| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]() | Google reklamları hakkında yeniden Daha önce de benzer bi konu açmıştım düzenlemeler olduğu ve düzeltileceği söylenip düzeltilmişti.. Tekrar aynı şekilde uzun bi süredir google reklamları rahatsız edici boyutlarda.. Özel üye'lere tekrar kapatılacak mı reklam olayı onu öğrenmek istedim. Ben ve benin gibi birçok kişinin de rahatsız olduğu kanaatindeyim.. İyi geceler. "Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet özellikle arkadaş sitesi reklamları ve şu kocaman sevil resmi [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne sevilmiş ama bende de çıkıyor sürekli hayır tamam reklam olucak niye sadece sevil var neden ali yok veli yok (: velhasıl.. rahatsız değilim google reklamları sitede görüntüleniyorsa bi sebebi vardır (: ''off kocakafalı dünya'' |
| | #4 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | para "Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
| | #5 |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rahh para [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] Konu bandobras tarafından (09-05-08 Saat 02:48 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #6 |
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''off kocakafalı dünya'' |
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.698
Forum Gücü: 152 Forum Puanı:67262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en azından şu sevil olan reklam kalksın ![]() gerçi toptan kalksa reklamlar hiçte fena olmaz ![]()
|
| | #8 |
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buldummmmmmmmm buldummmmmmmmm sevilden nefret edenler fanclub'u acıcam böylelikler topluca sevilden nefret ettiğimizi söyleriz bunalıma girer belki bida çıkmaz reklamlara ![]() var sınızmı yoksunuzmu ''off kocakafalı dünya'' |
| | #9 |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | varım [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
| | #10 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevil Hayranları fun club ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
| | #11 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Reklamları Header Yerine Footer'a Aldıralım ![]() |
| | #12 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende rahatsızım bu konudan ![]() Sevile kısmet bulalım http://www.zamansiz.com/super-arkada...i-t212112.html ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
| Mesaja teşekkür eden: | rebelişko (09-05-08) |
| | #13 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana ayarlandı yavrucuk ![]() ![]() tab memet aramıza giriyo Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #14 |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | al lsem senin olsun benim kısmetim çok ![]() günaydın bu arada ![]() [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
| | #15 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | madem sen almıyom ahanda bende almıyom ![]() sanada günaydın günmü kaldı ortada Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #16 |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim günüm anca başlayyo ![]() sevil git buralardan biz sna bakmayız [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
| | #17 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevile hayır etrafımızda sevilden daha güzeller var ![]() forumumuz harika caponumuz var cincimiz var neskuikimiz var ![]() ![]() defol sevil istemiyoruz seni Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #18 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.zamansiz.com/google-adsen...i-t212499.html Sevil'den Kurtulmanın Yolu (: Lethe'ye Duyurulur |
| Mesaja teşekkür eden: | DR_CoCoRiCo (09-05-08) |
| | #19 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | no sevil no karı no avrat ![]() noluyor be Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #20 |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2005 den bu yana bize ait olan sitelerin varlığını sürdürmek için gerekli gördüğümüz her değişikliğin sebebini, forum içeriğinin yönünü veya yönetim anlayışımızı bir konu olarak açıp tartışmaya sunmadık. Eğer bir konudan rahatsız oluyorsanız bunu özel mesaj ile yönetime bildirmeniz gerekir. Şikâyetiniz doğrultusunda bize yansıyan genel bir rahatsızlık varsa ve koşullar bir “çözüme” izin veriyorsa elbette severek ilgileniriz. Kişisel olarak rahatsız olduğu durumları hiçbir şekilde yönetime iletmeden, propaganda amaçlı konu açanlar bu yönde devam etmeleri halinde süresiz “sessiz üyeliğe” alınacak. Ayrıca Reklam yayınının bütün yönetime kapalı olmasından dolayı rahatsızlık veren resimleri vs. görmediğimiz için genel olarak bütün Adsense yayıncıları “ tarafından bilinen “Reklam Filtrelemesi” özelliğine ihtiyaç duymadık. Konu kapanmıştır Saygılarımla Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |