| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]() | | Gökçe Kızgız - Yıldızsız Geceler | ![]() ![]() ![]() Gökçe Kırgız - Yıldızsız Geceler Göz yaşım kurudu akmıyor aşkım Senin derdini seninle ezberlemişim Sen giderken canım vurdun ya beni Ben dönersem seni öldüreceğim Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara Uyanmak nedir sen bilirmiydiin O yarin elinde mutluydun teninde Ben öldüm bir kere gelirmiydin Ellerin yanımda kalır diyorum Helalin koynunda uyur diyorum Bu yüzden ellerin soğur diyorum Yürek soğuk gece soğuk su soğuk Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara Uyanmak nedir sen bilirmisin O yarin elinde mutluydun teninde Ben öldüm bir kere gelirmiydin.... Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi) | disco fever (14-10-08), dumanx77 (17-10-08), gKhNn' (13-10-08), GuZeLBeLa (13-10-08), interlude (13-10-08), Lucky (13-10-08), mihenk (14-10-08), ReeList (15-10-08), RüyaM (13-10-08), Sadness (14-10-08), Sessiz Senfoni (15-10-08), SiSin (17-10-08), YıLdız_GöZlÜm (15-10-08), ~Kardelen~ (15-10-08), »Asi GüL« (14-10-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.626
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43705 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2. resime hayran kaldım(çalayımmı) emegine saglık Sen yoksun diye susuyor bu şehir Derdime derman olmuyor geceler Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında H&F |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.026
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:12993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkür ederim tabiki çalabilirsin Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| | #4 |
![]()
Teşekkür etti: 4.702
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özlemi$im Cali$malarini, Bana Sadness´in Tarzini Hatirliyorsun Hala (: Emegine Saglik Canim Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Sadness (14-10-08) |
| | #5 | |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:12993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bende özlemişim çalışma yapmayı Sadness'in tarzına yakın oluyor bende farkettim bugün Teşekkür ederim tatlım daha sık uğramaya çalışıcam Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Sadness (14-10-08) |
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara Uyanmak nedir sen bilirmisin O yarin elinde mutluydun teninde Ben öldüm bir kere gelirmiydin.... sözleri ne güzelmis (: ellerine saglik, son resmi cok begendim.. Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.535
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:22382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerine saglık çok güzel olmuş abla
|
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.501
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eLLerine sağLık hepsi birbirinden güzeL Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
|
| | #9 | |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:12993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
teşekkür ederimTeşekkür ederim canım Teşekkürler Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... | |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 613
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:3164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel güzel..
Hαккıмdα вiLgin чσкѕα , Fiкяindє oLмαѕın ... |
|
| | #11 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 7.040
Forum Gücü: 118 Forum Puanı:38436 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ellerine sağlık Pelin, çook hoş olmuş 3ü de ![]() Bu arada ne zamandır göremiyorduk seni, özletmiştin kendini ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" Herkese sonsuz teşekkürler.... iyiki hayatımdasınız....(= |
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.424
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:15260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herbiri çok güzel resimlerin tebrikler daha sık bekleriz |
|
| | #13 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.457
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Meleğim.. ![]() her zamankinden..=) özlettin kendini yaa pff... Senden başka, artık düşemem aşka... ![]() Özer.. (: |
|
| | #14 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | wow süper çalışmalar eliceğizlerine sağlık ness (: çalışma yapmayı özledim yaw tarz felan yazmışınız ya harbiden çok özledim dönüşte ikinizle beraber bi çalışma yaparız artıkın ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emegine saglik 2 ve 3 harika görünüyor Yorgun... |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Farklı tarzın acaba kullandığın programdanmı geliyor yoksa zevkindenmi çözemedim ![]() Hangi programı kullanıyorsun? Özlemişiz gerçekten ellerine sağlık ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #17 | |||
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:12993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler ![]() Alıntı:
Özlenmek için kayboldum biraz :p Teşekkür ederim Anılcım Daha sık uğrayamıyorum malesef :( teşekkür ediyorum yorumun için ![]() Meleğim sen bunu nasıl gördün ya hiç bi çalışmama denk gelmiyordun şaşırdım valla yorumunu görünce Alıntı:
tarz meslesi sen anlamazsın sadnesscim bitemedi gitti şu askerlik dön hele bi tarzlarımız da uyuşuyormuş bak daha keyifli çalışmalar yaparız artıkın Güzel belacım da bize katılırsa süperr olur tabi ![]() Teşekkür ederim ![]() Alıntı:
hiç te kibar değilim biliyorum yada küstahmı diyorlar benim gibisine herkes tarzıma taktı yahu :p Real draw , Photo Scape, Photoshop değişiyor Teşekkürler efenim özlenmekte iyidir bazen :p ama görülen o ki ben arayı fazla açmışım Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... | |||
|
| Mesaja teşekkür eden: | disco fever (17-10-08) |
| | #18 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.213
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık (: ![]() 3-5 insan var Cebime attığım öLsemde kopamayacağım.. biri de sen misin acaba? aL sana bir muamma :] |
|
| | #19 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 654
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2. resim çok harka emeğine sağlık=) ![]() Her kalp büyük bir dünya Bir kalp kırıldığında,hayata dair ne varsa O dünyanın üzerinde Başlar yok olmaya |
|
| | #20 |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:12993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkür ederim ![]() Teşekkürler Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|