| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]() | Google Reklamları Forum Dizayni bakımından benim Türkiye'deki forumlar Arasında en beğendim bir forum burası.. benim tek şikayetim kategoriler içerisinde veya konu açma bölümlerindeki google reklamlarının çok geniş olması.. biraz daha daraltılması daha iyi olur sanırım .. saygılar |
|
| | #2 |
| Asistan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 72
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AYNI FİKİRDEYİM CANIMIN |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Web Master Lethe Demiş ki: 2005 den bu yana bize ait olan sitelerin varlığını sürdürmek için gerekli gördüğümüz her değişikliğin sebebini, forum içeriğinin yönünü veya yönetim anlayışımızı bir konu olarak açıp tartışmaya sunmadık. Eğer bir konudan rahatsız oluyorsanız bunu özel mesaj ile yönetime bildirmeniz gerekir. Şikâyetiniz doğrultusunda bize yansıyan genel bir rahatsızlık varsa ve koşullar bir “çözüme” izin veriyorsa elbette severek ilgileniriz. Kişisel olarak rahatsız olduğu durumları hiçbir şekilde yönetime iletmeden, propaganda amaçlı konu açanlar bu yönde devam etmeleri halinde süresiz “sessiz üyeliğe” alınacak. Ayrıca Reklam yayınının bütün yönetime kapalı olmasından dolayı rahatsızlık veren resimleri vs. görmediğimiz için genel olarak bütün Adsense yayıncıları “ tarafından bilinen “Reklam Filtrelemesi” özelliğine ihtiyaç duymadık. GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Subay_78 (16-06-08) |
| | #4 |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Talebinizi mantıklı bulduğumuzdan dolayı onaylamaya karar verdik. Bu geceden itibaren Özel Üyelerimize 728x90 boyutunda tek reklam birimi yayınlayacağız. Öneriniz için teşekkür ederiz. Not: Uygun bir dille yazılan önerilere her zaman olduğu gibi açığız. Bu konuda yayınlanan duyurumuz propaganda amaçlı veya başkalarına fikir dayatması içeren yazılara yönelikti. Bilginize Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
|
| Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi) | нѕуη (23-06-08), ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (27-10-08), amorous_nope (24-06-08), And (24-06-08), bUrİk (29-10-08), CSKN (23-06-08), GökYüzü (03-07-08), MareNostrum (01-07-08), MrTcN1905 (25-06-08), No-WaR (23-06-08), Opeth (23-06-08), RebeL (24-06-08), Smyrna (02-07-08), storm_fatih (24-06-08), Tuğrul Bey (23-06-08), ŞiYaR (23-06-08) |
| | #5 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 354
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
çok teşekkürler emin olun daha rahat oldu . Kural Koymuşlar Sanki Kaleciler Gol Atamaz Diye.. Ama Ne Zaman Rakipleri Geçip, golümü atıp, ne zaman gol diye sevinip koşmaya başlasam "kahpe hayat" ofsayt bayrağını sallar arkamdan.!! ![]() | |
|
| | #6 |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaklaşık iki haftadır reklam yayınlarımızı Özel üyelerimize eskiden de olduğu gibi tamamen kapattık. Bu deneme süresi içersinde sonuçlar beklentilerimizle örtüştüğünden dolayı bu uygulamayı sürdürmeye karar verdik. Yani Reklam yayınları Özel üyelere kapatıldı. Bilginize Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
|
| Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi) | тσρяαк (04-07-08), Bir Ben Eksiktim (05-07-08), GökYüzü (18-08-08), J.Mengele (03-07-08), Pamuk* (19-08-08), Tuğrul Bey (04-07-08), Yσкє∂!¢! (06-07-08), Zerdüşt. (04-07-08), `Hiperaktif (03-07-08), ¢нιℓανєят (22-10-08) |
| | #7 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler . Kural Koymuşlar Sanki Kaleciler Gol Atamaz Diye.. Ama Ne Zaman Rakipleri Geçip, golümü atıp, ne zaman gol diye sevinip koşmaya başlasam "kahpe hayat" ofsayt bayrağını sallar arkamdan.!! ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Reklam yayınları yine Görnüyor ve hatta bugun Artık konuların içinede Girmiş durumda Bana Özel bir Durummu yoksa bu Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet artık konularla yanyana durcak sanırım.. değişik bi tarz. ama iyi olmuş mu olmamış mı pek bi yorum yapamıcam.. . Kural Koymuşlar Sanki Kaleciler Gol Atamaz Diye.. Ama Ne Zaman Rakipleri Geçip, golümü atıp, ne zaman gol diye sevinip koşmaya başlasam "kahpe hayat" ofsayt bayrağını sallar arkamdan.!! ![]() |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bendede gorunuyor eskiden 2 tane reklam vardı rahatsızlık vermiyordu ama şimdi konunun içine kadar sızmış ![]() Lethe halleder bugun yarın cokta dert etmiyorum GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #11 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ilk Mesajlarda Cıkıo (= Post1 Post21 Post31 Falan (= O Yuzden Acılan Konuyu Bozabiliyor. Onun Yerine Post20 Post40 Gibi Ayarlanırsa En Altta Kalır O Yüzden Pek Kötü Görüntü Olmaz =) |
|
| | #12 | ||
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya zaten en üstte 728x90 google reklamı var.. ßence ilk konuda hiç olmasın.. Hanii lla da olcak diyorsanız; konudaki sayfaların en son cevabının altına; "cevap yaz" butonun altına olabilir.. alttaki resimdeki gibi??
. Kural Koymuşlar Sanki Kaleciler Gol Atamaz Diye.. Ama Ne Zaman Rakipleri Geçip, golümü atıp, ne zaman gol diye sevinip koşmaya başlasam "kahpe hayat" ofsayt bayrağını sallar arkamdan.!! ![]() | ||
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | reklamlar konuların şeklini bozuyor .. :S ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #14 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eger illa konulacaks bi çok forumdaki gibi ilk mesajın imza kısmına konulsa olabilir Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.078
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:53551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumda çok yavaşlama var acaba bu sözkonusu reklamlardan mı kaynaklanıyor..Tamam foruma yararı olacaksa bu reklamların diyeceğim yok ama bu yavaşlılıkta devam ederse iyi bir şey olmaz bizler için...Bazı sitelere sırf bu yüzden girmiyorum..Gerçi onlar bunu epey bi abartmışlar bizdekiyle kıyaslanmaz hayırlısı diyelim...
Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... |
|
| | #16 | |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
evet hiç görmediğim kadar yavaşladı e-dana . Kural Koymuşlar Sanki Kaleciler Gol Atamaz Diye.. Ama Ne Zaman Rakipleri Geçip, golümü atıp, ne zaman gol diye sevinip koşmaya başlasam "kahpe hayat" ofsayt bayrağını sallar arkamdan.!! ![]() | |
|
| | #17 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.196
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8645 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mümkünse reklamsız bir e-dana istiyoruz Galiyev |
|
| | #18 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.424
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:15260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben sevmiyom bu reklamları ya .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #20 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.095
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:25059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende durum aynı özel üyelere kapatılmamış reklam
Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...! Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş.. Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |