| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Göğüs Rekorunu O Kırdı OKTEBERFEST'İN GÖĞÜS REKORU ONDA Dünyanın en çok bira tüketilen festivali Octoberfest geride kaldı. Adı ekim festivali olmasına rağmen bu sene büyük bir bölümü eylül ayında geçen 175.Octoberfest'in bu sene ki göğüs rekoru Alman Keeley Hazel lakaplı Claudia Ciesla'ya ait. Bu yıl 6 milyon kişinin ziyaret ettiği 175.si düzenlenen Octoberfest'de üç hafta boyunca yine sınırsız bira tüketildi. 1810 yılından bu yana her yıl ekim ayında düzenlenen festivalin bu sene ki tescilli en büyük göğüsleri ise Alman model Claudia Ciesla'ya ait. Babası Polonya'lı annesi Alman olan Chelsa'ya göğüslerinin büyüklüğü nedeniyle Alman Keeley Hazel lakabı takılmış. Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() O Kadarda Güzel Değil ![]() |
|
| | #3 |
| Öğrenci Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
bumudur |
|
| | #4 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #5 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eren işine yavrucğum ayıp ayıp Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |