| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | google daki yazılan kelimleri nasıl silebiliriz ?? google ın arama kutusundaki çabuk arama kayıtlarını yani önceden yazılmış kelimeleri nasıl silebiliriz ? bilen var mı ??.. illa ilk formattan sonra gelen soruya hayır mı demek lazım ??? şişedeki balık ![]() |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fareyi kelimenin üstüne getirip delete ye tıkla [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.698
Forum Gücü: 279 Forum Puanı:125360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araçlar-İnternet Seçenekleri-İçerik ve Otomatik tamamlama ayarlarından Web adresleri,formlar-formlardaki kullanıcı adları ve parolaları seçili durumdaysa pasif hale getirerek uygula+tamam la yapmıştım ben bi dene istersen
Konu n!da tarafından (22-11-07 Saat 19:54 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | soruyu anlamadın sanırım sen şişedeki balık ![]() |
|
| | #5 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
..denetim massından giriyorum internet seçeneklerine ..
şişedeki balık ![]() | |
|
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama ben öyle yapıom [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamamen ortadan kaldırmak istiyorum ben ama ..yanlış yazılan kelimeler bile çıkıyor çünkü
şişedeki balık ![]() |
|
| | #8 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ya bu sadece google ı değil tümünü silecek galiba ..yani sitelerdeki kullanıcı adları şifreler falan ..
şişedeki balık ![]() | |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bişeyler yaptım ama bakalım nolucak şişedeki balık ![]() |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kolaymış yaw çözdüm .. firefox için : araçlar ; özel verileri temizle ; çerezleri işaretle ; temizliğe başla (şimdi temizle ) bu kadar ![]() şişedeki balık ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BigBang (22-11-07) |
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.843
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:25438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet yöntem budur hiçte uğraştırmaz..arkadaşla dalga geçenler olmuş ama söylediği yöntem doğru..kelimenin üstüne gelip del yaparsanız o kelime tamamen silinir...başka yerlerden uğraşmanıza gerek yok Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #12 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Muhabbete Dönmesin Arkadaşlar ![]() Konuyla ilgisiz mesajlar Düzenlenmiştir. Bilginize... ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:198 ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar mozilla fireox da üstüne gelip delete tusuna basinca gidiyor ama internet explorer da gitmiyor |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (23-11-07) |
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ccleaner programını tavsiye ederim! İnternet geçmişi, basit sorunlar, kayıp dll uzantıları, başlat menüsündeki belgelere kaydedilen bilgileri, çerezleri filan temizlemek için birebirdir. Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onu kullanıyorum ..ama yukarıdaki ilemi yapana kadar , google daki hatırlama kelimeleri hep duruyordu ..o işlemi yaptım ve gittiler .. şişedeki balık ![]() |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | explorer için ; denetim masası ; internet seçenekleri ; içerik ; otomatik tamamla ; -web adresleri -formlar -formlardaki kullancı adları ve parolalar , seçeneklerinin kutucuklarındaki işaretleri kaldır ; formları sil ; parolaları sil ; tamam'ı tıkla .. bu kadar .. explorer ı tekrar açtığınızda ,hatırlama ile ilgili soru tekrar çıkarsa hayır dersiniz bi daha da kelimeler göze görünmezler şişedeki balık ![]() |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 287
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır bu internet sürümü eskiyken olmaz sizin dediğiniz yeni olacak
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |