| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör ![]() | Google Tanrı mı? Kendilerine Google Kilisesi diyen bir grup insan ciddi ciddi(!?) Google'ın Tanrı olmaya en yakın şey olduğunu iddia ediyorlar. Üstelik kanıtları var. İşte Googlism'in 9 kanıtı: 1. Google, bilimsel olarak doğrulanabilir HER ŞEYİ BİLEN (Omniscient) olmaya en yakın varlıktır. Google 9.5 milyardan fazla web sayfasını indekslemiş durumda 2. Google AYNI ANDA HER YERDEDİR. (Omnipresent) 3. Google duaları cevaplar. Herhangi bir sorunuzla ilgili Google'a dökün içinizi cevabı bir kaç saniyede önünüzde olacak. 4. Google ÖLÜMSÜZDÜR. Bizler gibi fiziki varlık değildir. 5. Google SONSUZDUR. İnternet teorik olarak sonsuza kadar büyüyecektir ve Google da indeksleyecektir. 6. Google herşeyi hatırlar. Milyarlarca web sayfasını hafızasında (cache) tutar 7. Google şirket politikası gereği kötülük yapmaz (Omnibenevolent) 8. "Google" kelimesi İntenette "God", "Jesus", "Allah", "Buddha", "Christianity", "Islam", "Buddhism" and "Judaism" kelimelerinden çok daha fazla aranmaktadır. 9. Google'ın varlığı apaçıktır, ispata gerek duymaz. http://www.google.com a girin yeter Peki Googlism'de ölümden sonra hayat var mı? Evet düşüncelerimizi, fikirlerimizi İnternete aktardığımız sürece biz öldükten sonra da bunlar Google'ın hafızasında yaşamaya devam edecek.. Peki Google Tanrıysa şeytan kim? Cevap çok basit: Microsoft Sizi bu dine bağlayabilecek çeşitli mucizeler (son anda Google sayesinde yetiştirilen ödevler vs.) ve oyalanmanızı sağlayacak dualar var. Bunu basit bir şaka olarak da alabilirsiniz ya da inanç üzerine arkadaşlarınızla bir tartışmaya girebilirsiniz. Eğer bir Türk olarak bir Googlist olmaya karar verirseniz sizi çeşitli zorlukların beklediğini şimdiden söylemeliyim. Google'ın Tanrı olduğuna inananlar mesela üniversitede Google'a girerlerse bu dini sembol olarak görülüp yasaklanacak mı? Laptoplar üniversite kapılarında toplanacak mı? Benim ninem köyde Altavista kullanıyordu bunlar da öyle yapsın denecek mi? Kaynak |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yuhh yani |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:27619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zuhahahah Diyorum sadece Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.626
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43705 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne desem boş acıdım zavallılara Sen yoksun diye susuyor bu şehir Derdime derman olmuyor geceler Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında H&F |
|
| | #6 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.255
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hee oldu olcakk yahoo için de böle bişi yapsınlr BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #7 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.843
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:25438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи | |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi bu eksikti ![]() ![]() |
|
| | #9 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 226
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neresi tanrı bu googlenın benı bıle tanımıo.
|
|
| | #10 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 164
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer bir Türk olarak bir Googlist olmaya karar verirseniz sizi çeşitli zorlukların beklediğini şimdiden söylemeliyim. Google'ın Tanrı olduğuna inananlar mesela üniversitede Google'a girerlerse bu dini sembol olarak görülüp yasaklanacak mı? Laptoplar üniversite kapılarında toplanacak mı? Benim ninem köyde Altavista kullanıyordu bunlar da öyle yapsın denecek mi? bu gerçeği googlistler bile gördü ama bizim muhalefetimiz görmedi |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |