| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan ![]() | Gök Yarılırsa.. ![]() Hani bazi anlar olur yer yarılsada içine girsem diye düsünürüz ya da bazı durumlarda birilerini yerin dibine göndermek isteriz yer yarılsında içine gir kurtuliyim senden diye düsünürüz.. Simdi tam tersini yapalım.. Bu sefer gök yarılsın ve biz kendimizi içine gönderelim ve nedenini buraya yazalim ya da bu gün kime gök yarılsada içine göndermek istersiniz ve neden? Ben baslıyım gök yarılsada içine girsem.. Bulutlarin uzerinde yasamak güzel olsa gerek.. BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gök yarılsada içine girsem ve seni orda bulsam gınalı kuzum hehehehe
![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
|
| | #3 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.084
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:54081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gök yarılsa içine girsemde.. dünyaya şöyle güzel bir bakış atıp .. bi de güzel hareket çeksem ![]() |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bööö Sen geldin mi yine basimin ginali belasi kabus gibi oluyon ginali kelimesini kullaninca ![]() Gök yarilsada chracter icine girse.. Neden mi? Nedeni: Bana surekli ginali diyo yaaa ![]() Bide yanima gelmis olur ciz biz mangal partisi veririz bulutlarin uzerinde piknik filan yapariz nassi ama BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nasıl bi hareket o haber verde baska tarafa bakalım hehehe
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gök yarısada içine girsem bu dertlerden kurtulsam belkı ordaa daa güzel bi hayat benı beklıodur DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| | #7 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.084
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:54081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #8 | |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! | |
|
| | #9 | ||
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Gok yarilsada icine girsem.. Yeryuzune olabilcek bi sagnak yagistan kurtulmak icin BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. | ||
|
| | #10 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ne ya hemen kafandan kural uydurdun basta öle demiyodun hehehe
|
| | #11 | |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tum haklar bana ait ve saklidir her an her sey degise bilir...Bilmiyorum o yagmurda islanmak ister misin ben almiyim sahsen..Gok yarilsada icine girsem, Zeus ile tanissam BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. | |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence gereksiz bi oyun yaaa. kusura bakmayın ama ?
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #13 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gok yarilsa hammur icine girse gereksiz demese BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |