| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | göğüsleri 33 kilo
Makedonya’da 24 yaşındaki Afrodita Kamberi hamile kalınca sevindi. Ancak bir süre sonra kadının sadece karnı şişmedi aynı zamanda göğüsleri de büyümeye başladı. Dayanılmaz acılar çeken talihsiz kadının iki göğsü 33 kilograma ulaştı. Acılara daha fazla dayanamayan hamile kadın çareyi ameliyat olmakta buldu. Yedi saatlik bir ameliyat sonrasında kadının gögüslerini küçülterek eski şekline getiren doktor Borce Antevski, “İlk defa böyle bir durumla karşılaştım ama bazen böyle olağanüstü durumlar olabiliyor” dedi. MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #3 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yazk ya cok üsüLdum anne oLmak istemıs hormonları kafayı yimiş
♥Yinede akLımdaSın Sadece uzaktaSın..♥ |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 480
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkesn başına gelebilirmi:S
![]() minik hayaLLerim vaRdı.. uçar kaçar oLduLar.. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 210
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 33 kilo vay anasını ya karı o zaman 100 kilo vardır Dünya gülse sana yok bende mimik !! |
|
| | #6 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginçç...
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #7 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.339
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:34440 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #8 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.530
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tövbe yarabbi .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |