| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Müzik grubu ![]() | google dan gokhan ozene sert tepki
ünlü popçu gökhan özenin gizli bir tarikat üyesi olduğu ortaya çıkmasıyla ceryan eden olayın yankıları büyüyor. yıllar önce yaptığı 'aramazsan arama' şarkısından etkilenen milyarlarca insan artık google dan hiçbirşey aramaz oldu. bunun üzerine açıklama yapan google yetkilileri hem müzik adına hem şirket adına gökhan özenin öldürülmesinin şart olduğunu ifade etmekle kalmayıp bir de keskin nişancı tuttuklarını itiraf ettiler . .
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi) | djborga (27-12-06), LaViNia (22-01-07), Opeth (25-12-06), 10cu (25-12-06), SeMaZeN (07-02-07), SerseriKursun (22-12-06), sindirellaman (27-12-06), Tweety (25-12-06), XaNDeR (25-12-06), YıLdız_GöZlÜm (27-12-06), `Hiperaktif (12-02-07) |
| | #2 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 27
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:10 ![]() |
eger böyle bir haber gercek olsaydı bile ben gökhan özeni gene severdim ama sende bunun için gökhan özenden baskasını bulamadın mı ???? Kimse yalan bile olsa gökhan özene bişiy diyemez!!!!!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SecReT_G!RL (26-12-06) |
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şaka mısın ya sen.. ![]() *gayet güzel bir haber olmuş.. teşekkürler zeus.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Opeth (25-12-06), SerseriKursun (04-01-07) |
| | #4 | |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.301
Forum Gücü: 305 Forum Puanı:139847 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yoksa bunun gibi bir tepki vermezdi ..yimedik bacım gökhan özeni (: al senin olsun ..
opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| | #5 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:83 ![]() |
harbi yaa piyangodan mi cıktın sen tüm gökhanlar senin olsun ne diim
Bana yukarıdan bakarsan aptal, aşağıdan bakarsan tanrı, karşıdan bakarsan kendini görürsün... Gel, olduğun gibi, olmanı istediğim gibi, eski bir düşman gibi... |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:27 ![]() |
habere laf yok arkadaşlar.. yaa google nişancıyla sözleşme imzalamadıysa daha uygun bi fiyata ben talibim...
YAŞAMAK; BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR, VE BİR ORMAN GİBİ KAEDEŞCESİNE... |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gökhan özen de zaten o sarkıyı google için söyledi ![]() yıllardır bu böyle biliniyo |
|
| | #8 |
bencede gökhan sanal oldu artık öyle çalışıyor Bana yukarıdan bakarsan aptal, aşağıdan bakarsan tanrı, karşıdan bakarsan kendini görürsün... Gel, olduğun gibi, olmanı istediğim gibi, eski bir düşman gibi... |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bişey... |
|
| | #10 |
ne şey :..... Bana yukarıdan bakarsan aptal, aşağıdan bakarsan tanrı, karşıdan bakarsan kendini görürsün... Gel, olduğun gibi, olmanı istediğim gibi, eski bir düşman gibi... |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
ne bicim sey?
|
|
| | #12 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ne beeee Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #13 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 33
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:61 ![]() | Alıntı:
bir tanesi benim olsun gerisi onun :p benimde bir tane şaka cinsinden arkadaşım va r(BU ADAM YÜZÜNDEN) o da hasta | |
|
| | #14 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.642
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:94356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gökhan özeni severim ama boyle bişi yaptı için artık onu sevmicem işteeeeeee |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |