Konu Seçenekleri
Eski 07-05-06, 23:41 Çevrimdışı   #1
Doçent

jojua - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.498
Teşekkür etti: 142
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5728
jojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
gökhan özenciler

arkadaşlar aranızda gökhan özen severler ya da fanatikler yokmuuuuu?

bu nasıl dengedir dostlar
kimileri kuru ekmeğe muhtaç
kimilerinin karnı tok gönlü aç
birilerinin hastaneye gidecek parası yok
birilerinin başında beş doktor beşi de tok
bu nasıl dengedir dostlar...
Eski 08-05-06, 03:54 Çevrimdışı   #2
Doçent

RedStreak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.030
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1619
RedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyor
ben seviyom ama fanatik değilim

Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur,

Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya

YUNUSEMRE
Eski 08-05-06, 11:13 Çevrimdışı   #3
Asistan
Genel Mesajlar: 310
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:12
arda1986 Herkese mesafeli
ben warım...hatırla ,ödedim,beni de gör Allahım sarkiları benim icin vasgecilmez,super sarkilar.. ..en sewdiğim pop sarkıcılarından..
Eski 08-05-06, 11:15 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben sevmiyordum ama ısınmaya başladım
güzel şarkılar yapıyor

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 08-05-06, 17:57 Çevrimdışı   #5
Doçent

jojua - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.498
Teşekkür etti: 142
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5728
jojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ohh be buldum sonunda gökhancıları!süper şarkılara imza atıyo ben resmen ona aşığım laf aramızda

bu nasıl dengedir dostlar
kimileri kuru ekmeğe muhtaç
kimilerinin karnı tok gönlü aç
birilerinin hastaneye gidecek parası yok
birilerinin başında beş doktor beşi de tok
bu nasıl dengedir dostlar...
Eski 08-05-06, 23:15 Çevrimiçi   #6

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Severim Gokhan Ozenii ama Ben Doguscuyumm ..

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .

Konu Seçenekleri