| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | Google'dan 29 Ekim sürprizi Google'dan 29 Ekim sürprizi Google Türkiye’nin ana sayfasında 29 Ekim için özel tasarlanan özel tasarımlı logoya yer veriliyor. Google, daha önce de 23 Nisan'da benzer bir uygulamaya gitmişti. Doodle olarak nitelendirilen bu özel tasarımlı logolar 1999 yılından itibaren Google’ın kurucuları Larry Page and Sergey Brin tarafından kullanıldı. İlk özel tasarımlı logo Eylül 1999’da, Larry Page ve Sergey Brin tarafından Nevada’da ki "Burning Man" konferansına giderken, Google’ın ana sayfasına konuldu. Yanan bir çöp adam şeklindeki logo’nun konulma amacı sitede bir sorun olması durumunda uzakta olduklarını belirtmek içindi. Özel logo uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu benzersiz platformda yer vererek, dikkat çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca internet kullanıcıları bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne/kişiye/konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyorlar. Türkler için büyük önem taşıyan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin doğduğu ve özgürlüğünü ilan ettiği gün olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın heyecanını ve ruhunu yansıtacak özel bir logo tasarlandı. Google daha önce de farklı gün ve olaylar için Türkiye’ye özel Doodle tasarımları yapmıştı. Haber kaynağı: www.uruninceleme.com |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (29-10-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 287
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş çalışmaları yapanın eline sağlık paylaşım için tşk
|
|
| | #3 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Google Özel Günler'de Bu Tür Olayları Yapmaktan Kaçınmıyor (= |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.254
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:16443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne güzel düsünmüsler Ellerine saglik yapanin (: ![]() Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |