Notices

Konu Seçenekleri
Eski 13-10-08, 17:48 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.454
Teşekkür etti: 1.026
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:12993
nesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
| Gökçe Kızgız - Yıldızsız Geceler |

Gökçe Kırgız - Yıldızsız Geceler

Göz yaşım kurudu akmıyor aşkım
Senin derdini seninle ezberlemişim
Sen giderken canım vurdun ya beni
Ben dönersem seni öldüreceğim

Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara
Uyanmak nedir sen bilirmiydiin
O yarin elinde mutluydun teninde
Ben öldüm bir kere gelirmiydin

Ellerin yanımda kalır diyorum
Helalin koynunda uyur diyorum
Bu yüzden ellerin soğur diyorum
Yürek soğuk gece soğuk su soğuk

Uyanmak nedir sen bilirmisin
Ben öldüm bir kere gelirmiydin....

Bir mutluluk gemisiydim sanki;
Mutluluk yüklü bir gemide
Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin
Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına
Adı mutluluk gemisiydi...
Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
disco fever (14-10-08), dumanx77 (17-10-08), gKhNn' (13-10-08), GuZeLBeLa (13-10-08), interlude (13-10-08), Lucky (13-10-08), mihenk (14-10-08), ReeList (15-10-08), RüyaM (13-10-08), Sadness (14-10-08), Sessiz Senfoni (15-10-08), SiSin (17-10-08), YıLdız_GöZlÜm (15-10-08), ~Kardelen~ (15-10-08), »Asi GüL« (14-10-08)
Eski 13-10-08, 17:49 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.846
Teşekkür etti: 2.626
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43705
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
2. resime hayran kaldım(çalayımmı)

emegine saglık

Sen yoksun diye susuyor bu şehir
Derdime derman olmuyor geceler
Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa
Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında

H&F
Eski 13-10-08, 17:51 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
nesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
RüyaM´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
2. resime hayran kaldım(çalayımmı)

emegine saglık

Teşekkür ederim tabiki çalabilirsin

Eski 13-10-08, 18:25 Çevrimiçi   #4

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.702
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95956
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Özlemi$im Cali$malarini, Bana Sadness´in Tarzini Hatirliyorsun Hala (:
Emegine Saglik Canim

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
Sadness (14-10-08)
Eski 13-10-08, 18:28 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
GuZeLBeLa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Özlemi$im Cali$malarini, Bana Sadness´in Tarzini Hatirliyorsun Hala (:
Emegine Saglik Canim

Bende özlemişim çalışma yapmayı Sadness'in tarzına yakın oluyor bende farkettim bugün Teşekkür ederim tatlım daha sık uğramaya çalışıcam

Mesaja teşekkür eden:
Sadness (14-10-08)
Eski 13-10-08, 19:02 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

sözleri ne güzelmis (:
ellerine saglik, son resmi cok begendim..

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Eski 13-10-08, 19:21 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.672
Teşekkür etti: 2.535
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:22382
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ellerine saglık çok güzel olmuş abla

Eski 13-10-08, 20:24 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

gKhNn' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.575
Teşekkür etti: 1.501
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:14319
gKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
eLLerine sağLık

hepsi birbirinden güzeL

-

Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri..
Zaten seven çeker sevdanın bedelini..

Kar$ıyaka

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic18057_7.gif
Eski 14-10-08, 11:35 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
aydan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

sözleri ne güzelmis (:
ellerine saglik, son resmi cok begendim..
Evet sözler çok güzel teşekkür ederim

Alıntı:
ραѕα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ellerine saglık çok güzel olmuş abla
Teşekkür ederim canım

Alıntı:
artis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
eLLerine sağLık

hepsi birbirinden güzeL
Teşekkürler

Eski 14-10-08, 13:12 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

»Asi GüL« - ait Avatar
Genel Mesajlar: 784
Teşekkür etti: 613
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:3164
»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Güzel güzel..

Hαккıмdα вiLgin чσкѕα ,
Fiкяindє oLмαѕın ...
Eski 14-10-08, 13:55 Çevrimdışı   #11
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.145
Teşekkür etti: 7.040
RepForum Gücü: 118
Forum Puanı:38436
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ellerine sağlık Pelin, çook hoş olmuş 3ü de

Bu arada ne zamandır göremiyorduk seni, özletmiştin kendini

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Herkese sonsuz teşekkürler....
iyiki hayatımdasınız....(=
Eski 14-10-08, 14:48 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.691
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15260
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
herbiri çok güzel resimlerin
tebrikler
daha sık bekleriz

Eski 14-10-08, 19:43 Çevrimdışı   #13
Profesör
Genç Kuvvet

mervis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.969
Teşekkür etti: 1.457
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:5353
mervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Meleğim..
her zamankinden..=)

özlettin kendini yaa pff...

Senden başka, artık düşemem aşka...

Özer..
(:
Eski 14-10-08, 21:24 Çevrimdışı   #14

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
wow süper çalışmalar eliceğizlerine sağlık ness (:

çalışma yapmayı özledim yaw tarz felan yazmışınız ya harbiden çok özledim dönüşte ikinizle beraber bi çalışma yaparız artıkın

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Eski 15-10-08, 15:07 Çevrimdışı   #15
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
emegine saglik 2 ve 3 harika görünüyor

Yorgun...
Eski 16-10-08, 11:49 Çevrimiçi   #16
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.726
Teşekkür etti: 16.303
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Farklı tarzın acaba kullandığın programdanmı geliyor yoksa zevkindenmi çözemedim
Hangi programı kullanıyorsun?
Özlemişiz gerçekten ellerine sağlık

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 16-10-08, 17:56 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
»Asi GüL«´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel güzel..

Teşekkürler

Alıntı:
disco fever´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ellerine sağlık Pelin, çook hoş olmuş 3ü de

Bu arada ne zamandır göremiyorduk seni, özletmiştin kendini

Özlenmek için kayboldum biraz :p Teşekkür ederim Anılcım

Alıntı:
DüşüM´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
herbiri çok güzel resimlerin
tebrikler
daha sık bekleriz

Daha sık uğrayamıyorum malesef :( teşekkür ediyorum yorumun için

Alıntı:
mervis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Meleğim..
her zamankinden..=)

özlettin kendini yaa pff...
Meleğim sen bunu nasıl gördün ya hiç bi çalışmama denk gelmiyordun şaşırdım valla yorumunu görünce

Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
wow süper çalışmalar eliceğizlerine sağlık ness (:

çalışma yapmayı özledim yaw tarz felan yazmışınız ya harbiden çok özledim dönüşte ikinizle beraber bi çalışma yaparız artıkın
Teşekkür ederim efenim tarz meslesi sen anlamazsın sadnesscim bitemedi gitti şu askerlik dön hele bi tarzlarımız da uyuşuyormuş bak daha keyifli çalışmalar yaparız artıkın Güzel belacım da bize katılırsa süperr olur tabi
Alıntı:
~Kardelen~´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
emegine saglik 2 ve 3 harika görünüyor
Teşekkür ederim

Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Farklı tarzın acaba kullandığın programdanmı geliyor yoksa zevkindenmi çözemedim
Hangi programı kullanıyorsun?
Özlemişiz gerçekten ellerine sağlık
Kullandığım program sizinkilerden farklı değil aslında zevkimden olsa gerek hiç te kibar değilim biliyorum yada küstahmı diyorlar benim gibisine herkes tarzıma taktı yahu :p
Real draw , Photo Scape, Photoshop değişiyor
Teşekkürler efenim özlenmekte iyidir bazen :p ama görülen o ki ben arayı fazla açmışım

Mesaja teşekkür eden:
disco fever (17-10-08)
Eski 17-10-08, 17:08 Çevrimdışı   #18
Rektör
Kemalistler

SiSin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.074
Teşekkür etti: 3.213
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:35497
SiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık (:

3-5 insan var Cebime attığım

öLsemde kopamayacağım..
biri de sen misin acaba?
aL sana bir muamma
:]
Eski 17-10-08, 17:09 Çevrimdışı   #19
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.872
Teşekkür etti: 654
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9304
hareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayran
2. resim çok harka
emeğine sağlık=)

Her kalp büyük bir dünya
Bir kalp kırıldığında,hayata dair ne varsa
O dünyanın üzerinde
Başlar yok olmaya
Eski 17-10-08, 17:25 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ρяєηѕєѕ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık (:

Teşekkür ederim

Alıntı:
hareketli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
2. resim çok harka
emeğine sağlık=)
Teşekkürler