| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör ![]() | Gönlünüzdeki siyasi parti ile oy vereceğiniz parti aynı mı? malum yerel şeçimler yaklaşıyor siz oy kullanırken partinin oy potansiyeline bakıp kazanamaz deyip ikinci plandaki partiyemi oy verirsiniz yoksa ideolojinizin gereği olarak sonuna kadar partinizin yanındamısınız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | tutbenidüşmeden (17-11-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.436
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:13498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence çoğu insan şu anda iktidarı istemese de iktidar lehinde oy kullanacak.. geçen seçimde olduğu gibi. Çünkü bir alternatifini göremiyor seçmen. ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben hala bi parti bulabilmiş değilim bu yuzden oy kullanamıyorum..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 Kasım 2002 seçimlerinde oy kullanmak için adımı yazdırmadım ama 22 Temmuz seçimlerinde sandığa ancak uzun gözlemler sonucu kararlılıkla gidebildim. Barajı geçemeyeceğine inandığım bir partiye kesinlikle oy vermem; partizan olmadığım için de kuru parti programları peşinde gözüm tamamen kapalı koşacak değilim. Ancak belirtilmesi gereken bir gerçek var ki, halkımız tepki oyları vermeye bayılıyor. Buna bende katılır mıyım katılmaz mıyım şüpheyle yaklaşıyorum. Parti -ismiyle- tek başına yetmiyor; lideri de en önemli etkendir özellikle AKP'de ve CHP'de bunu çok iyi görebiliyoruz. Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 470
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendime en yakın hissettiğim partiye oy vericem . . . Bu ülkede seçimler abdye en iyi uşak kim olacak şekilde olduğu için oy oranı vs. önemli değil . Devlet baba kimi seçeceğini bizden çok daha iyi bilir Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! Matem Müjdeleyen Kanlı Baykuşun, Ocağına İncir Dikilir Bir Gün . . . |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.695
Forum Gücü: 129 Forum Puanı:52321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu nasil bir soru yahu ![]() Sen gönlünde olmayan bir partiye mi oy verdin? tabiiki ona verdim Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Kahrolsun ISRAIL demeyin ! İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır. Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela.. |
|
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.477
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herzaman gönlümdeki partiye verdim ve vereceğim Yönetimini beğenmesemde Türkiye için en hayırlısı o Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.095
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:25059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adres belli
Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...! Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş.. Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır. |
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Partimi bırakıpta oy potansiyeli yüksek diye fikrim dışında partiye oy verecek kadar liboş değilim... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #10 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 109
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:207 ![]() ![]() ![]() |
Türkiye'de kimse oy atmayı bilmiyor. Yerel Seçimler, senin yaşadığın yeri yönetecek kişiyi seçmeni sağlayacak oydur. Yani oy atacağın kişinin siyasal ideolojisini değil, senin yaşadığı yeri çağdaş duruma getirecek kişiye oy vermek gerekir. Bu nedenle siyasal olarak bakmamak gerek. Adayları görmek zorundayız. Hangi parti kime aday göstermiş. Bu parti isminden daha önemlidir. Tabii ki CHP tutan bir insana, AKP oy attıramassınız ama; mutalaka oy atacak insan aday isimlerini bilmesi gerekiyor. Kime oy attığını takip etmesi gerekiyor. Araştırma yapmsı gerekiyor. Umarım bir gün halkımız bunlarada bakar.
|
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MHP'ye vermek istiyorum ancak chp'ye de verebilirim. Yaşadığım yerde yıllardır chp var ve icraatleri iyi...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #12 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk defa geçen 2007 seçimlerinde oy verdim bir siyasi partinin Kastamonu gençlik kolları başkanı yardımcısıda olsam gönlümde parti yoktu o yüzden ölümlü dünya hak geçmesin deyip pusulada ne kadar parti varsa hepsine oyumu bastım *bağımsızlar haricinde Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #13 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.085
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En son yapılan yerel seçimde kimseye oy vermedim.Eğerki Akp düzgün bir adam çıkarırsa Oyum AKPye. ... |
|
| | #14 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.499
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:8288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaten toplumumuzda böyle bir anormal durum var. ''Bunlar kazanamaz oyum boşa gitmesin bari bunlar çok bayrak asmış onlara oy vereyim'' gibi yaklaşımlar demokrasi bilincimizi gösteriyor. Ve ben hiç de azımsanmayacak böyle bir kitle olduğunu biliyorum.
![]() saat çok geçti,kafamız bir hoştu son vapura yetişemedik yollar boştu ama belki düştü doya doya gülüşemedik |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | pavel (20-11-08), YagmurYüreklim (17-11-08) |
| | #15 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gönlümden geçenleri yapabilecek hiç bir parti yok. Hepsi kısır tartışmalar, küçük rantlar peşindeler.Büyük düşünüp, kararlı davranacak birileri elbet çıkacak ![]() Soruya cevabım malesef... Düşüncelerime en yakın gördüğüme veriyorum oyumu. ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #16 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.078
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:53551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siyasi kudretin girdiği bir yere sadece kirli oyunlar girer..Bu güne kadar siyasi hayatında icraatları dolayısıyla bir tane kirli işlere karışmamış politikacı veya parti görmedim..Ve görmemiz mümkün değil zaten adı üstünde politika..Onlar yalanlarını söyleyecek ve bizde kendimize göre en az yalanı söylediğine inandığımız partiye oy vereceğiz...
Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HaZaL (17-11-08) |
| | #17 |
Teşekkür etti: 354
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sürekli devletin müfettislerinin takip ettigi DTP li belediyelerde yolsuzluga rastlanmamistir hic, Diyarbakirda kisitli imkanlara ve siyasi olarak projelerin sürekli ankaradan geri cevrilmesine ragmen, cok önemli calismalar yapilmistir, Diyarbakir bugün Türkiyenin en temiz illeri arasinda gösteriliyor. Türkiyede olsam DTP ye oy verirdim, belediyecilikte biraksalar avrupai bir sistem getirebileceklerini düsünüyorum, gerci belli olmaz o aralar Türkiyede olabilirimde |
|
| | #18 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.436
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:13498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nesi başarılıymış şimdi o dtpli belediyenin, yolsuzluk diz boyu?! ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) | |
|
| | #19 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.078
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:53551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... | |
|
| | #20 | |
Teşekkür etti: 354
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() (Ben senin yerinde olsam sagdan soldan ortaya atilan karalama kampanyalarina katilmazdim, bir tek yolsuzluk olayi gösteremezsin! Cünkü yok Buyur bekliyorum...) | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |