DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 11-09-08, 03:05 Çevrimdışı   #1
Profesör
Genel Mesajlar: 3.683
Teşekkür etti: 3.112
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36862
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gönlünüzdeki siyasi parti ile oy vereceğiniz parti aynı mı?

malum yerel şeçimler yaklaşıyor siz oy kullanırken partinin oy potansiyeline bakıp kazanamaz deyip ikinci plandaki partiyemi oy verirsiniz yoksa ideolojinizin gereği olarak sonuna kadar partinizin yanındamısınız...
Mesaja teşekkür eden:
tutbenidüşmeden (17-11-08)
Eski 11-09-08, 17:29 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Kemalistler

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.586
Teşekkür etti: 1.436
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:13498
Warmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Bence çoğu insan şu anda iktidarı istemese de iktidar lehinde oy kullanacak.. geçen seçimde olduğu gibi. Çünkü bir alternatifini göremiyor seçmen.

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)
Eski 11-09-08, 17:32 Çevrimdışı   #3
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.080
Teşekkür etti: 1.643
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:22372
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben hala bi parti bulabilmiş değilim bu yuzden oy kullanamıyorum..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 11-09-08, 17:40 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 869
Teşekkür etti: 261
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2728
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
3 Kasım 2002 seçimlerinde oy kullanmak için adımı yazdırmadım ama 22 Temmuz seçimlerinde sandığa ancak uzun gözlemler sonucu kararlılıkla gidebildim.

Barajı geçemeyeceğine inandığım bir partiye kesinlikle oy vermem; partizan olmadığım için de kuru parti programları peşinde gözüm tamamen kapalı koşacak değilim.

Ancak belirtilmesi gereken bir gerçek var ki, halkımız tepki oyları vermeye bayılıyor. Buna bende katılır mıyım katılmaz mıyım şüpheyle yaklaşıyorum.

Parti -ismiyle- tek başına yetmiyor; lideri de en önemli etkendir özellikle AKP'de ve CHP'de bunu çok iyi görebiliyoruz.

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 11-09-08, 18:11 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 897
Teşekkür etti: 470
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1024
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Kendime en yakın hissettiğim partiye oy vericem . . . Bu ülkede seçimler abdye en iyi uşak kim olacak şekilde olduğu için oy oranı vs. önemli değil . Devlet baba kimi seçeceğini bizden çok daha iyi bilir

Hürriyet Hepimize Yetmiyor ,
Hürriyet Hepimize Yetebilir !

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!!

Matem Müjdeleyen Kanlı Baykuşun,
Ocağına İncir Dikilir Bir Gün . . .
Eski 11-09-08, 18:15 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.943
Teşekkür etti: 2.695
RepForum Gücü: 129
Forum Puanı:52321
Lucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu nasil bir soru yahu

Sen gönlünde olmayan bir partiye mi oy verdin?

tabiiki ona verdim

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Kahrolsun ISRAIL demeyin !

İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır.

Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela..
Eski 11-09-08, 18:48 Çevrimdışı   #7
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.274
Teşekkür etti: 1.477
Forum Puanı:10840
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Herzaman gönlümdeki partiye verdim ve vereceğim Yönetimini beğenmesemde Türkiye için en hayırlısı o

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 12-09-08, 01:23 Çevrimdışı   #8
Profesör

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.546
Teşekkür etti: 1.095
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:25059
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Adres belli

Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...!

Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş..

Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır.

Eski 12-09-08, 01:44 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Partimi bırakıpta oy potansiyeli yüksek diye fikrim dışında partiye oy verecek kadar liboş değilim...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 12-09-08, 18:15 Çevrimdışı   #10
Asistan
Kemalistler

Photograph - ait Avatar
Genel Mesajlar: 284
Teşekkür etti: 109
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:207
Photograph ara sıra gören oluyorPhotograph ara sıra gören oluyorPhotograph ara sıra gören oluyor
Türkiye'de kimse oy atmayı bilmiyor. Yerel Seçimler, senin yaşadığın yeri yönetecek kişiyi seçmeni sağlayacak oydur. Yani oy atacağın kişinin siyasal ideolojisini değil, senin yaşadığı yeri çağdaş duruma getirecek kişiye oy vermek gerekir. Bu nedenle siyasal olarak bakmamak gerek. Adayları görmek zorundayız. Hangi parti kime aday göstermiş. Bu parti isminden daha önemlidir. Tabii ki CHP tutan bir insana, AKP oy attıramassınız ama; mutalaka oy atacak insan aday isimlerini bilmesi gerekiyor. Kime oy attığını takip etmesi gerekiyor. Araştırma yapmsı gerekiyor. Umarım bir gün halkımız bunlarada bakar.
Eski 12-09-08, 20:19 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
MHP'ye vermek istiyorum ancak chp'ye de verebilirim. Yaşadığım yerde yıllardır chp var ve icraatleri iyi...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 12-09-08, 20:27 Çevrimdışı   #12
Asker Üye
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.655
Teşekkür etti: 282
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:13943
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ilk defa geçen 2007 seçimlerinde oy verdim bir siyasi partinin Kastamonu gençlik kolları başkanı yardımcısıda olsam gönlümde parti yoktu
o yüzden ölümlü dünya hak geçmesin deyip pusulada ne kadar parti varsa hepsine oyumu bastım

*bağımsızlar haricinde

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 12-09-08, 21:17 Çevrimdışı   #13
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.653
Teşekkür etti: 1.085
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11318
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
En son yapılan yerel seçimde kimseye oy vermedim.Eğerki Akp düzgün bir adam çıkarırsa Oyum AKPye.

...
Eski 17-11-08, 22:30 Çevrimdışı   #14
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.098
Teşekkür etti: 2.499
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:8288
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
pavel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
malum yerel şeçimler yaklaşıyor siz oy kullanırken partinin oy potansiyeline bakıp kazanamaz deyip ikinci plandaki partiyemi oy verirsiniz yoksa ideolojinizin gereği olarak sonuna kadar partinizin yanındamısınız...
Zaten toplumumuzda böyle bir anormal durum var. ''Bunlar kazanamaz oyum boşa gitmesin bari bunlar çok bayrak asmış onlara oy vereyim'' gibi yaklaşımlar demokrasi bilincimizi gösteriyor. Ve ben hiç de azımsanmayacak böyle bir kitle olduğunu biliyorum.

saat çok geçti,kafamız bir hoştu
son vapura yetişemedik
yollar boştu ama belki düştü
doya doya gülüşemedik
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
pavel (20-11-08), YagmurYüreklim (17-11-08)
Eski 17-11-08, 22:41 Çevrimiçi   #15
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.726
Teşekkür etti: 16.303
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Gönlümden geçenleri yapabilecek hiç bir parti yok.
Hepsi kısır tartışmalar, küçük rantlar peşindeler.Büyük düşünüp, kararlı davranacak birileri elbet çıkacak
Soruya cevabım malesef...
Düşüncelerime en yakın gördüğüme veriyorum oyumu.

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 17-11-08, 23:04 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.749
Teşekkür etti: 3.078
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:53551
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Siyasi kudretin girdiği bir yere sadece kirli oyunlar girer..Bu güne kadar siyasi hayatında icraatları dolayısıyla bir tane kirli işlere karışmamış politikacı veya parti görmedim..Ve görmemiz mümkün değil zaten adı üstünde politika..Onlar yalanlarını söyleyecek ve bizde kendimize göre en az yalanı söylediğine inandığımız partiye oy vereceğiz...

Birisine Verdiğiniz Değeri
Göstermenin En Güzel Yolu Ona
Vakit Ayırmaktır...
Mesaja teşekkür eden:
HaZaL (17-11-08)
Eski 17-11-08, 23:48 Çevrimiçi   #17
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.342
Teşekkür etti: 354
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6217
YagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Sürekli devletin müfettislerinin takip ettigi DTP li belediyelerde yolsuzluga rastlanmamistir hic, Diyarbakirda kisitli imkanlara ve siyasi olarak projelerin sürekli ankaradan geri cevrilmesine ragmen, cok önemli calismalar yapilmistir, Diyarbakir bugün Türkiyenin en temiz illeri arasinda gösteriliyor. Türkiyede olsam DTP ye oy verirdim, belediyecilikte biraksalar avrupai bir sistem getirebileceklerini düsünüyorum, gerci belli olmaz o aralar Türkiyede olabilirimde
Eski 18-11-08, 00:33 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Kemalistler

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.586
Teşekkür etti: 1.436
Forum Puanı:13498
Warmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
YagmurYüreklim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sürekli devletin müfettislerinin takip ettigi DTP li belediyelerde yolsuzluga rastlanmamistir hic, Diyarbakirda kisitli imkanlara ve siyasi olarak projelerin sürekli ankaradan geri cevrilmesine ragmen, cok önemli calismalar yapilmistir, Diyarbakir bugün Türkiyenin en temiz illeri arasinda gösteriliyor. Türkiyede olsam DTP ye oy verirdim, belediyecilikte biraksalar avrupai bir sistem getirebileceklerini düsünüyorum, gerci belli olmaz o aralar Türkiyede olabilirimde
Diyarbakır ili güzel bir il olabilir, ama temiz olması tartışılır. Özellikle de elektrik faturaları ödenmiyor, dolandırıcılık yoğun, vergi sorunları var...

Nesi başarılıymış şimdi o dtpli belediyenin, yolsuzluk diz boyu?!

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
BigBang (18-11-08), Scнiивея (18-11-08), Snorland (18-11-08)
Eski 18-11-08, 00:38 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.749
Teşekkür etti: 3.078
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:53551
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
YagmurYüreklim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yağmuryüreklim şimdi yine tartışma çıkacak aramızda Allah aşkına Almanya'dan nasıl görünüyor buraları?..Adamlar pkk ya lojistik ekonomik psikolojik her türlü desteği veriyorlar ve haklarında hukuk adına aykırı hareketler sonucu açılmış davalar varken bir de oy vermemizi istemen çok abes..Evet o müfettişlere "buyrun bu da dün geceki pkk sevkiyatımızın irsaliyesi" mi diyecekler..Görünen köy kılavuz istemez...

Birisine Verdiğiniz Değeri
Göstermenin En Güzel Yolu Ona
Vakit Ayırmaktır...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Scнiивея (18-11-08), Snorland (18-11-08), Warmonger (18-11-08), İsBeRvA (18-11-08)
Eski 18-11-08, 13:23 Çevrimiçi   #20
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.342
Teşekkür etti: 354
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6217
YagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
Warmonger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Diyarbakır ili güzel bir il olabilir, ama temiz olması tartışılır. Özellikle de elektrik faturaları ödenmiyor, dolandırıcılık yoğun, vergi sorunları var...

Nesi başarılıymış şimdi o dtpli belediyenin, yolsuzluk diz boyu?!
Bu bahsettigin ve diyarbakir belediyesinin yolsuzluk yaptigina dair acilmis bir dava var midir? Hangi savcilik acmistir böyle bir davayi, bunlari söylersen arastiracagim
(Ben senin yerinde olsam sagdan soldan ortaya atilan karalama kampanyalarina katilmazdim, bir tek yolsuzluk olayi gösteremezsin! Cünkü yok Buyur bekliyorum...)

Konu Seçenekleri