| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | gökhan özenciler
arkadaşlar aranızda gökhan özen severler ya da fanatikler yokmuuuuu? bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben seviyom ama fanatik değilim
Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:12 ![]() | ben warım...hatırla ,ödedim,beni de gör Allahım sarkiları benim icin vasgecilmez,super sarkilar.. ..en sewdiğim pop sarkıcılarından..
|
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben sevmiyordum ama ısınmaya başladım ![]() güzel şarkılar yapıyor Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ohh be buldum sonunda gökhancıları!süper şarkılara imza atıyo ben resmen ona aşığım laf aramızda bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Severim Gokhan Ozenii ama Ben Doguscuyumm .. derin.. ![]()
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |