| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Görelim kim daha...
En yüksek süreyi kim yapacak görelim... (kanıtıyla olması tercih edilir ) gün sonundai 1. ye elbette ki ödüllendirilecek ![]() Hadi Bakalım Oynaş |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6 saniyeyi geçemedim aniden gidiş yönü değişiyor.
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 25 oldu ödül ne? Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE Konu RedStreak tarafından (20-06-06 Saat 22:32 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ödül ne... hmm güzel bi soru... sence burdan ne vermemi bekliyon bea bende yazann biraz daha fazlası rep ...
|
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi versene o zaman bak dünün en iyisi benim
Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaw dur acelen ne veririz... hem verecektim veremiyomuşum sana alımda ama sen bu gelenle idare edekoy |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürlerimi iletiyorum sizlere de siz nerdesiniz ya
Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende açılmadı yaf |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
nasıl açılmaz yaf sende flash yüklü deel mi?
|
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaç yaptım biliyo musunuz ..............30.....................
|
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
8 yaptım bune yav kim uğraşcak bunla
|
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 526
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4. sevıyeden sonra yapamdm bıtıverıo hemen yavv cubuk ![]() |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.657
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eglenceli bisi saol |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:320 ![]() ![]() ![]() ![]() |
güselmis ![]() ama bencede kim ugrasacak The time is right Your perfume fills my head The stars get red And oh the night's so blue And then I go and spoil it all By saying something stupid Like I love you... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |