| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | Gökhan Türkmen & Yorgun ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gece bitti düşüm aniden Aniden sahiden bir sahilden Bir gece daha bitti ömrümden Ömrümden gönlümden her günümden Senmiydin ben artık yokum diyen Dermiydim böylesine hiç sen Sevmiştin hani çok'ta mutluydun Umutluydun hani sen bu sevgiden Sevgini bir başka sanırdım Sanırdım sarıldım yanıldım Bu rüya hiç bitmez sanırdım Sanırdım yanıldım kırıldım Yalanmış tüm gerçek bildiğim Bir damlaymış dünyalar dediğin Denizler götürse gözyaşımı Anlarmı sevgilim dediğin Durunca dünya durunca Hayat durunca anlar durunca Ve ben bir karınca Sevdim kararınca Düştüm rüyalardan düşler kararınca Ah bendim bebeğin Hani essiz çiçeğin Şimdi yalnızlığımda nerelere gideyim Sorunca kader sorunca Dostum sorunca kendime sorunca Ve canım ben bir yonca Ama öldüm solunca Bile bile yüreğin yaprağımı yolunca Ah bendim herşeyin Hani sonsuz emelin Şimdi yalnızlığınla nerelere gideyim Kaç kez geçmiştim senin için canımdan Gözümü kırpmazdım kan gitse yanımdan Ve kimler gitmişti Ah neler yanımdan, sen hep yanımdaydın Daha başlamadan Ah sendin dünyalar ! Ne gökler ne diyarlar Şimdi yokluğunda büyüyor yalnızlıklar bir gece bitti düşüm aniden Boş Bırakacağım Yerini Hep Bomboş ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 333
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ellerine sağlık... ![]() ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Balim (02-10-08) |
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellerine sağlık ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Balim (04-10-08) |
| | #5 |
![]()
Teşekkür etti: 4.702
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel, Emegine Saglik Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.791
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:75640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu rüya hiç bitmez sanırdım Sanırdım yanıldım kırıldım ... Emegine saglik.. (: Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde. Vursunlar. Ağlamam. İster bahar, ister ayaz. Yolum seninle. Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime ... |
|
| | #10 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 6.130
Forum Gücü: 197 Forum Puanı:80600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ellerine emeğine sağlık Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |