| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye |
Google diyoruz, arıyoruz, iyi ediyoruz da; google kelimesinin anlamı nedir diye hiç düşündünüz mü? pek bilinmeyen ilginç bir hikayesi var "google" isminin... Amerika'lı matematikçi Edward Kasner, 100 sıfırlı sayıya bir isim bulmaya çalışırken henüz bebek olan yeğeni Milton Sirotta'ya bu sayının yazılı olduğu bir kağıdı gösteriyor ve "bu ne?" diyor. e tabi bebe kendi dilinden bir name uydurup gogol gibi birşey diyor. gel zaman git zaman "Googol" terimi , Kasner'in "Mathematics and the Imagination" isimli kitabında da popülerleşiyor. google'ı yaratanlar da hani birçok sonuç çıkacak, goooooooooooooogle diye uzayıp gidecek diye bu ismi veriyorlar sitelerine. felsefe yani. Özetle google kelimesinin manası felsefedir |
|
| Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi) | alaskalı_eren (21-08-08), ASAKİRİ (21-08-08), cash_mowing (17-02-07), cinsot (04-03-08), delkray (11-08-07), hereoss (16-02-07), Komikaze! (03-10-08), MecHuL (30-06-07), selgi (07-08-08), the(.) (30-12-08) |
| | #2 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.029
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:46786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hım..enteresan.. paylaşım için saol ![]() ... '' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben...'' |
|
| Mesaja teşekkür eden: | hereoss (16-02-07) |
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
enterasan valla paylaşım için teşekkürler...
|
|
| | #4 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemen hemen kılıfına uymuş
|
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:18 ![]() |
ilginç bir hikayesi varmış gerçekten bu arada ailemden fazla gördüğüm sayfanın adının nereden geldiğini merak etmemem ayrı bir ironi pes doğrusu... |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:80 ![]() |
sraştırmacı arkadaş sagol aydınlattın
|
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 114
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginçmiş harbi paylaşım için teşekkürler.. :.:.:.:Hêr sey RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.:... |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:-104 ![]() ![]() |
icerigindeki sayisal durumun anlatimi manasina geliyor
|
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 42
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:246 ![]() ![]() ![]() |
ilginç
|
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saol bunuda öğrenmiş olduk Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #11 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herşey o bebegin başının altından çıkmış desene ![]() ![]() "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:20037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
enterasan valla paylaşım için teşekkürler...
. . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
yaşlanınca torunlarımıza anlatacak bi hikayemiz daha oldu desenize
|
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:3613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ferit duman sendemi burdasın yahu bıkmışım her gün aynı teranelerden ben, bir iki yalancı ve sahtekar, yoldan saptıran imtihanlar, kana kana kanıyorlar bak!! |
|
| | #15 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:18 ![]() |
teşekkürler...
|
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 131
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginç
|
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginç
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #18 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir bebek, nelere kadir olmus Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |