| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | gomme dolapta 1 yil yasamis Ev sahibinden habersiz, küçücük gömme dolapta tam 1 yıl yaşamış. Japonya'nın güneyindeki Fukuoka kentinde, bir evin gömme dolabında habersizce 1 yıl yaşayan davetsiz misafir tutuklandı. Polisin verdiği bilgiye göre, 58 yaşındaki Tatsuko Horikawa adlı kadın, gizlice girdiği evin içindeki bir gömme dolapta ev sahibinden habersiz yaşamaya başladı. 57 yaşındaki ev sahibi, buzdolabındaki yiyeceklerin kaybolmasından şüphelenmesi üzerine evine kamera sistemi yerleştirdi. GÖMME DOLAPTA 1 YIL YAŞAMIŞ Davetsiz misafir, ev sahibinin olmadığı zamanlarda küçük sığınağından dışarı çıkıp evin içinde rahatça dolaşırken kameralara yakalandı. Polis, kameralardaki görüntüler üzerine önceki gün evde yaptığı aramada kadını küçük sığınağında buldu ve kendisini tutukladı. Evde yaklaşık 1 yıldır yaşadığı tahmin edilen evsiz kadının küçücük gömme dolabın içine yatak bile sokmayı başardığı belirtildi. MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ohaa yatakta mı koymuş,vay be insan hiç mi bakmaz dolabın içine ya |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 685
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 yıl ! adam hiçmi bişeye gerek duymamış dolaptan... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu japonlarin hepsi siyirtik...
![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #5 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bakiyorumda konuyu okumadan basliga yorum yapanlardansin ![]() ayrica resim felan niye yok haberde Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() | |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne varsa zaten kadınlarda var Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 881
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adama ev gelımnce hıc mı anlamamıs tuvalet ve banyonun kullanılıp kullanılmadıgını caba,(heralde bı sene ıcınde tuvaletı ve banyoyu kullanmıstır demı) Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #8 | |
Teşekkür etti: 685
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! | |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kadın dunyaya kusmus resmen Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |