| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Göğüs kanserine karşı sütyen.. ![]() ![]() İsviçre'de kadınların korkulu rüyası olan göğüs kanserine dikkat çekmek için farklı bir etkinlik düzenlendi. Başkent Bern'deki eyleme katılan yüzlerce kadın, 1500 sütyeni sokakta kurulan çamaşır iplerine astı. Ülkede, her yıl ortalama 1500 kadın göğüs kanserinden hayatını kaybediyor. BERN Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne alaka Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.199
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:9801 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | degisik bi eylem ama dikkat cekici Sessizlik, biraz... Umut, gercek... Mucize, icimde... Rabbim, cok sükür... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |