Paylaşmak istersen ben buradayım.. Simdi; aramıza giren çaresiz ayrılıktan beri her düşüncemde bu cümlenin yer aldığını beynime kazındığını bilmeni isterim. Neden mi? Ebedi aşk ucunda ölüm varsa vardır. Ama ben bu ebedi aşkı sende bulamadım dersen başka bir insana incinip kırılacaktır bir gül gibi. Arkasına bakmadan çekip gidecektir belki de,hakli olarak.Kim bilir.. Ama bu sözü olduğu gibi bana söylersen sen beni terketmedikçe bil ki ben seni bırakmam. Çünkü; aşk ne gurur dinler nede şuur. Bir hercai olarak iyi bilirsin bu duyguyu yüreğinin kapılarını sonuna kadar açabiliyorsan ebedi aşkı hissedebiliyorsan iste o zaman varsın demektir. Su anda her ne kadar savaşsam da yokluğunla, kalbimin kapılarını sana sadece sana sonuna kadar açtım usulca korkusuzca.. Kendimi sana verdim sınırsızca.. aşkın büyülü atmosferinde sana olan sevgimi düşlerle bıraktım kollarına.. Kimseler ama kimseler sevemez seni benim sevdiğim kadar.Ne kadar mı seviyorum seni? Duymak bilmek ister misin; tüm okyanusların büyüklüğü, dünyalar kadar desem. Evet yanlış duymadın bu ne ki? En yüksek dağlar bile tepe kalır sevgimin yanında. Gökyüzündeki en parlak yıldızın sana olan sevgimin simgesi olduğunu düşündün mü hiç? Sen öyle bir şeysin ki askımsın, fırtınamsın özlemim, çaresizliğim, yıldızımsın. En önemlisi sensin. Bir ressamım düşüncelerini tuvale gölgelemesi, bir müzisyenin yüreğinden aldığı güçle hissettiklerini notalara melodilere dökebilmesi gibi bir şey seni kalbimde taşımak. Seni sevmek, seni ölesiye sevmek... Bir gün geleceksin değil mi? Düşlerimde büyüttüğüm essiz sevdamın sahibi... Bir gün geleceksin değil mi?... SENİ SEVİYORUM
Eski 04-09-06, 19:57 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

happy_girl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.066
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1616
happy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyor
vay be bisim kütahyada böle şeler var mıydı

ÇAMUR
HER
ZAMAN
YERDEDİR

Eski 04-09-06, 20:02 Çevrimdışı   #6
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:18524
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
arkadakiler muhtesem ya
Eski 05-09-06, 00:22 Çevrimdışı   #7
Stajyer

merya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 148
Teşekkür etti: 10
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:26
merya Herkese mesafeli
abi asalet cenabı Allah tarafından hayvanlara bile işlenmiş
Eski 05-09-06, 11:34 Çevrimdışı   #8
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
inanılmaz.
Eski 05-09-06, 11:38 Çevrimdışı   #9
Doçent

DoĞuŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.218
Teşekkür etti: 1.548
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17537
DoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
resmin arka fonu süper olmuş saol paylaşım için

пьяный
'' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam ''
Eski 05-09-06, 11:45 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi

&**maNga**& - ait Avatar
&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor
bişey değil...

GiTtİnDe BeNdE BiTtİm
Eski 07-09-06, 14:40 Çevrimdışı   #11
Öğrenci

H.C.K.R - ait Avatar
Genel Mesajlar: 13
Teşekkür etti: 3
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Puanı:1
H.C.K.R Herkese mesafeli
Cok Ilginç Vay Beeeee
Eski 07-09-06, 14:42 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

_\\SlipknoT//_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.279
Teşekkür etti: 46
Forum Puanı:490
_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor
wuhhhhhh spr inek!!!cok güsel arkadakilerde bi inek kadr meshur olamadılar
Eski 07-09-06, 15:46 Çevrimdışı   #13
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.057
Teşekkür etti: 2.438
RepForum Gücü: 126
Forum Puanı:39872
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Doğuştan milliyetçi bir inek ama bu tür ejnebi be kardeşş çifte vatandaş olsun bareee ))
Eski 09-09-06, 03:49 Çevrimdışı   #14
Stajyer

metin516 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 68
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:25
metin516 Herkese mesafeli
çok güzel yaaa

YOKSUN DİYE GÜNLERİ SAYAR OLDUM TAKVİM YAPRAKLARI BANA DÜŞMANNN
Eski 09-09-06, 03:56 Çevrimdışı   #15
Asistan
Antikapitalistler

Maia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 305
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:16022
Maia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
valla helal olsun, asmis bunlar olayi yaraticilikta

Mutluluk oyununa geç kalan ölü kuşlarla geldim
Eski 09-09-06, 17:27 Çevrimdışı   #16
Cezalı Üye

Jett_lee - ait Avatar
Genel Mesajlar: 197
Teşekkür etti: 5
Forum Puanı:27
Jett_lee Herkese mesafeli
mert oradamısn
Eski 09-09-06, 17:28 Çevrimdışı   #17
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
o kanka nbr ya çok ilgin dimi.
Eski 11-09-06, 13:19 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

smartgirl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.404
Teşekkür etti: 44
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2497
smartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyor
Alıntı:
happy_girl´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
vay be bisim kütahyada böle şeler var mıydı
katılıyorum ya burda böle şeler olurmuydu

SoN UmuT'uMmm...
Eski 11-09-06, 13:46 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi

&**maNga**& - ait Avatar
olmazmı??...................................

GiTtİnDe BeNdE BiTtİm
Eski 11-09-06, 15:12 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent

RoMeO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.338
Teşekkür etti: 804
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2758
RoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
süper gerçekten yaa...

DöndüM

Konu Seçenekleri